moure Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Βάλε αυτό http://www.action-bikes.gr/kleidaria-podilatou-bordo-granit-x-plus-54-u-lock-54-160hb230.html Ούτε αυτό θα σε σώσει βέβαια αν το αφήνεις κάθε βράδυ έξω. Γενικότερα όταν αγοράζουμε ποδήλατο θα πρέπει να υπολογίζουμε ότι θα πρέπει να δώσουμε και ένα σεβαστό πόσο για ένα καλό πέταλο, κράνος και φώτα. Αργότερα θα χρειαστούν και κάποια χρήματα για ρουχισμό. Οπότε αν έχουμε ένα μπάτζετ 500 ευρώ, το ποδήλατο που θα αγοράσουμε δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 400 ευρώ
SpirtouLisS Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 τελικα abus ή kryptonite. γιατι το βιντεακι που παρατεθηκε πριν τις απομυθοποιησε εντελως τις 2ες
Unabomber Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Εγω 2 τετοια εχω https://www.kryptonitelock.com/Pages/ProductInformation.aspx?PNumber=997986 και μια αλυσιδα….. 250 euro μου βγηκαν περιπου, αλλα τo bike κοστιζει σχεδον τα 10πλασια. Αμα θελουν να στο ανοιξουν και να στο παρουν, θα το κανουν… το θεμα ειναι αμα τους δυσκολευει πολυ το παρατανε και δεν ασχολουνται.
itsgosu Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 ακριβώς.τώρα τι συζητάμε ρε παιδια το 90% που κλέβουν τα ποδήλατα που έχουνε κλειδαριές των 10 και 20ευρώ;λογικό ειναι να σας τα κλέβουνε.και το είπα προπάνω δεν θα κάτσει να ασχωληθει να ανοιξει 2 ζόρικες κλεδαριές με τροχό, θα πάει παρακάτω.
ParhsG Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Λετε πέταλο αλλα πρακτικά προσθέτει βάρος στο ποδηλατο και πιο το νοημα οταν ο αλλος δινει 2000 ευρω για ποδηλατο να κουβαλα αυτο το μαραφετι και το πεταλο δεν μπορει να κλειδώσει παντου
JERONIMO888 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 ε δεν μπορεις να τα εχεις ολα ρε φιλε,αν θες να εχεις ησυχο το κεφαλι σου θα παρεις πεταλο, πριν το αγορασεις δοκιμασε το στο ποδηλατο σου ομως που θα το βαλεις με την βαση του και σκεψου που θα το κλειδωνεις γιατι οπως λες δεν βολευει παντου.
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Εγώ πάντως που με το ποδήλατο δεν παίρνω ούτε κινητό γιατί με ενοχλεί, σίγουρα δεν θα μπορούσα να έχω πέταλο. Που σκατά να το βάλεις άμα δεν κουβαλάς σακίδιο
ParhsG Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 υπάρχουν και βάσεις ετσι παλευεται μαλλον. Επισης η ειρωνία ειναι πως ειναι πιο ευκολο ειναι να κοψεις αυτο που ειναι δεμένο το ποδήλατο συνηθως. Πχ αν το βαλεις σε καγκελο δρομου βγαίνει μερικες φορες και σπάει αν θες.Εγω δεν εχω ακριβο ποδηλατο και με μια καλη κουλουρα δε με ειχαν κλέψει..
Silverage Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Βάζεις μερικές κλειδαριές ακόμα και άντε να στο κλέψουνε 2
NinjaMan Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από NinjaMan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα