Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε κατι που βαζεις ειναι..... θα τα βαζεις ενα ενα και θα δοκιμαζεις και ετσι θα το βρεις.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκίμασε να βάλεις τον SSD σε άλλη sata υποδοχή και αν είναι δυνατόν με άλλο sata καλώδιο.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα .Ενημερώνω το θέμα διότι τα προβλήματα δε σταμάτησαν. 

Να θυμίσω τάχιστα τι είδους πρόβλημα έχω. (Το βίντεο είναι από το pc μου)

Αυτό ακριβώς.

Γίνεται όταν βλέπω βίντεο φορτωμένο απ' τον ssd, είτε απ' τους άλλους δίσκους που έχω. 

Γίνεται όταν βλέπω βίντεο στο internet στα 480p.

Γίνεται όταν βλέπω βίντεο στο internet στα 1080p

Γίνεται όταν παίζω age of empires2(όχι το HD)

Γίνεται όταν παίζω payday2 με full γραφικά και 140fps.

Γίνεται επίσης και όταν δεν κάνω τίποτα και απλά περιφέρω το ποντίκι στην επιφάνεια εργασίας(από αφηρημάδα, ενώ μιλούσα στο τηλέφωνο, έκανα βόλτες το ποντίκι ανάμεσα απ τα εικονίδια και ξαφνικά κόλλησε για ένα δευτερόλεπτο, όπως κολλάει και στο βίντεο, απλά χωρίς ήχο)

Από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν τα προβλήματα έχω αλλάξει κάρτα γραφικών, τροφοδοτικό και μνήμες RAM. Επίσης έχω κάνει αρκετά format και έχω δοκιμάσει με αρκετούς drivers για την VGA.

Ολοκληρωμένο το σύστημά μου φαίνεται στην υπογραφή.

Κάποια ιδέα για το τι μπορεί να το προκαλεί αυτό? Βαρέθηκα να βλέπω/παίζω οτιδήποτε και κάθε 4-5 λεπτά να κάνει και ένα "ΤΖΖΖΖΖ"  :mad:  :cry:

Δημοσ.

Αυτό φαίνεται πρόβλημα του chipset του ήχου,ίσως να μην πέρασες σωστό driver(ή να έχει πρόβλημα αυτός που πέρασες) ή ίσως να επηρεάζεται από κάποια άλλη συσκευή που έχει ίδια διεύθυνση.

Μπορεί να είναι προβληματική και η μητρική και να χρειαστεί αλλαγή,δοκίμασε δηλαδή να κλείσεις τον ήχο από το bios και δες αν θα παίζει ομαλά.  

Δημοσ.

Όταν το κάνει πάντως αυτό το κόλλημα, δεν κολλάει μόνο ο ήχος αλλά τα πάντα.

Έχω μια κάρτα ήχου Creative Sound Blaster Audigy SB0090, λες να την βάλω σε μια pci και να απενεργοποιήσω την onboard ήχου?

Ελπίζω να μη χρειαστεί να δώσω την mobo για έλεγχο γιατί βλέπω να παίρνει 2 βδομάδες... χωρίς pc.

Δημοσ.

Έχω μια κάρτα ήχου Creative Sound Blaster Audigy SB0090, λες να την βάλω σε μια pci και να απενεργοποιήσω την onboard ήχου?

Δοκίμασε το οπωσδήποτε,όταν κολλάνε driver μπορούν να κολλήσουν όλον τον Η/Υ ,δεν είναι παράξενο αυτό. 

Δημοσ.

Έχεις και άλλους δίσκους εκτός του ssd? Αν ναι , από υγεία πως πάνε.

Δοκίμασε επίσης από την ρυθμίσεις ενέργειας να επιλέξεις το υψηλές επιδόσεις , και να απενεργοποιήσεις ότι έχει που να σβήνει συσκευές. Υπάρχει περίπτωση να οφείλεται σε spin-up/down δίσκων ή να ρίχνει ο επεξεργαστής την ταχύτητα του για εξοικονόμηση ενέργειας

Δημοσ.

Βγάλε την creative, παίξε για λίγο μόνο με την onboard αφού σουτάρεις τους drivers της creative και ξαναπεράσεις της onboard και πες μας εντυπώσεις. Χωρίς να είμαι σίγουρος ποντάρω σε αυτό. Εμένα μου έκανε κάτι παρόμοιο το σύστημα της υπογραφής, δηλαδή κόλλαγε στιγμιαία μερικές φορές η οθόνη και ξεπάγωνε μετά από 20 δευτερόλεπτα. Ανακάλυψα ότι ήταν υπαίτιος ο sata ahci driver της μητρικής ο οποίος μου είχε διαφύγει και δεν είχα εγκαταστήσει. Καλού κακού έριξα ένα φορμάτ και τα έκανα σωστά όλα από την αρχή αλλά αυτή την φορά βάζοντας τον driver του sata .

Δημοσ.

Guardian έχω άλλους 4 δίσκους και όλοι είναι στο 100%. 

Επίσης πολύ σωστό το σημείο που ποντάρεις με τις ρυθμίσεις ενέργειας αλλά όλα είναι στο φουλ.

Mult1c0r3cpu Είχα την onboard τόσο καιρό να δουλεύει, για δοκιμή βάζω μια creative παλιά που έχω, να δούμε αν κάνει το ίδιο. Και στην τελική, αν η νεκροψία δίξει πρόβλημα της onboard ήχου, για να γλυτώσω τις 2+ βδομάδες χωρίς μητρική, παίρνω με ένα 15άρι μια pci κάρτα και τελειώνει η υπόθεση...

Δημοσ.

Κάτι μου λέει πως πρέπει να στείλεις την μητρική για έλεγχο και αλλαγή. Πίστεψέ με αξίζει η αναμονή ειδικά αν είναι να απαλλαγείς από ένα βάρος σαν και αυτό. Επίσης δοκίμασε και με διαφορετική έκδοση windows, παίζει να φταίει και αυτό.

Δημοσ.

Guardian έχω άλλους 4 δίσκους και όλοι είναι στο 100%. 

Επίσης πολύ σωστό το σημείο που ποντάρεις με τις ρυθμίσεις ενέργειας αλλά όλα είναι στο φουλ.

Οι δίσκοι είναι επιλεγμένο να μην σβήνουν? Γιατί στις τυπικές ρυθμίσεις είναι στα 20 λεπτά

Στις ρυθμίσεις του catalyst για video απενεργοποίησε όσα έχει πχ να είναι στο video player setting , απενεργοποιημένο το smooth playback κτλ

Δημοσ.

Δυστυχώς μάλλον η κάρτα ήχου που έχω δε δουλεύει, οπότε γύρισα στην onboard. Έκανα όμως re-install τους drivers της onboard.

Πάω να κλέψω καμία τράπεζα στο payday2 και θα γυρίσω να πω αποτελέσματα

Ναι οι δίσκοι σίγουρα δε σβήνουν, το έχω βάλει στο Off. Το smooth playback ήταν στο ON και το γύρισα off.

Δημοσ.

Συνεχίζει και το κάνει παιδιά.. Τι άλλο να κοιτάξω ρε γαμώτο, ssd και μητρική έχουν μείνει... πως να τα τσεκάρω ? :/

Δημοσ.

Δοκίμασες να κλείσεις τον ήχο μέσα από το Bios;; Παίξε χωρίς ήχο για λίγο να δεις αν το ξανά κάνει ή όχι.

Να ξε'ς που βρίσκεσαι όχι τίποτα άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...