Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως το κάνει σπάνια στα παιχνίδια. Πιο πολύ στα βίντεο το κάνει.. Είτε ταινίες, είτε σε youtube, streaming γενικότερα. Θα κάτσω να δω κανένα ντοκιμαντέρ χωρίς ήχο, τουλάχιστον έχει υπότιτλους, για να δω τι παίζει. με disable την onboard κάρτα ήχου.... ευχαριστώ

Δημοσ.

KenJiNx είναι κρίμα να έχεις τέτοια θέματα με ένα σύστημα που είναι σκέτο τουμπανάκι ;). Ψάξε τα πάντα, δοκίμασε ότι ξέρεις από υπολογιστές και πιστεύω θα βγει κάποια άκρη αργά ή γρήγορα.

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς. Έχω ρίξει τόσα χρήματα και είναι κρίμα..

Το θέμα πιο είναι... Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να επαναλάβω το "πρόβλημα". Γίνεται σε τυχαίες κατ' εμέ στιγμές και μπορεί σε μια μέρα να το κάνει 20-30 φορές, αλλά και 1-2..

Γιαυτό και φοβάμαι να στείλω την μητρική για έλεγχο, γιατί δε θα μπορέσουν να καταλάβουν το πρόβλημα και μπορεί να μου πουν μια χαρά είναι και να χάσω τζάμπα 2 βδομάδες...

Δημοσ.

Μία από τα ίδια έχω και εγώ με τα drops στο λολ στα team fights. Είναι κυρίως θέμα παιχνιδιού, απλά θέλω να ασχοληθώ και να βγάλω μια άκρη ώστε να έχω μια καλύτερη εμπειρία στο παιχνίδι όσο παράξενο και βαρετό να ακούγεται. Ξέρω πως λειτουργεί το λολ, τι απαιτήσεις έχει και τι σύστημα έχω και τις δυνάμεις του, αλλά αυτού του είδους η ενασχόληση έχει θετική επίδραση σε εμένα καθώς μαθαίνω πολύ καλύτερα το σύστημά μου, εμβαθύνοντας σε τομείς που στην αρχή μου φαίνονταν ακατόρθωτοι ;).

Δημοσ.

Καιρός να πάμε βαθύτερα.

Οι drivers από την σελίδα της μητρικής σου είναι παλιοί. Καταρχάς πέρνα αυτό το πιο καινούριο Link.png Site: rapid storage

Μετά κάρτα Link.png Site: ήχου . Intel Link.png Site: inf . Για την lan πέραν του ότι είναι intel δεν βρήκα το μοντέλο , αλλά μπορείς να το κατεβάσεις από το site της λογικά. Για το ASMedia Link.png Site: sata3 controller

Αν έχεις κάρτες pci/pcix βγάλτες . Από usb , κάμερες gamepad wireless κτλ βγάλτα.

Δοκίμασε μόνο με τον ssd συνδεμένο ,δηλαδή βγάλε τους άλλους δίσκους. Δώσε του τροφοδισία από άλλη γραμμή του τροφοδοτικού. Δοκίμασε και με άλλο καλώδιο sata. Αν τον έχεις στον ASM controller βάλτον στον intel.

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους σας παιδιά για την βοήθεια που δίνετε.

Δοκίμασα να κλείσω την onboard κάρτα ήχου απ' το BIOS, και χωρίς ήχο κάθισα και είδα 45 λεπτά ντοκιμαντέρ.

Δεν παρατήρησα κάτι μεμπτό αλλά δεν μπορώ να είμαι και 100% σίγουρος μιας και πιο πολύ απ' τον ήχο το καταλάβαινα ότι κολλούσε.

Είναι μισό δευτερόλεπτο το κόλλημα οπότε μπορεί και να έγινε τώρα και να μην το είδα..

Υπάρχει άλλος τρόπος να σιγουρευτώ αν το κάνει και πάλι ή όχι, χωρίς να κάτσω να δω κι άλλο βουβό κινηματογράφο?

Μόνο αν πάρω ξεχωριστά μια φθηνή κάρτα ήχου, της τάξης των 10-15 ευρώ ?

Τώρα θα δοκιμάσω να περάσω τους καινούργιους drivers του ήχου, για να δούμε..

Δημοσ.

δεν εχω διαβασει ολο το τοπικ, και δεν ξερω εαν το εχεις τσεκαρει,

event viewer εχεις τσεκαρει καθολου;

κοιτα και λιγο εαν δεν εχεις κοιταξει στο cpu-z εαν το buss speed ανεβαίνει, εμενα μου εκανε κατι κολπα και πηγενε 202-203 mhz οταν εβαλα τον 6300, το ρύθμισα στα 199 και σταμάτησε τα κολιματα

και αυτο που σου δειχνει ο theElf μπορει να σε βοηθήσει

Α και κατι ακομα, γνήσια windows? αν οχι δοκιμασε να τα παρεις απο αλλου

Δημοσ.

Ναι βγάζει πρόβλημα. 

Some device drivers on this machine behave bad and will probably cause drop-outs in real-time audio and/or video streams. To isolate the misbehaving driver use Device Manager and disable/re-enable various devices, one at a time. Try network and W-LAN adapters, modems, internal sound devices, USB host controllers, etc.

Να ξαναμπώ BIOS να κλείσω την onboard ήχου και να το ξανανοίξω ? η δεν έχει νόημα γιατί δε θα παίρνει καν σήμα?

HackerW32, κοίταξα το event viewer αλλά δεν είδα προβλήματα τύπου audio/video..

Μόνο κάτι τέτοια..

Your computer was not assigned an address from the network (by the DHCP Server) for the Network Card with network address 0x001122987654.  The following error occurred: 0x79. Your computer will continue to try and obtain an address on its own from the network address (DHCP) server.

Windows license activation failed. Error 0x80070005.

Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.

The Bluetooth driver expected an HCI event with a certain size but did not receive it.

Αυτό που είδα στο CPU-Z είναι πως το multiplier ξεκινάει από 8 και φτάνει μέχρι και το 38. 

Το bus speed είναι απ τα 99.97 μέχρι το 100.01MHz

όχι τα windows είναι απ' τον θείο.

Δημοσ.

Ναι βγάζει πρόβλημα. 

Some device drivers on this machine behave bad and will probably cause drop-outs in real-time audio and/or video streams. To isolate the misbehaving driver use Device Manager and disable/re-enable various devices, one at a time. Try network and W-LAN adapters, modems, internal sound devices, USB host controllers, etc.

Να ξαναμπώ BIOS να κλείσω την onboard ήχου και να το ξανανοίξω ? η δεν έχει νόημα γιατί δε θα παίρνει καν σήμα?

Όπως σου λέει,μπορείς να κλείνεις της συσκευές και από την διαχείριση υλικού το ίδιο πράγμα είναι,δεν έχει σχέση το σήμα αλλά το αν κάνει παρεμβολές ο driver ή η συσκευή,αν κλείσει κάποια και σταματήσουν τα drop θα ξέρεις ότι φταίει αυτή ή λόγου driver ή έχει πρόβλημα σαν συσκευή. 

Δημοσ.

να σου πω και εγω τον πονο μου;

οταν βαζω μια gpu σε x16 θυρα χαλανε οι usb θυρες μου και παθενω αυτο που παθενεις και εσυ οταν πχ βαζω ενα φλασακι, κουναω το ποντικι.

οταν μπει σε x8 θυρα ολα μια χαρα.

τι εβλεπα στον task manager εγω? οσο κρατουσε το freezarisma και το ποντικι εκανε 5 sec να κουνηθει, εβλεπα κατι, system interupts να παιρνει ολον τον cpu, μολις αφηνα το ποντικι ολα μια χαρα. καπου ειχα βρει καποτε ενα προγραμμα που κανει μονιτορ τον task manager, εγω ηταν ευκολο να το δω γιατι το freeze κρατουσε οσο κουναγα ποντικι, εσενα ειναι στιγμιαια

------

εχεις δοκιμασει να κλησεις cool and quite, γενικα ρυθμισεις εξικονομησης ενεργειας, να κατσει ο cpu σε full speed, κλεισε turbo τα παντα.

αρχικα κανε αυτο που σου ειπε το προγραμμα, κλείνεις ενα ενα οτι εχεις, τσιμπα ενα ps/2 πληκτρολόγιο απο το παταρι και κλεισε τις usb θυρες, πρεπει να κανεις πολλες δοκιμες.. τα εχω περασει και εγω αυτα..

Δημοσ.

Λοιπόν, έπαιξα με το DPC Latency checker λίγο.. 

Έσβησα με την σειρά, 

bluetooth radios

lan 

amd audio

realtek audio

καμία διαφορά...

Έβγαλα εκτυπωτή και webcam από πάνω, και η συχνότητα των spikes μειώθηκε αρκετά.. Μιλάμε για spikes των 250.000ms. Ενώ το πρόγραμμα σου λέει ότι υπάρχει πρόβλημα, όταν τα ms ξεπεράσουν τα 2000 νομίζω.

Μετά έβγαλα ποντίκι πληκτρολόγιο και τα spikes σχεδόν έφυγαν. Τώρα φτάνουν μέχρι τα 3500ms και αυτό πάρα πολύ σπάνια.

Θα πρέπει να δω κάτι για να δω αν συνεχίζει να κάνει τέτοια σπασίματα..

Έτσι είναι το Interface του προγράμματος για να καταλαβαίνουμε και τι λέμε.. 

post-142662-0-72917700-1423080993_thumb.jpg

Δημοσ.

Ενώ το πρόγραμμα σου λέει ότι υπάρχει πρόβλημα, όταν τα ms ξεπεράσουν τα 2000 νομίζω.

Να ξέρεις ότι στα νέα windows υπάρχει bug (ή ότι είναι) και έχεις το λιγότερο 1000ms πάντα.

• Like 1
Δημοσ.

Τι να πω.. Μόλις είδα το κάτω παρτάλι σε stream απ το dailymotion και δε κόλλησε.

Ενώ έχω το προγραμματάκι ανοιχτό, ποτέ δε ξεπέρασε τα 3844ms το lag..

Επειδή είναι τέτοια η φύση του προβλήματος και χρόνος αβέρτα για δοκιμές δεν υπάρχει, λογικά θα δω πως θα πάει από σήμερα μέχρι το Σάββατο-άντε-Κυριακή και θα ενημερώσω.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους και οτιδήποτε συμβουλές θα ακολουθηθούν, αφού αποκλείω ένα ένα τα προβλήματα για να φτάσω στην λύση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...