doctorC Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 χωρις να θελω να διαφωνισω μια σειρασ πιο πανω λει οτι του το κανει ακομα κσι οταν βλεπει μια σελιδα στο ιντερνετ.... Παντως ο φιλος πρεπει να μας πει ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕ.. Το έστησε και εξαρχής το είχε? Αλλαξε κατι κάρτα γραφικών μνημη επεξεργαστη και μετά το έκανε?
KenJiNx Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Φίλοι μου καλησπέρα! Ας ξεκινήσω απ την αρχή @Prof_Chaos Χρειαζόταν update το BIOS, με το οποιο όμως δε λύθηκε το πρόβλημα.. @selianx Μπορώ να κάνω ένα copy όπως είναι τώρα το λειτουργικο στον ssd,να το αποθηκεύσω σε ένα hdd, να κάνω secure erase να περάσω κάτι άλλο, και μετά να επαναφέρω το παλιό λειτουργικό? Στο BIOS, όσο άντεξα να παίζω με το ποντίκι ώστε να καταλάβω αν το κάνει, κανένα 5λεπτο, δε το κάνει. @The_Judas Ό δίσκος είναι 40% γεμάτος @benign Θα αλλάξω λιαν συντόμως τροφοδοτικό.. Μόλις βρω παραδάκι.. Με την onboard είμαι τώρα, πάλι το ίδιο πρόβλημα.. ______________________________________________ @rfc Έβαλα την Ubuntu 14.04 δοκιμαστικά, είδα μια ολόκληρη ταινία και δεν εμφανίσε πουθενά το πρόβλημα.. Μάλλον βρήκαμε τον ένοχο..ή Μάλλον.. βρήκαμε ότι το hardware είναι αθώο.. Τρίτο format μέσα στο '14 ? όχι πάλι..
selianx Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 @selianx Μπορώ να κάνω ένα copy όπως είναι τώρα το λειτουργικο στον ssd,να το αποθηκεύσω σε ένα hdd, να κάνω secure erase να περάσω κάτι άλλο, και μετά να επαναφέρω το παλιό λειτουργικό? Στο BIOS, όσο άντεξα να παίζω με το ποντίκι ώστε να καταλάβω αν το κάνει, κανένα 5λεπτο, δε το κάνει. Γίνετε ναι. Τώρα δε ξέρω αν γίνετε σε HDD, αλλά αν χωρίσεις σε δυο παρτισιον ένα στικάκι, γίνετε σίγουρα. Το θέμα είναι όμως, να κάνεις μια εντελώς καθαρή εγκατάσταση, και μετά το πέρασμα των internet drivers δες καμιά ταινία να δεις τι παίζει, και μετά εγώ προτείνω κάθε εγκατάσταση driver (γραφικών, ήχου κλπ) να κάνεις ένα τεστάκι με μια ταινία να δεις αν θα στο παρουσιάσει, και αν ναι, εν τέλει ποιος driver ευθύνεται. Καταλαβαίνω ότι τρία φορματ μέσα σ'ένα 5μηνο είναι ενοχλητικά, βαρετά και εκνευριστικά (ειδικά αν δεν είναι από λάθος σου...) αλλά τι να κάνουμε που υπάρχουν και προβλήματα, και όπως και να το κάνεις καλύτερα τρια ή και 10 φορμάτ που λέει ο λόγος παρά να έχεις ένα σύστημα που για να δεις ένα βίντεο ή να παίξεις ένα παιχνίδι θα σου υπολειτουργεί, και θα σε φρικάρει Επίσης, αν έκανες usb live το Ubuntu, μη ξεχνάς ότι δεν έχεις αποκλείσει την όποια υποψία για το πρόβλημα φέρει ο SSD.
rfc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Ετσι οπως τα λες ή ssd ή windows εισαι με 50-50 και για τα 2. Δοκιμασε τον ssd σε αλλο μηχανημα αν μπορεις για να εισαι σιγουρος. Ή πηγαινε σε φορματ και οτι γινει. adwcleaner-malwarebytes εχεις κανει ειπες?
KenJiNx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Πολύ δίκιο έχετε ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στον ssd. Κατέβασα της OCZ(toshiba πλέον) ένα bootable toolbox, έκανα firmware update(έγραφε optional στις παρατηρήσεις) και έκανα secure erase. Πέρασα untouch έκδοση των παραθύρων (win7 ultimate x64) και προς το παρόν, μετά από πέρασμα των βασικών drivers δουλεύει μια χαρά.. Θα ενημερώσω αν εμφανιστεί και πάλι το πρόβλημα.. Αν προλάβω πριν τον πετάξω στη θάλασσα για μπανάκι.. Σας ευχαριστώ όλους!
hlt Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Εμένα κάνει το ίδιο μόνο όταν έχω ανοιχτό το utorrent
rfc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Εμένα κάνει το ίδιο μόνο όταν έχω ανοιχτό το utorrent Οτι ναναι λεμε....... 1
KenJiNx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, πάλι το κάνει... Δε γίνεται... τα νεύρα μου.. Κάτι που βάζω φταίει δεν εξηγείτε αλλιώς.. Αλλά τι..
selianx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, πάλι το κάνει... Δε γίνεται... τα νεύρα μου.. Κάτι που βάζω φταίει δεν εξηγείτε αλλιώς.. Αλλά τι.. Παίξε για λίγο χωρίς drivers στον ήχο να δεις.
KenJiNx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 !! Είδα ολόκληρο επισόδειο game of thrones και δε κόλλησε... !! Έκανα τα windows updates και απεγκατέστησα το Hard Disk Sentinel Ενώ κανονικά η έκδοση που έχω απ' τον θείο, κάνει το HDS να τρέχει κατευθείαν ως service, σ' αυτήν την εγκατάσταση, δεν έγινε αυτό. Δε πέρασε καν το service, άλλες φορές δεν άνοιγε καν η εφαρμογή κτλ.. Αρκετά προβλήματα και σκέφτομαι μήπως αυτό δημιουργούσε το κόλλημα.. Ίσως να κάνει κάποιου είδους conflict με τον ssd? Τι να πω.. Αν αρχίσει να το ξανακάνει θα σβήνω ένα ένα προγράμματα... Ο SSD εντωμεταξύ βγαίνει καθαρός. Πως να τον "δοκιμάσω" ?
selianx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 !! Είδα ολόκληρο επισόδειο game of thrones και δε κόλλησε... !! Έκανα τα windows updates και απεγκατέστησα το Hard Disk Sentinel Ενώ κανονικά η έκδοση που έχω απ' τον θείο, κάνει το HDS να τρέχει κατευθείαν ως service, σ' αυτήν την εγκατάσταση, δεν έγινε αυτό. Δε πέρασε καν το service, άλλες φορές δεν άνοιγε καν η εφαρμογή κτλ.. Αρκετά προβλήματα και σκέφτομαι μήπως αυτό δημιουργούσε το κόλλημα.. Ίσως να κάνει κάποιου είδους conflict με τον ssd? Τι να πω.. Αν αρχίσει να το ξανακάνει θα σβήνω ένα ένα προγράμματα... Ο SSD εντωμεταξύ βγαίνει καθαρός. Πως να τον "δοκιμάσω" ? Εμ, ότι κατεβάζεις από θείο μπορεί να σου κάνει ότι θέλει... εδώ μπορεί να αγοράσεις κάτι και να σου κάνει παπάδες... Γι'αυτό σου πα εντελώς καθαρά windows και μόνο βασικά drivers, για να είσαι σίγουρος ότι είναι θέμα software/OS.
selianx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 αρα για να καταλαβω ούτε ο ssd εφταιγε? Δε μπορούμε να ξέρουμε εφόσον ο φίλος δεν έκανε τις δοκιμές του με καθαρο λειτουργικό και μόνον αυτά.
KenJiNx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δε μπορούμε να ξέρουμε εφόσον ο φίλος δεν έκανε τις δοκιμές του με καθαρο λειτουργικό και μόνον αυτά. "Πέρασα untouch έκδοση των παραθύρων (win7 ultimate x64) και προς το παρόν, μετά από πέρασμα των βασικών drivers δουλεύει μια χαρά.." Δε φταίει ούτε ο ssd..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα