Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε ξέρω αν το πρόσεξε κανείς αλλά ένας με γκρι που πάει να τους χωρίσει τελικά τρώει μια ξόφαλτση αλλά τον λύνει τον καβγά. Βέβαια έριχνε και στο "παλικάρι" με τα ροζ ένα κεφάλι. 

Δημοσ.

Όλοι γαμάν και δέρνουν, μέχρι να βγει κάνα πίστολι και αρχίσουν να τρέχουν

• Like 1
Δημοσ.

Στον δρομο που δεν ξερεις τι ειναι ο αλλος πολλα μπορουν να γινουν...Παντως εαν καποιος εχει μεγαλυτερη σωματικη διαπλαση απο τον αλλον και κανεις απο τους δυο δεν ξερει πολεμικες τεχνες ειναι προφανες το ποιος θα ξαπλωσει ποιον οσααα νευρα και ας εχει ο αδυνατος..

Εαν μπλεξουμε και πολεμικες τεχνες στην μεση πανε πολλα μετα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Αυτο μπορει να το κανει ο καθενας με ενα γκανι..Το θεμα ειναι μην πετυχεις τον κοκαλιαρη με το γκανι καπου που δεν το εχει μαζι του ενω πριν καποιο καιρο σε ειχε απειλησει..:)
Δημοσ.

το ξυλο ειναι 1vs1 με αδεια χερια

αν θες να βγαλεις πιστολι,ο αλλος θα σου βγαλει ak καποια στιγμη

Δημοσ.

Αυτο μπορει να το κανει ο καθενας με ενα γκανι..Το θεμα ειναι μην πετυχεις τον κοκαλιαρη με το γκανι καπου που δεν το εχει μαζι του ενω πριν καποιο καιρο σε ειχε απειλησει.. :)

το ξυλο ειναι 1vs1 με αδεια χερια

αν θες να βγαλεις πιστολι,ο αλλος θα σου βγαλει ak καποια στιγμη

Καλά το πιστόλι είναι το πιο τραβηγμένο που μπορεί να συμβεί

Αν στον τυπά του βίντεο του έσπαγε κάνα μπουκάλι μες στη μάπα(λέμε τώρα) και τον έστελνε στο νοσοκομείο να του ράψουν τη μούρη, σίγουρα θα το σκεφτόταν περισσότερο την επόμενη φορά πριν βγει από το αμάξι και αρχίσει να δέρνει

Το 1vs1 και χέρια είναι μαλακίες, όταν ο άλλος πάει να μου επιτεθεί και μου ρίχνει 20kg και 15cm θα τον κοπανήσω με ότι βρω

Εννοείται φυσικά ως αμυνόμενος

Δημοσ.

Καλά το πιστόλι είναι το πιο τραβηγμένο που μπορεί να συμβεί

Αν στον τυπά του βίντεο του έσπαγε κάνα μπουκάλι μες στη μάπα(λέμε τώρα) και τον έστελνε στο νοσοκομείο να του ράψουν τη μούρη, σίγουρα θα το σκεφτόταν περισσότερο την επόμενη φορά πριν βγει από το αμάξι και αρχίσει να δέρνει

Το 1vs1 και χέρια είναι μαλακίες, όταν ο άλλος πάει να μου επιτεθεί και μου ρίχνει 20kg και 15cm θα τον κοπανήσω με ότι βρω

Εννοείται φυσικά ως αμυνόμενος

Ο καθενας βαραει με οτι εχει σε ενα καυγα.Οταν ο αλλος ειναι 130 κιλα και εσυ 60 δεν τον εχεις σε σωμα με σωμα οσο γυμνασμενος και αν εισαι εκτος και αν αυτος ειναι ντιπ φλορος με μια κοιλια να.Οποτε καταφευγεις σε αλλες τακτικες με οτι εχεις εκεινη την ωρα.Το καλυτερο ειναι η πολιτισμενη συζητηση να λυθει το θεμα.Ο καυγας ειναι ακραια περιπτωση και δεν συνιστατε πουθενα.

Δημοσ.

με τα πόστ των τελευταίων σελίδων έχω την εντύπωση πως κανένας η σχεδόν κανένας στο θρέντ δεν έχει παίξει ξύλο στο δρόμο η γενικότερα στη ζωή του.
κάποιοι δεν έχουν επιγνωση των δυνατοτητων τους και νομίζουν πως η πραγματικότητα λειτουργεί όπως η φαντασία μας.
αποφύγετε να εμπλακείτε σε ιστορίες που δεν ξέρετε πως καταλήγουν . Η ζωή δεν ειναι dragonball , άντε σφίχτηκες κ ούρλιαξες και ανέβασες powerlevel ούτε ταινία του hollywood που ο αδύναμος πρωταγωνιστής κερδίζει το θηρίο , στην πραγματικότητα σπάνια συμβαίνει.
Οσο για τους ντουλάπες που λέτε μην τους υποτιμάτε για να νιώσετε καλά με τον εαυτό σας ή απο άγνοια, με το αντικείμενο ,αν εννοείτε αυτό που έχω στο μυαλό μου κ όχι τίποτα χοντρούς do u even lift που τους λένε ντουλάπες οι άσχετοι τότε το πιθανότερο ειναι να είναι ποιο γρήγοροι απο εσάς και οι περισότεροι ασχολούνται και με πολεμικές τέχνες για χρόνια.

όσο για τους αναβολιασμένους , αν ειναι σε κύκλο κ ντουλάπα το πιθανότερο ειναι να σε σακατέψει κ το κακό ειναι οτι δε θα καταλαβαίνει πότε να σταματήσει. anyway , stay cool κ μακριά απο μπελάδες γιατι και ο πιο γαμάω δάρτης αμα κάνει εχθρούς κάποια στιγμή θα το φάει το κεφάλι του , δεν θέλω να αναφέρω περιπτώσεις αλλα πολλές φορές το να χτυπήσεις κάποιον σε καυγά δεν σταματάει εκεί.

αν μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να μη κοιτάς πίσω σου οταν περπατάς μη στην πέσουν ειναι το ιδανικό.

• Like 1
Δημοσ.

Oι ντουλαπες μονο μοστρα ειναι.Αν βρεθει καποιος 60 κιλα και του σκασει μια πανω στο σαγονι με δυναμη (απο πανω προς το κατω) :P οχι απερκατ που πιθανον θα το περιμενει..θα πεσουν σαν 5οροφη πολυκατοικια κατω.

Υπαρχει και η μασχαλη αν ανοιξει πολυ τα χερια..αν την φαει καλα εκει αντε γεια..

Οσον αφορα το θεμα που ανοιχτηκε θα συμφωνησω οτι απο τοτε που ξεκινησε ο κοσμος γυμναστηριο η καποια πολεμικη τεχνη εχουμε χασει τη μπαλα με τους ψευτομαγκες.

Το μονο που μπορειτε να κανετε κατα τη γνωμη μου ειναι εφοσον δεν εχετε εμπιστοσυνη στον εαυτο σας οτι θα μπορεσετε να χτυπησετε καλυτερα ριχτε το στη κουβεντα..οσο γινεται δηλαδη..

Να σκυψεις το κεφαλι και να φυγεις ειναι χειροτερο.

Δημοσ.

Γενικα το λυνεις με κουβεντα εκτος και αν εχει ξεφυγει το θεμα...τοτε δεν μενει κατι αλλο.

Μου αρεσει παντως που ολοι μας βλεπουμε βιντεακια με Ρωσσους να σπαζονται και λεμε "ποσο ζωα".

Αν βαλουμε καμερες και εμεις (πραγμα οχι απλα αδιανοητο να μας επιβληθει,αλλα παρανομο προς το παρων) τοτε θα δουμε γελιο στο youtube

Δημοσ.

Γενικα το λυνεις με κουβεντα εκτος και αν εχει ξεφυγει το θεμα...τοτε δεν μενει κατι αλλο.

Μου αρεσει παντως που ολοι μας βλεπουμε βιντεακια με Ρωσσους να σπαζονται και λεμε "ποσο ζωα".

Αν βαλουμε καμερες και εμεις (πραγμα οχι απλα αδιανοητο να μας επιβληθει,αλλα παρανομο προς το παρων) τοτε θα δουμε γελιο στο youtube

Αυτο υπαρχει σε ολες τις χωρες λιγο πολυ γιατι παντου υπαρχουν ατομα που φορτωνουν ευκολα και πλακωνονται για το τιποτα.

Δημοσ.

Προφανως ενας που ξερει πολεμικες τεχνες ΚΑΛΑ θα ξαπλωσει εναν που δεν ξερει ΟΠΩΣ και αν ειναι αυτος...

Αυτο ομως δεν ειναι παραδειγμα σε αυτο που ειπαν και παραπανω οτι ενας αδυνατος δεν μπορει να τα βαλει με εναν φουσκωτο (μιλωντας παντα χωρις να εμπλεκονται πολεμικες τεχνες)

Γιατι εαν και ο φουσκωτος ηξερε πυγμαχια θα βλεπαμε τα αποτελεσματα...

Δημοσ.

Προφανως ενας που ξερει πολεμικες τεχνες ΚΑΛΑ θα ξαπλωσει εναν που δεν ξερει ΟΠΩΣ και αν ειναι αυτος...

Αυτο ομως δεν ειναι παραδειγμα σε αυτο που ειπαν και παραπανω οτι ενας αδυνατος δεν μπορει να τα βαλει με εναν φουσκωτο (μιλωντας παντα χωρις να εμπλεκονται πολεμικες τεχνες)

Γιατι εαν και ο φουσκωτος ηξερε πυγμαχια θα βλεπαμε τα αποτελεσματα...

Δικιο εχεις αλλα  στο συγκεκριμενο βιντεο ο βοδυμπιλντερας τον προκαλεσε λεγοντας κατι παρομοιο "τους γαμαω ολους τι να κλασει ο λεπτος" . Επισης ηθελα να δειξω πιο πολυ οτι ακομα και καποιος που δεν του φαινεται οτι μπορει να σε δειρει (απο εμφανιση και μονο δλδ) ισως ειναι χειροτερος αντιπαλος απο εναν τεραστιο...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...