Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βάλε αυτό

http://www.action-bikes.gr/kleidaria-podilatou-bordo-granit-x-plus-54-u-lock-54-160hb230.html

Ούτε αυτό θα σε σώσει βέβαια αν το αφήνεις κάθε βράδυ έξω.

Γενικότερα όταν αγοράζουμε ποδήλατο θα πρέπει να υπολογίζουμε ότι θα πρέπει να δώσουμε και ένα σεβαστό πόσο για ένα καλό πέταλο, κράνος και φώτα. Αργότερα θα χρειαστούν και κάποια χρήματα για ρουχισμό. Οπότε αν έχουμε ένα μπάτζετ 500 ευρώ, το ποδήλατο που θα αγοράσουμε δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 400 ευρώ

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγω 2 τετοια εχω https://www.kryptonitelock.com/Pages/ProductInformation.aspx?PNumber=997986

και μια αλυσιδα…..

250 euro μου βγηκαν περιπου, αλλα τo bike κοστιζει σχεδον τα 10πλασια.

Αμα θελουν να στο ανοιξουν και να στο παρουν, θα το κανουν… το θεμα ειναι αμα τους δυσκολευει πολυ το παρατανε και δεν ασχολουνται.

Δημοσ.

ακριβώς.

τώρα τι συζητάμε ρε παιδια το 90% που κλέβουν τα ποδήλατα που έχουνε κλειδαριές των 10 και 20ευρώ;
λογικό ειναι να σας τα κλέβουνε.

και το είπα προπάνω δεν θα κάτσει να ασχωληθει να ανοιξει 2 ζόρικες κλεδαριές με τροχό, θα πάει παρακάτω.

Δημοσ.

Λετε πέταλο αλλα πρακτικά προσθέτει βάρος στο ποδηλατο και πιο το νοημα οταν ο αλλος δινει 2000 ευρω για ποδηλατο να κουβαλα αυτο το μαραφετι και το πεταλο δεν μπορει να κλειδώσει παντου 

Δημοσ.

ε δεν μπορεις να τα εχεις ολα ρε φιλε,αν θες να εχεις ησυχο το κεφαλι σου θα παρεις πεταλο, πριν το αγορασεις δοκιμασε το στο ποδηλατο σου ομως που θα το βαλεις με την βαση του και σκεψου που θα το κλειδωνεις γιατι οπως λες δεν βολευει παντου.

Δημοσ.

Εγώ πάντως που με το ποδήλατο δεν παίρνω ούτε κινητό γιατί με ενοχλεί, σίγουρα δεν θα μπορούσα να έχω πέταλο. Που σκατά να το βάλεις άμα δεν κουβαλάς σακίδιο

Δημοσ.

υπάρχουν και βάσεις ετσι παλευεται μαλλον.

Επισης η ειρωνία ειναι πως ειναι  πιο ευκολο ειναι να κοψεις αυτο που ειναι δεμένο το ποδήλατο συνηθως. Πχ αν το βαλεις σε καγκελο δρομου βγαίνει μερικες φορες και σπάει αν θες.Εγω δεν εχω ακριβο ποδηλατο και με μια καλη κουλουρα δε με ειχαν κλέψει..

• 5 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...