anastodhm Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 παιδια εχω επιδοτηση 300 κατι και δν ξερω ποιο να παρω βοηθεια το s3 to ειχα τελειο κινητο αλλα μια αλλαγη την θελω τι λετε εσεις?? s3 vs lgg2 mini
lostresam Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 επιδοτηση απο που? αν ειναι απο wind γιατι δεν κοιτας και το Huawei Ascend G750 ? αν δεν ειναι παντως απο wind θα ελεγα s3...δεν θα παρει kitkat αλλα συνολικα ειναι πολυ καλυτερο απο g2 mini (καμερα,επεξεργαστης,οθονη)
Grey Warden Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Παει πολυ φιλε μου Σε ποια εταιρεία έχεις επιδότηση; Κάποια σκρουτζομάγαζα συνεργάζονται με εταιρίες.
anastodhm Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Στον γερμανο ειναι η επιδοτηση παιδια εχει τπτ στα 300που μου διεφυγε;
lostresam Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 ναι το xperia sp..αλλα κ παλι δεν θα στο προτεινα.. το s3 υπερεχει ολων των υπολοιπων σε τεχνικα χαρακτηριστικα.. τωρα αν δεν σε νοιαζει και τοσο να παιζεις παιχνιδια μπορεις να παρεις το alcatel onetouch idol το οποιο ειχα ενα διαστημα ειναι εξαιρετικο κινητο,στυλατο ωραια χρωματα στην οθονη, λεπτο και παρα πολυ καλη καμερα που μολονοτι δεν το περιμενα..κοιτα το παντως και αυτο..
mikele13- Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 εγω θα προτεινα στον φιλο το LG G2 mini. ειναι κριμα να δωσεις τα χρηματα κ να παρεις μια παλια πλεον συσκευη. ασε που στην μεταπωληση,θα χασεις αρκετα χρηματα.
StigmaX Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Πάρε έκπτωση στο πάγιο και μια συσκευή από το σκρουτζ.... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα