monoxromos Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Γεια σας Μπελας με βρηκε με τα 7αρια! Στο δικτυο του γραφειου ο desktop υπολογιστης που εχει 7αρια διαθετει και ενσωματωμενη καρτα ασυρματης συνδεσης. Οταν κλεινουμε στο router το wifi για συγκεκριμενους λογους ενω ο υπολογιστης ειναι συνεδεμενος με καλωδιο κανονικα στο δικτυο αρα μπορει και συνδεεται στο internet μεσω δικτυου συμβαινει το εξής. Οταν κλεινω τον υπολογιστη αυτος απο μονος του παει κατα προτεραιότητα στο ασυρματο. Δεν βρισκει λοιπον ασυρματο και δεν κανει συνδεση στο internet μου δειχνει οτι ειναι απενεργοποιημενο το DHCP επιλεγω την διαδικασια επιλυσης , και πραγματικα λυνει το προβλημα αλλα μου διαγράφει τις παραμετρους στο δικτυο TCP/IP.και DNS. Τα ξαναπερναω,πάλι οταν κλεινω τον υπολογιστη και τον ξανανανοίγω τα ίδια , επαναληψη ιδιας διαδικασιας. Υπάρχει καποια λύση οριστική ; Σας ευχαριστω
nikomas50 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δοκίμασε αυτό αφού προηγουμένως έχεις κάνει τις ρυθμίσεις των παραμέτρων στο δικτυο TCP/IP και DNS. 1
monoxromos Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Φίλε σε ευχαριστω νομίζω λύθηκε με την βοήθεια σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα