LiquidTroll Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Τραμπουκοι υπήρχανε πάντα σε όλη την ιστορία , δεν γεννήθηκε τώρα το φαινόμενο. Απλα πχ , όταν ήμασταν πιτσιρίκια , ήτανε μηχανάκι και αλητεία , τώρα είναι μούσκουλα και τατουάζ. Το bullying υπήρχε πάντα.! Προσωπικά εγώ , πρόσφατα πλακώθηκα με έναν τέτοιο. Βριζόμασταν κανα 5λεπτο για μια θέση πάρκινγκ , πάω να φύγω και μου κλώτσησε το αμάξι. Πήρα ανάποδες , βγήκα έξω και του έσκασα την πρώτη. Δεν είμαι ντουλάπα , και φοβήθηκε ο χέστης, γιατί έβγαζα αφρους απο τα μάτια. Προσωπικά αν ήμουνα στην θέση του τύπου που τις τρώει , θα έριχνα ότι μπορούσα , και ας έτρωγα , απλά για να με νιώσει , και ότι έβρισκα μπροστά μου , πέτρα , ξύλο , καρέκλα ...θα την έτρωγε στο κεφάλι. Δειλοί είναι όλοι αυτοι , πιστέψτε με , πολύ δειλοι! 1
nicoc89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δειλοί είναι όλοι αυτοι , πιστέψτε με , πολύ δειλοι! αν εννοείς οτι ειναι δειλοί όσοι έχουν σωματική διάπλαση κ χωνονται για καυγάδες θα σου προτείνω να αναθεωρήσεις πριν βρεθείς σε άσχημη θέση. επειδή έχει τύχει να βρεθώ σε σκηνικά όπως αυτό που αναφέρεις αλλα και σε άλλα που το άτομο που ειπε να δώσει οτι μπορέσει απ τις μπουνιές είχε το δεξί του αυτί να κρέμεται έτοιμο να κοπεί και πέρασε απ εντατική θα έλεγα καλύτερα να αποφευγουμε αν δε το χουμε εκτός αν δεν υπάρχει άλλη λύση. Αν πρέπει να προστατεψεις την ζωή σου οκ αλλα όχι για να προστατέψεις τον εγωισμό σου όταν βλέπεις οτι δε σε παίρνει. ειναι κάτι ανάλογο με αυτά που ακούμε κατα καιρούς , κάποιος κατάφερε να σταματήσει τον ληστή και έγινε ήρωας και κάποιος άλλος προσπάθησε και έφαγε σφαίρα στη μάπα (πχ ψάξε ειδήσεις για πέρσι). εκτός αυτού να ξέρεις πως όταν βλέπεις κάποιον υπερβολικά τούμπανο , εξωπραγματικό αν θες στα μάτια του κόσμου μπορεί να παίρνει φάρμακα. Μην το αναλύσουμε αλλα αν ειναι οξύθυμος απο φυσικού του και έχει και προβλήματα εκείνη την περίοδο σε συνδιασμό με την επίδράση κάποιου φαρμάκου που δεν θα αναφερω, όσοι το ξέρουν t........e μπορεί να σε σκοτώσει για πλάκα πάνω στον καυγά και μετά να αναρωτιέται πως έκανε ότι έκανε γιατι δεν θα έχει επιγνωση του τι κανει εκείνη τη στιγμή. Ειναι όλα θέμα χημείας κ ορμονών , όποιος ξέρει καταλαβαίνει τι λέω. Αν τώρα μιλάς για τραμπούκους που το παίζουν μαγκιά κλανιά κ αλητεία σε όποιον βλέπουν, τα κλασικά μαλακισμένα με τα μηχανάκια τότε ναι οι περισότεροι ειναι χέστες , γιατι συνήθως αυτός που μπορεί να σε χτυπήσει για πλάκα δεν θα το κάνει αν δεν του δώσεις καλό λόγο. παρόλα αυτά καλό ειναι να αποφευγουμε καυγάδες ιδικά αν ειμαστε εντελώς άσχετοι κ δε μπορούμε να δώσουμε ούτε μια καλή , ιδικά αν το άτομο που θα αντιμετωπίσουμε φαίνεται δυνατότερο απο εμάς. Μπορεί όποιος θέλει να πάρει μαθήματα αυτοάμυνας κ να ειναι όσο γίνεται καλυμμένος ωστε να μην φάει ξύλο απ τον κάθε τυχαίο μαλάκα που συναντάει , αλλα όχι "βαράτε κ ότι ρίχτε" , δε πάει έτσι , αυτή ειναι λογική ατόμου που δεν έχει παίξει ξύλο στο δρόμο. κ ειναι επικίνδυνη λογική. Εχουμε γεμισει μουσμουλα και φουσκωτους κ που ειναι το πρόβλημα brah ? ζηλευεις ? 1
παπι Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Καταλαβαινω αυτα που λες, αλλα ο τυπος στο βιντεο ειναι θρασυδειλος. Οταν ριχνεις μια φαπα σε καποιον, και αυτος ο καποιος δεν σου αντιστεκεται, απλα σταματας και φευγεις. Το να τον αρχιζεις στα μπουκετα, δειχνει μια δειλια, ενα κομπλεξ, καποιο προβλημα. 3
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 μονός καβγάς δεν γίνετε, εγώ αυτό ξέρω.. αφού δεν έγινε ατύχημα δεν το κάνεις θέμα γιατί δεν ξέρεις τι ψυχολογικά έχει ο άλλος ή ακόμα και πού θα πάει το θέμα άμα χάσεις και εσύ τον έλεγχο, ειδικά αν έχεις τπτ περίεργο στα χέρια.
nicoc89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 μονός καβγάς δεν γίνετε, εγώ αυτό ξέρω.. αφού δεν έγινε ατύχημα δεν το κάνεις θέμα γιατί δεν ξέρεις τι ψυχολογικά έχει ο άλλος ή ακόμα και πού θα πάει το θέμα άμα χάσεις και εσύ τον έλεγχο, ειδικά αν έχεις τπτ περίεργο στα χέρια. εμένα πάντως στη συγκεκριμένη μου έκανε εντύπωση που αντί να του πει "ρε φίλε εισαι καλά? :o" τον άρχισε στις μπουνιές
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 εμένα πάντως στη συγκεκριμένη μου έκανε εντύπωση που αντί να του πει "ρε φίλε εισαι καλά? :o" τον άρχισε στις μπουνιές άστα να πάνε φίλε.. όπου υπάρχει φτωχιά υπάρχει και γκρίνια..
LiquidTroll Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ασε μας μωρε , η κάθε αναβολιασμένη ντουλάπα νομίζει ότι είναι και μάγκας........ Δεν παίζει τόσο ρόλο η δύναμη στο ξύλο , αλλά το νεύρο....Αν κάποιος τρελαθεί , μπορεί να τους ξαπλώσει άνετα. Ατάκα απο Fight Club : " Skinnies fight better..." Όπως και να το κάνεις , δεν πρεπει να κάνεις την κότα , γιατί σε αυτό πατανε αυτά τα @@. Ειμαι ντουλάπα και φοβερίζω τους πάντες. Να τους πατήσεις κάτω να τους κάνεις ρεζίλι πρέπει , αλλά ποιος έχει τα @@ να το κάνει.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ασε μας μωρε , η κάθε αναβολιασμένη ντουλάπα νομίζει ότι είναι και μάγκας........ Δεν παίζει τόσο ρόλο η δύναμη στο ξύλο , αλλά το νεύρο....Αν κάποιος τρελαθεί , μπορεί να τους ξαπλώσει άνετα. Ατάκα απο Fight Club : " Skinnies fight better..." Όπως και να το κάνεις , δεν πρεπει να κάνεις την κότα , γιατί σε αυτό πατανε αυτά τα @@. Ειμαι ντουλάπα και φοβερίζω τους πάντες. Να τους πατήσεις κάτω να τους κάνεις ρεζίλι πρέπει , αλλά ποιος έχει τα @@ να το κάνει. έχεις φάει ποτέ μπουνιά? 3
king2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Η πολιτισμενη συζητηση δεν υπαρχει ετσι?Κανονικα οσοι πλακωναν στα ξεκαρφωτα στο δρομο καποιον για το παραμικρο πρεπει να πανε μεσα.Αν δεν πανε θα το ξανα κανουν.
lupo2109 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Προσωπικα μου ετυχε παρομοιο.Παω σε κεντρικο και πεταγεται μηχανακι διπλο.Θα τους σκοτωνα.Του λεω "ρε μαλακα θα σκοτωθεις και θα παρεις και αλλους στο λαιμο.σου".Βλεπει οτι εχω γυναικα μεσα (εγκυο) και κατεβαινει με τσαμπουκα να μου τις βρεξει!!!Αρχισε να φωναζει τρομαγμενη η γυναικα μου και εφυγε.Αλλα με τις πινακιδες τον ξαναβρηκα....και μαντεψτε,δεν ειχα την γυναικα μου μαζι!Κατι τετοιοι ειναι για νοσοκομειο κανα 2μηνο καο γερο λογαριασμο σε οδοντιατρο 1
LiquidTroll Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 έχεις φάει ποτέ μπουνιά? Και πολύ bullying όταν ήμουνα μικρός..... 7 χρόνια kick-boxing εφαγα πολες μπουνιες και πολλες κλωτσιές , και εκει έμαθα ότι δεν έχει σημασία ο όγκος , αλλά το νευρο και η τεχνική. Ο δάσκαλος μια μερα μου έδωσε κλωτσιά που μου ξέρανε το πόδι 3 μέρες , χτύπησε κατευθείαν νευρο. Επίσης , είδα ότ αδύνατοι πλακώνανε γομάρια....! Με λίγα λόγια , οι περισσότεροι φουσκωτοί , δεν ξέρουνε να χτυπήσουνε και τις περισσότερες φορές στηρίζονται στην δυναμή τους. 2
Daemonos Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 έχεις φάει ποτέ μπουνιά? Απο αναβολιασμένη ντουλάπα fixed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα