Προς το περιεχόμενο

ΑΓΟΡΑ : Fiat Punto 1200 vs Seat Ibiza 1200

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα προκειται να προβω στην αγορα μεταχειρισμενου αμαξιου συγκεριμενα λογω του μειωμενουν μπατζετ αλλα και λογο τς φορολογιας εχω καταληξει σε αυτα , ποιο πιστευετε πως θα φανει ποιο αξιοπιστο κατα κυριο  λογο και ποιοτικα πιο καλο (αναφερομαι στα ππλαστικα μερη αλλα και γενικοτερα) , και αμα γνωριζετε τιμες πανω κατω στα σερβις του ibiza? ποιο κατα την γνωμη σας ειναι καλυτερη αγορα?

εχω καταληξει σε αυτα μεχρι στιγμης

Fiat Punto 1200

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4991200/

στο φιατ θεωρω πως στα 2500 ειναι πολλα αν αναλογιστεις πως μετα τα 90000 χιλιομετρα κατα 95% θελεις φλαντζα κεφαλης

Seat Ibiza 1200

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4916714/

για το  seat δεν ξερω τι προβληματα βγαζουν

Επεξ/σία από panosmania
Δημοσ.

το ibiza παρε τα punto ειναι χαλια ,βεβαια εχεις βαλει και λιγο διαφορερικα αυτοκινητα με ενα 1000ρικο διαφορα και μεγεθος

Δημοσ.

εμφανσιακα δεν βρισκω ασχημο τ punto απλα ειδα και τ ιμπιζα καθως μ φανηκα καλυτερα ποιοτικα και ισως και πιο σπορ θα ελεγα. Ενας αλλος λογος που κοιτιυσα τ ιμπιζα ειναι επειδη ειναι και pio βαρυ αμαξωμα που σημαινει πιο σταθερο στ δρομο εναντι του fiat που ειναι 700 κιλα.

Ευελπιστω πως στο ibiza θα ριξω λιγο την τιμη ωστε να το βλεπω πιο δελεαστικα κιολας

Δημοσ.

εγω προσωπικα δεν θα επαιρνα κανενα απο αυτα τα δυο - επειδη απλα βγαζουν προβληματα κ τα 2 - αν τελικα επρεπε να επιλεξω 

αναμεσα σε αυτα τα 2 θα επαιρνα το seat επειδη  εχει καδένα κ οχι ιμάντα χρονισμού οπως το fiat 

Δημοσ.

εγω προσωπικα δεν θα επαιρνα κανενα απο αυτα τα δυο - επειδη απλα βγαζουν προβληματα κ τα 2 - αν τελικα επρεπε να επιλεξω 

αναμεσα σε αυτα τα 2 θα επαιρνα το seat επειδη  εχει καδένα κ οχι ιμάντα χρονισμού οπως το fiat 

δυστυχως λογο τν τεκμηριων κτλ δεν μπορω να κοιταω κατι παραπανω , αν και ισως να μπορω και αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4983373/ αλλα προς τ παρον κοιταω αναμεσα σε φιατ και ιμπιζα

Δημοσ.

εμφανσιακα δεν βρισκω ασχημο τ punto απλα ειδα και τ ιμπιζα καθως μ φανηκα καλυτερα ποιοτικα και ισως και πιο σπορ θα ελεγα. Ενας αλλος λογος που κοιτιυσα τ ιμπιζα ειναι επειδη ειναι και pio βαρυ αμαξωμα που σημαινει πιο σταθερο στ δρομο εναντι του fiat που ειναι 700 κιλα.

Ευελπιστω πως στο ibiza θα ριξω λιγο την τιμη ωστε να το βλεπω πιο δελεαστικα κιολας

Ξερεις οτι αυτο που λες ειναι η παγιωμενη αποψη του Ελληνα οδηγου οτι οσο πιο βαρυ αμαξι τοσο πιο καλα αλλα στην πραξη ισχυει ακριβως το αντιθετο.

• Like 3
Δημοσ.

εγω θα επαιρνα με κλειστα ματια  nissan micra 1200 χρονολογιας απο 2003 εως οσο μπορεις να πας με τα λεφτα που διαθετεις 

, οπως κ το toyota yaris  κ τα 2 ειναι  πολυ καλά απροβληματιστα αμαξια ,αφου πρωτα βεβαια τα ελεγξει εμπιστος μηχανικος

Δημοσ.

Ξερεις οτι αυτο που λες ειναι η παγιωμενη αποψη του Ελληνα οδηγου οτι οσο πιο βαρυ αμαξι τοσο πιο καλα αλλα στην πραξη ισχυει ακριβως το αντιθετο.

το ποσο σταθερό ειναι ενα αυτοκινητο στο δρόμο παίζει ρόλο το στήσιμο του (αναρτήσεις ,κέντρο βάρους ,ύψος ) και οχι το βάρος τοσο πολυ

Δημοσ.

Το Punto δεν είναι 700 κιλά. 

Γύρω στα 950 παίζει. Προφανώς και αυτό δεν έχει σχέση με τη σταθερότητα.

Αν σου αρέσει σαν σχέδιο δες αν υπάρχει κανένα Micra προηγούμενης γενιάς σε αυτά τα λεφτά.

Επίσης θα κοιτούσα και το Clio 1.2.

Δημοσ.

Ibiza αλλα όχι 1200 αλλα 1400 με 101 ιππους γιατι το αμαξωμα είναι μεγαλο για 1200  κυβικα

Τα ειχε και τα δυο ο γιος μου και το 1200 ηταν ...ψοφιο αντίθετα με το 1400 που ηταν πολύ καλο .

Δεν εχουν όλα τα Ibiza καδενα . Καποια εχουν ιμαντα

Για micra δεν εχω παρα να συμφωνησω.

Δημοσ.

Ibiza 1400 με 101 ιππους δεν βρισκω και πολλα μακεδονια στο car και συγκεριμενα ψαχνω για μοντελο εως του 2003 επειδη απο 2003 και πανω θα φαω 200 ευρω φορο μονο αυτο εχω βρει αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι σοι ψιλοκαγκουρικο το βλεπω και πιωμενο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5098560/

το ποσο σταθερό ειναι ενα αυτοκινητο στο δρόμο παίζει ρόλο το στήσιμο του (αναρτήσεις ,κέντρο βάρους ,ύψος ) και οχι το βάρος τοσο πολυ

απο αυτοκινητα δυστυχως δεν γνωριζω και πολλα και ουτε εχω και μεγαλη εμπειρια περισσοτερο τς μηχανης ειμαι , οποτε δεν θα διαφωνησω, απλα εχω ακουσει οτι ειναι φτερο στν ανεμο

Δημοσ.

Ibiza 1400 με 101 ιππους δεν βρισκω και πολλα μακεδονια στο car και συγκεριμενα ψαχνω για μοντελο εως του 2003 επειδη απο 2003 και πανω θα φαω 200 ευρω φορο μονο αυτο εχω βρει αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι σοι ψιλοκαγκουρικο το βλεπω και πιωμενο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5098560/

απο αυτοκινητα δυστυχως δεν γνωριζω και πολλα και ουτε εχω και μεγαλη εμπειρια περισσοτερο τς μηχανης ειμαι , οποτε δεν θα διαφωνησω, απλα εχω ακουσει οτι ειναι φτερο στν ανεμο

Ακριβο είναι ...Την sport εκδοση σε 3θυρο με clima και όχι a/c και υγραεριο του γιου μου με λιγα χλμ παραπανω το εδωσα πριν ένα χρονο 2700

Αν και ειχα και εχω πιο μεγαλα αμαξια το συγκεκριμενο μου αρεσε πολυ

Δημοσ.

εγω θα επαιρνα με κλειστα ματια  nissan micra 1200 χρονολογιας απο 2003 εως οσο μπορεις να πας με τα λεφτα που διαθετεις 

, οπως κ το toyota yaris  κ τα 2 ειναι  πολυ καλά απροβληματιστα αμαξια ,αφου πρωτα βεβαια τα ελεγξει εμπιστος μηχανικος

για τα micra εχω ακουσει παρα πολυ καλα λογια δεν διαφωνω εμφανισιακα να πω την αληθεια δεν μου αρεσει , αντε πες συμβιβαζομουνα αλλα σε αυτα τα χρηματα στην μακεδονια δεν υπαρχει κατι τωρα με την κριση εχουν αποκτησει αξια και ζητανε για αυτοκινητο 10ετιας me panv apo 100000-120000 xiliometra 3700-4000 χλιαρικα για αυτο κ δεν τα εβαλα στ παιχνιδι, το μονο πως θα ελεγα πως το βρηκα καπως ωραιο ειναι αυτο τ μικρα http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5051301/ αν και παλι δεν ξερω καθως ηδη βγαινει λιγο πιο ακριβω αλλα επειδη ειναι και μοντελο πανω απο 2003 θα φαω 200 ευρω φορο

Οσο αναφορα το yaris περα οτι και για αυτο εχω την ιδια αποψη με το micra δεν βρηκα κατι που να αξιζει

Το Punto δεν είναι 700 κιλά. 

Γύρω στα 950 παίζει. Προφανώς και αυτό δεν έχει σχέση με τη σταθερότητα.

Αν σου αρέσει σαν σχέδιο δες αν υπάρχει κανένα Micra προηγούμενης γενιάς σε αυτά τα λεφτά.

Επίσης θα κοιτούσα και το Clio 1.2.

αλλος κατοχος μ ειπε οτι ειναι 700 κιλα οποτε δεν γνωριζω , οσο αναφορα το clio εκτος οτι δεν με τρελαινει οπως το μικρα και το yaris αλλα sthn makedonia 1200 Και πριν του 2003 δεν βρισκω , για μετα του 2003 και 1400 υπαρχουν αλλα αν ηταν να παρω μετα του 2003 και 1400 τοτε αν εβαζα στο παιχνδι micra ,clio , yaris τοτε λογικα θα επελεγα micra

Ακριβο είναι ...Την sport εκδοση σε 3θυρο με clima και όχι a/c και υγραεριο του γιου μου με λιγα χλμ παραπανω το εδωσα πριν ένα χρονο 2700

Αν και ειχα και εχω πιο μεγαλα αμαξια το συγκεκριμενο μου αρεσε πολυ

δεν διαφωνω αλλα στν μακεδονια δεν βρισκω καλυτερες τιμες να ημουν αθηνα σιγουρα θα εβρισκα καλυτερες ευκαιριες

• Like 1
Δημοσ.

δεν διαφωνω αλλα στν μακεδονια δεν βρισκω καλυτερες τιμες να ημουν αθηνα σιγουρα θα εβρισκα καλυτερες ευκαιριες

Σιγουρα θα εβρισκες...Δεν ξερω κατά ποσο εχει την δυνατοτητα να ερχοσουν 2-3 μερες εδώ

Δεν καταλαβα γιατι αν είναι από 2003 και μετα θα πληρωσεις 200 ευρω φορο .Αλλαξε κατι ?

Για τα micra και yaris συμφωνω από αποψη αισθητικης αλλα είναι ...σκυλια .

Κοιτα ένα

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4923021/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...