teogalaxys2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 το oppo find 7a το αγνωο γιατι δεν μου αρεσει το software
Sog96Ch Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 το oppo find 7a το αγνωο γιατι δεν μου αρεσει το software Αφου ολα ειναι android
Random User Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Εαν δεν σε φτανουν παρε ή το 32 ή παρε καποιο αλλο που να παιρνει sd.Το oppo find 7a ειναι καλη επιλογη το budget σου μεχρι ποσο ειναι; Edit: Εαν παρεις το oppo find 7a να ξερεις οτι δεν εχει ραδιοφωνο Διαβασε αυτο http://www.gsmarena.com/oppo_find_7a-review-1073p10.php καλά ρε παιδιά κινητό είναι όχι σκληρός δίσκος, τι να τα κάνει κάποιος τόσα gb στο κινητό;
Sog96Ch Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 καλά ρε παιδιά κινητό είναι όχι σκληρός δίσκος, τι να τα κάνει κάποιος τόσα gb στο κινητό; Ειπε οτι δεν τον φτανουν τα 16gb αρα ή παιρνει το Lg g2 με τα 32gb ή παιρνει καποιο που να παιρνει sd
Pa0ki Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 φιλε StigmaX γιατι αν παρω το g2 και βαλω card reader? Εγώ έχω G2 και το meenova στα κλειδιά μου(πάντα μαζί μου) http://www.meenova.com/
Random User Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Εννοώ τι βάζετε εσείς στο κινητό που πιάνει τόσα GB?
Sog96Ch Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Εννοώ τι βάζετε εσείς στο κινητό που πιάνει τόσα GB? Ουτε εγω πιανω πολλα gb αλλα ειναι μερικοι που εχουν παρα πολλα τραγουδια, ειναι μερικα παιχνιδια που πιανουν πανω απο 1gb
Papakaliati Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Εννοώ τι βάζετε εσείς στο κινητό που πιάνει τόσα GB? Εχω 7 gb μουσικης, 2 gb χαρτες navi , 3.5 gb backup, 1.5 gb custom rom for installation, 1 gb backup up apps, κανα 2 gb αππς, και μερικα που θα ξεχναω. Αρα 16 gb δεν φτανουν και ανεφερα μονο τα βασικοτατα. Αμα θελεις να το κανεις ροοτ χρειαζεσαι κανα 5 gb για τα βασικα. Εκτος αμα δεν κανεις φλασαρεις custom roms.
ostvarivanje Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Εγώ με το Nexus 4, τελικά αποφάσισα να μην κρατάω Nandroid backup γιατί δε μου φτάνει ο χώρος και έτσι κερδίζω 3+Gb. Και έχω ορκιστεί ότι δεν ξαναπαίρνω κινητό με 16gb. Ευτυχώς η ταμπλέτα και το άλλο τηλέφωνο έχουν 32.
Papakaliati Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Εγώ με το Nexus 4, τελικά αποφάσισα να μην κρατάω Nandroid backup γιατί δε μου φτάνει ο χώρος και έτσι κερδίζω 3+Gb. Και έχω ορκιστεί ότι δεν ξαναπαίρνω κινητό με 16gb. Ευτυχώς η ταμπλέτα και το άλλο τηλέφωνο έχουν 32. Eτσι ακριβως. Αλλα εδω και καιρο , απο τοτε που ειχα εναν σκληρο 500 μβ τα παλια τα χρονια και κινητο με ανυπαρκτη μνημη, καταλαβα οτι δεν αξιζει να σβηνεις ολη την ωρα και να εισαι με την εγνοια μην σου τελειωσει ο χωρος. Παρεπιπτωντος στο 32 gb HTC One μου εχω 3 gb left μονο. Ανετα δηλαδη θα επαιρνα 64 gb. 1
wind25 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Επειδή και εγώ ψάχνω για κινητό και το σκεφτόμουν για το g2 και τον περιορισμό της μνήμης, σκέφτομαι πως αμα είναι το κινητό να το κάνω υπολογιστή tablet gaming και δεν ξέρω τι άλλο τι να πάρω υπολογιστή. όταν οι περισσότερες εφαρμογές είναι κάποια MB πως να μην φτάνει;;;; Όσο για backup μπορώ να κάνω κάπου αλλού ή όπως πρότεινε ένα παιδί με τον εξωτερικό που έχει στα κλειδιά του. Για παιχνίδια οκ είναι σεβαστό αλλά αν κάποιος δεν παίζει τόσο παιχνίδια πιστεύω πως δεν έχει πρόβλημα.
Papakaliati Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Επειδή και εγώ ψάχνω για κινητό και το σκεφτόμουν για το g2 και τον περιορισμό της μνήμης, σκέφτομαι πως αμα είναι το κινητό να το κάνω υπολογιστή tablet gaming και δεν ξέρω τι άλλο τι να πάρω υπολογιστή. όταν οι περισσότερες εφαρμογές είναι κάποια MB πως να μην φτάνει;;;; Όσο για backup μπορώ να κάνω κάπου αλλού ή όπως πρότεινε ένα παιδί με τον εξωτερικό που έχει στα κλειδιά του. Για παιχνίδια οκ είναι σεβαστό αλλά αν κάποιος δεν παίζει τόσο παιχνίδια πιστεύω πως δεν έχει πρόβλημα. Αμα δεν θελεις κινητο υπολογιστη παρε ενα νοκια των 30 ευρω. Αλλα δεν θελεις αυτο , θελεις κινητο υπολογιστη, οποτε το προηγουμενο σχολιο σου ειναι τουλαχιστον ακυρο. 16 γβ, που δεν ειναι 16 ειναι 12, αμα δεν κανεις βασικοτατη χρηση δεν φτανει. Η λυση του εξωτερικου card reader δεν χρηζει καν σχολιασμου. Τοσο αχρηστη με τοσους απιστευτους περιορισμους που ειναι για κλαματα. Το backup πως θα το εχεις αλλου παιδαρα μου εσυ ? Αμα φαει μπρικ απο κακο φλασ πως θα το μεταφερεις πισω στο κινητο σου? Απο το external card reader που προφανος δεν θα αναγνωριζεται επειδη δεν θα μπορει να ανοιξει το λειτουργικο ? Και που ακριβως ζεις και λες οτι οι εφαρμογες πιανουνε λιγα μβ? Το google translate αμα θελεις να κατεβασεις γλωσσες 200 μβ η καθεμια ειναι. Αμα θελεις να κατεβασεις χαρτες 2/3 γβ. Αμα θελεις να περασεις τραγουδια 2, 3 γβ το ελαχιστο. Και σου αναφερω την βασικοτατη χρηση που μπορεις να κανεις με το κινητο σου. Σε σταθερο υπολογιστη αμα δεν παιζεις γκειμς μηπως σου φτανουνε 60 γβ? Αμα θελεις να κερδισεις ελαχιστα λεφτα παρε τα 16 γβ, αλλα ειναι κατι που στην πορεια θα το μετανειωνεις σχεδον καθε μερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα