hackerW32 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 by the way ενα κοκκινακι το προγραμμα μου πεταξε και εμενα χωρις να παρατηρήσω καποιο προβλημα, καπου στα 4000, win7
KenJiNx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα και πάλι! Έβγαλα όλα τα usb, εκτός keyboard, έβγαλα την κάρτα γραφικών και διαγραφή των drivers με DDU, έβαλα την onboard(hd 4600) με latest drivers από intel. Έβγαλα επίσης το ένα dimm μνήμης. Πάλι τα ίδια... Next, να βγάλω τους δίσκους και να αφήσω τον ssd με άλλο ρεύμα και άλλο sata..
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 KeNJiNx στείλε την μητρική σου πίσω, είναι το μόνο σίγουρο. Έχεις προσπαθήσει τόσες φορές και αποτέλεσμα δεν έχει βγει. Αν δεν έχεις τρέξει memtest στις μνήμες κάντο, μπορεί να φταίνε αυτές. Όμως το μόνο σίγουρο μετά από μια πληθώρα δοκιμών είναι ότι φταίει η μητρική. Ρίσκαρε το κατ' εμέ, αξίζει . Εγώ είχα κάτι τέτοια θέματα παλιότερα, κόλλαγε στο άκυρο ο browser και ξεπάγωναν όλα μετά από 20 δευτερόλεπτα. Σε εμένα έκανε την ζημιά ο amd sata ahci driver που είχα ξεχάσει να βάλω και μόλις τον εγκατέστησα όλα έστρωσαν. Τώρα επειδή βλέπω πως εσύ έχεις δοκιμάσει τα πάντα χωρίς αποτέλεσμα, θα σου πουν και οι υπόλοιποι πως κατά 99% φταίει η μητρική.
KenJiNx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Έκανα φορμάτ ξανά, για να περάσω απ την αρχή όλους τους drivers, τις νέες εκδόσεις τους μήπως και κάτι έχει μπλοκάρει... Πολύ χειρότερα από πριν... Δε ξέρω τι να κάνω πια, αύριο θα πάρω το visionstudio τηλέφωνο, να δω τι παίζει με το rma και πόσες μέρες θέλουν. Επίσης έχω στείλει e-mail στην asrock, για το πρόβλημα και μου απάντησε τα εξής We provide following suggestion for verify: Please refer user manual page to clear CMOS for try. Please remove other device and use basic device environment(CPU, only one memory, PSU) use onboard VGA to output screen to verify this symptom. Install all the driver from our web site for verify.http://www.asrock.com.tw/mb/Intel/Z87%20Extreme4/?cat=Download&os=Win764 Change other memory for try. Test on other HDD for try. Θα τους ρωτήσω τι παίζει και με την εγγύηση.. Κάτι άλλο. Ο SSD από τότε που τον έβαλα, έχει δυο χρόνια περίπου, στο hard disk sentinel εμφανίζεται έτσι. Βέβαια, το πρόβλημα δεν εμφανίστηκε απ' όταν μπήκε ο δίσκος αλλά πιο μετά..
nostromos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 εχω και εγω το ιδιο προβλημα μονο σε βιντεο απο νετ και games και γνωστης φιλος μου ειπε οτι εχω προβλημα συμβατοτητας (αλλα θα ηθελα και αλλες γνωμες) με τα εξης ASROCK 960GC-GS FX RETAIL AMD FX-4300 3.8GHZ 4-CORE BOXINTER-TECH SL-700W 700W PSUG.SKILL F3-12800CL9D-4GBNQ 4GB (2X2GB) DDR3 PC3 12800 1600MHZ DUAL CHANNEL KIT ( ASUS RADEON R7 265 R7265-DC2-2GD5 2GB GDDR5 PCI-E 3 δισκους ,ο 1 SSD ,WIN7 64 .
Silverage Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Σε safe mode έχεις δοκιμάσει να δεις αν το κάνει;
Runner25 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 τη μητρικη την asrock τι την ηθελες παρε καμια asus gigabyte να εχεις το κεφαλι σου ησυχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα