Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ .

Ειδικα στο 2.15  :-D

Πλακα εχει και ο τυπος στο 1.15 που ηθελε να το παιξει και μποξερ

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και πολύ bullying όταν ήμουνα μικρός.....

7 χρόνια kick-boxing εφαγα πολες μπουνιες και πολλες κλωτσιές , και εκει έμαθα ότι δεν έχει σημασία ο όγκος , αλλά το νευρο και η τεχνική.

Ο δάσκαλος μια μερα μου έδωσε κλωτσιά που μου ξέρανε το πόδι 3 μέρες , χτύπησε κατευθείαν νευρο.

Επίσης , είδα ότ αδύνατοι πλακώνανε γομάρια....!

Με λίγα λόγια , οι περισσότεροι φουσκωτοί , δεν ξέρουνε να χτυπήσουνε και τις περισσότερες φορές στηρίζονται στην δυναμή τους.

Φίλε μου είμαι εκπαιδευτής αυτοάμυνας, οπότε σε διαβεβαιώ οτι οι μύς καλύπτουν τα περισσότερα νεύρα... οπότε σε κάποιον που είναι γυμνασμένος είναι κάπως δύσκολο να τον βρεις εκεί που πρέπει, θέλει άλλη προσέγγιση το πράγμα... και ειδικά στο δρόμο αλλάζουν τα πράγματα, δεν είναι όπως το sparring 

• Like 3
Δημοσ.

Μην συγκρινετε τωρα γομαρι με αδυνατο.Αν σε πιασει η ντουλαπα δυσκολα ξεφευγεις αλλα ο αδυνατος με νευρο επειδη ειναι εξαιρετικα γρηγορος τον κοπαναει μια στο κεφαλι και πεφτει κατω η ντουλαπα.

Δημοσ.

Φίλε μου είμαι εκπαιδευτής αυτοάμυνας, οπότε σε διαβεβαιώ οτι οι μύς καλύπτουν τα περισσότερα νεύρα... οπότε σε κάποιον που είναι γυμνασμένος είναι κάπως δύσκολο να τον βρεις εκεί που πρέπει, θέλει άλλη προσέγγιση το πράγμα... και ειδικά στο δρόμο αλλάζουν τα πράγματα, δεν είναι όπως το sparring 

Δεν είπα ότι είναι ευκολο , αλλά πιστεψέ με , αν το μάτι σου έχει γυαλίσει , ο φουσκωτός θα κωλώσει .....

Δημοσ.

Να συμπληρώσω ότι καλύτερα να αποφευγονται τα ξύλα , γιατί μπορεί να πάθει κανείς μεγάλη ζημιά.......

Αυτο ειναι αυτονοητο.Για αυτο εχουμε τη γλωσσα μας για να συννενοουμαστε πολιτισμενα.

Δημοσ.

Μην συγκρινετε τωρα γομαρι με αδυνατο.Αν σε πιασεινη ντουλαπα δυσκολα ξεφευγεις αλλα ο αδυνατος με νευρο επειδη ειναι εξαιρετικα γρηγορος τον κοπαναει μια στο κεφαλι και πεφτει κατω η ντουλαπα.

Αυτό...

Δημοσ.

εγώ πάντως ποτέ δεν είδα κανένα καβγά στη ζωή μου ανάμεσα σε άτομα με μεγάλη διαφορά σε σωματική διάπλαση, ο καβγάς να λήγει υπέρ αυτού που υστερεί σε αυτή. και μην υποτιμάτε την δύναμη των αναβολικών ή άλλων ναρκωτικών. επίσης η ταχύτητα προϋποθέτει κάποια δύναμη.  

Δημοσ.

Επειδη δεν βγαζω ακρη για την πινακιδα μπορεις να μου την στειλεις ή να την γραψεις εδω?

Αλλά να ειναι 100% αυτη που οδηγουσε αυτος με το ροζ μπλουζακι.

Μηνυσεις? Τι μηνυσεις?

Το σωστο ειναι να τον σκοτωνε καποιος να τελειωνουμε με μερικους....

Εγω παντως θα τον σκοτωνα αν μου το εκανε αυτο(εχω φτασει στα 2 kyu στο Aikido και θα ηταν ευκολος ετσι οπως τον εκοψα). Με τον ατσουμπαλο τροπο που επιτιθονταν θα του εσπαγα το χερι στη στιγμη και οταν σφαδαζε απο τους πονους θα του ελεγα πες αντιο στην ζωη.

Γιατι και η βλακεια εχει καποια ορια. Οχι να φταις, να εισαι επικινδυνος και να δερνεις και απο πανω.

οχι ρε φίλε κι έτσι.. Στον πίθηκα θα φερθείς κι εσύ σαν πίθηκας και χειρότερα; 

Εχεις επίγνωση του τι γράφεις; ξέρεις τι σημαίνει να σκοτώσεις; 

θα γίνουμε ζουγκλοι στο τέλος! Η ακόμη χειρότερα σαν τους αμερικάνους που κουβαλάνε όπλα και καθαρίζουν για να κερδίσουν πόντους όπως στα video games!

Καλό είναι να μην γράφουμε τέτοια πράγματα διαβάζουν και παιδιά ..

Γι αυτό υπάρχει η αστυνομία και οι νόμοι για να τους εφαρμόζουμε

• Like 2
Δημοσ.

τα γυμναστήρια κ τα φάρμακα απο πάντα υπήρχαν όπως κ οι σχολές πολεμικών τεχνών, δεν φταίνε αυτά για την κατάντια του κόσμου , λόγο όλων αυτών που μας συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια τα ψυχολογικά μας προβλήματα (ολοι έχουμε ανεξαρτήτος αν ειναι μικρά η μεγάλα) βγαίνουν στη φόρα. Μέχρι να μπουμε για τα καλά στα σκατά σα χώρα τα ψυχολογικά του κόσμου καταπιεζόντουσαν γιατι ο καθένας δεν ειχε το άγχος της επιβίωσης και μπορούσε να κουλάρει , να πάει διακοπές να κάνει κάτι για τον εαυτό του , να νιώσει οτι η ζωή του δεν ειναι μόνο δουλειά ή τέλος πάντων να μη νιώθει οτι του έχουν κολλήσει ενα μαχαίρι στο λαιμό.

Κ έτσι για παράδειγμα ο άλλος που ηταν επιθετικός κ το συγκρατούσε πλεον δεν μπορεί. Δεν ξέρουμε τι έγινε στο συγκεκριμένο βίντεο γιατι καμια φορά τα φαινόμενα απατούν , δεν σχολιάζω την παράβαση , αλλα να δώσω ενα παράδειγμα πως αν ο άλλος ηταν φορτωμένος για τον Α-Β λόγο και οδηγούσε χωρίς καθαρό μυαλό έκανε μια χοντρή παράβαση που θα μπορούσε να κοστίσει την ζωή σε κάποιον άλλο. Αν αυτός με το μηχανάκι τον άρχισε στα καντίλια η του ειπε κανένα "που πας γαμω τη μάνα σου" όπως λένε αρκετοί χωρίς να το σκεφτούν ίσως να έπαιξε ρόλο.

Μην κοιτάτε μόνο την μια πλευρα για να βγάλετε συμπεράσματα γιατι με αυτό που βλέπουμε φαίνεται ενας τρελός να βαράει κάποιον που δεν του έκανε τίποτα. Ειναι σίγουρα έτσι ?

εννοείτε οτι δεν υπερασπίζομαι τον "τραμπούκο" αλλα καμια φορά θέλω να πω βάση άλλων σκηνικών που ημουν μπροστά καλό ειναι να μην ανοίγουμαι το στόμα μας αν δεν ειμαστε έτοιμοι για οτι θα ακολουθήσει. 

πάντως ειναι πολύ τρελό να έκανε μια τόσο σοβαρή παράβαση κ στα καπάκια να άρχισε να βαράει τον άλλο χωρίς να του πει/κάνει κάτι.

Γιατί όλοι αυτόι οι μάγκες δεν πάνε να ρίξουν καμιά μπουνία στα μούτρα του Στουρνάρα ή στην αφεντικάρα που τους καταπιέζει ,παρά μονο ξεσπάνε όπου τους παίρνει ,δηλαδή στο παιδί τους ,στη γυναίκα τους ,στον αδύναμο,στον μετανάστη κτλ;Φασιστική συμπεριφορά ονομάζεται αυτό.Φασιστόμουτρα που δεν διστάζουν να κλείσουν όλοκληρο δρόμο για να δείξουν τι γαμάτες αντρούκλες είναι.

• Like 2
Δημοσ.

και οταν σφαδαζε απο τους πονους θα του ελεγα πες αντιο στην ζωη.

Σε φάση "Μπορώ να κάνω τον πόνο να φύγει για πάντα, αρκεί να μου το ζητήσεις!" και έτσι;

• Like 1
Δημοσ.

Άντε και έχεις όλα τα δίκια του κόσμου. Άντε και cherry on top σου έβρισε και τη μάνα. Άντε και απλά τον σπρώχνεις, παραπατάει, σπάει αυχένα και καταλήγει η φάση αυτός στο χώμα και εσύ στη φυλακή.

1000000 φορές να κάνεις τον μαλάκα και να αποφύγεις τα χειρότερα, άσχετα αν ο άλλος είναι του χεριού σου, ή όχι. Ο κουραδόμαγκας αργά ή γρήγορα θα την πατήσει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...