horsey Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 η συγκεκριμένη μάλλον ήταν άχρηστη και βαριόταν, γιατί ξαναπήρα σήμερα και ήταν μια άλλη κοπέλα, που μου είπε ότι ενημέρωσε το τεχνικό τμήμα, αφού με ρώτησε αν φταίει ο browser, όπως και στα παιδιά πιο πάνω, άρα αναμένω εντός των ημερών διευθέτηση του θέματος. θάθελα, με πήρε το τεχνικό τμήμα και μου είπε πάλι για την προθεσμία. Φαντάζομαι ότι δεν την πολυθέλουν την εφαρμογή και θέλουν να πετάξουν έξω όσους περισσότερους μπορούν, γιατί αυτός μου είπε ότι είναι μόνο για τους παλιούς χρήστες και μόνο μέχρι την προθεσμία η οποία ήταν, λέει, στα μέσα του προηγούμενου μήνα.
Gilles27 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Τα ίδια κι εδώ φίλος. ΔΙατηρούσα λογαριασμό τουλάχιστον απο το 2000 και ενω μου έβγαζε εξαρχής error στην ανάκτηση κωδικού -λόγος για τον οποίο δεν ασχολήθηκα πολύ τοτε- όταν ξαναμίλησα μαζι τους στις αρχές του μήνα μου είπαν περι προθεσμίας κλπ κλπ. Επίσης μου είπαν όμως ότι επίκειται πάλι αλλαγή πλατφόρμας, χωρίς συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα όμως, ώστε να μπορούν να εγγραφούν και νέοι χρήστες, λέει. Θα φανεί....
adi32 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Οι ειδοποιησεις στο κινητο για νεο email δε μου ερχονται οπως παλια
patrickdrd Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 εμενα μεχρι χθες βραδυ ερχοντουσαν κανονικα, σμρ δεν ξερω, γιατι τις σταματησα
adi32 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Πως τις σταματησες? Εννοω οταν σου ερχεται καποιο email στο mycosmos σου ερχοταν ενα sms και εβλεπες τον τιτλο του email
patrickdrd Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Πως τις σταματησες? Εννοω οταν σου ερχεται καποιο email στο mycosmos σου ερχοταν ενα sms και εβλεπες τον τιτλο του email σταματησα την προωθηση εννοω, προωθουσα τα mail μου απ το yahoo ωστε να πηγαινουν στο mycosmos κι απο εκει με sms στο κιν μου, ρυθμισεις για το mycosmos ή ψαχτες στην σελιδα τους ή πηγαινε εδω μερικες σελιδες πιο πισω θα τις βρεις
adi32 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 ok το βρηκα Πρέπει να φτιάξεις κανόνα για τις ειδοποιήσεις sms. Ρυθμίσεις, φίλτρα, νέο φίλτρο, και έχει αποστολή ειδοποίησης sms 1
NikosKallithea Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 ok το βρηκα Πρέπει να φτιάξεις κανόνα για τις ειδοποιήσεις sms. Ρυθμίσεις, φίλτρα, νέο φίλτρο, και έχει αποστολή ειδοποίησης sms Αρα δεν σταμάτησαν απλα απο τότε που άλαξε εσύ δεν έκανες τίποτα
adi32 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 ναι παλια δεν επρεπε να ρυθμισεις φιλτρα για να ερχονται sms
coyote2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 εγω το έκοψα και κοιμάμαι ήσυχος. παρεμάρα ήταν. εχουμε 3g πλεόν Χτύπαγε κάθε 2 λεπτά. Το είχα 10 έτη. Κουράστικα να μου στέλνει σμς Είναι εξάρτηση. Χτυπάει συνέχεια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα