Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια το ποδηλατο ποτε κλειδωμενο εξω.δε ξερω τι θα κανετε,αλλα συνιστω να το βαζετε μεσα στο σπιτι.τα περι βρωμιας κ σκονης,οκ διορθωνονται ειτε με βαση τοιχου,ειτε με κανα χαλακι για τους πιο υποχονδριους..λες κ τα παπουτσια δε πατανε μεσα.αλλιως σε καποιο αποθηκακι με πορτα που κλειδωνει..

σκαλες,πυλωτες,καγκελα,σωληνες,ταρατσες μπαλκονια,εννοειται πως οχι.καθε μερα μπαινουν χιλιοι δωδεκα στη πολυκατοικια κ οι πιο πολλοι ειναι ευκαιριακοι,ντελιβεραδες διαφημιστικα κοκ.

τελος αν ειμαστε εξω κ πρεπει να το αφησουμε καπου,δε ψαχνουμε μερος να το κλειδωσουμε αλλα να το κρυψουμε.νομος.αν το ποδηλατο δεν φαινεται,δεν κλεβεται.εκει το κλειδωνουμε κ ολας.η καλυτερη εναλλακτικη ειναι σε καποιο μαγαζι περιπτερο καποιος που να το βλεπει.

• Like 1
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εγώ λονδίνο πάντως με το σαπιοφιξ μου δεν είχα κανα θέμα για κανα μηνα που έκατσα :P

ΦΙΞ ΚΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟ = ΟΡΓΑΣΜΟΣ

• Like 1
Δημοσ.

Αναλογα ποσο σαπιοφιξ ηταν….  :-D

Off topic : Ποτε δεν τα συμπαθησα τα φιξακια.. :X

Εδω και 2 videos για το bike θεφτινγκ στο λοντον…..

Δημοσ.

γιατι δεν το ανεβάζετε σπίτι σας να τελειώνει η υπόθεση.. σίγα μην αφήνεις ποδήλατο στο δρόμα λογικό είναι να στο κλέψουν ότι και να βάλεις πάνω.

Δημοσ.

Η σε άλλη θέση ή βάζεις gps... Άλλη λύση δεν υπάρχει. Το ποδήλατο είναι αρκετά εύκολο να κλαπεί όπως και να το κάνεις οπότε παίρνεις και εσύ τα μέτρα σου...

Και εμένα 3 σε ένα χρόνο.

Το 1ο μάλιστα (220€) το πήραν από τον σταθμό Ειρήνης εκεί που είναι η μπάρες για να δένεις τα ποδήλατα. Μετά από πολυήμερο κυνηγητό και παρέμβαση εισαγγελέα για να δω το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας (γιατί είχε κλαπεί και ποδήλατο φίλου 600€ πρι 2 μήνες) η τελική απάντηση ήταν πως η κάμερες είναι εκτός λειτουργίας και πως σε όλο το ΟΑΚΑ ζήτημα να δουλεύουν 4 κάμερες...

Γενικός δεν βγάζεις άκρη. Οπότε πάρε τα μέτρα μόνος σου..!

Δημοσ.

ε ναι αν το ανεβαζω διαμερισμα στο μπαλκόνι λογικά θα πηγαίνει. Το θέμα είναι η ταλαιπωρία και οτι μεταφέρει και βρωμιες.

zio10 πραγματικά πιστευω οτι τα κλεβουν γιατι ειναι η μοδα να τα κλέβουν...ποσα να πουλησουν

α και δε μπορω να διορθώσω τιτλο θεματος δυστυχώς..

Θεωρώ οτι υπερβάλλετε κ.Spirtoulis. Δεν είναι τόσο συχνό το φαινόμενο. Ίσως σε κάποιος συνοικίες της Αθήνας συγκεκριμένα.

Κλειδώστε το μέσα στην πολυκατοικία ή έστω στο προαύλιο της πολυκατοικίας σε απόμερο μέρος πάνω σε βάση.

Για κλειδαρία με χοντρή αλυσίδα με πλαστικό κάλυμμα και λουκέτο ή cryptonite, που θα μένει στην βάση. Δεν τα κόβουν έτσι εύκολα μην λέτε οτι θέλετε και αν σας έτυχε είναι η εξαίρεση.

Να το ανεβάζεις μια ζωή στον όροφο, ταντάλια βασανιστήρια :) Ας το κλέψουν.

Δημοσ.

εδω κλεβουν μηχανες με χιλιαδες ευρω τα ποδηλατα θα αφησουν?

κατα 90% φταινε οι ιδιοκτητητες.πανε και παιρνουν κατι μλκς με 30-40ε ή αυτα που τους χαριζουν οι αντ/πιες-μαγαζια.

θες τουλ.100ε και με καλο δεσιμο και αυτο για την μερα.για το βραδυ ξεχνα οτι και να χει πανω

μηχανη χωρις 2way alarm system-gps ειναι αξιοι της μοιρας τους...

• Like 1
Δημοσ.

Ποτε μα ποτε ποδηλατο δεμενο εξω και εκτος επιβλεψης!!!! Εγω το ειχα 2 μερες... και μας ανοιξαν κατω την πορτα του κτηριου την εξωτερικη, κ το πηρανε απο το κλιμακοστασιο, αρχοντες!

Απο τοτε μονο μεσα στο σπιτι. Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν ειναι καθολου βολικο γιατι δεν εχουμε κ ασανσερ κ ειναι ταλαιπωρια το ανεβα κατεβα στος σκαλες.

Αλλα αλλη λυση δεν υπαρχει.

Εκτος αν παρει κανεις καμια κλειδαρια abus των 100€ ξερω γω..αλλα και παλι δε θα ρισκαρα να το αφηνω στο ιδιο μερος ετσι.. 1 2 3 θα στο παρουν. Ασε που κλεβουνε και τιμονια, φωτακια, παλουκοσελα, σελες..αντε δηλ καθε φορα να λυνεις κ να δενεις το ποδηλατο.

Δημοσ.

Στην Ολλανδία πάντως με τόσα ποδήλατα, έχουν ξεφύγει από αυτή την κατάσταση με μια ανακύκλωση σάπιων ποδηλάτων. Όσο πιο παλιό τόσο καλύτερα εδώ, δεν χρειάζεται και καλύτερο δηλαδή αφού είναι παντού επίπεδα. Παρόλα αυτά την προηγούμενη εβδομάδα μου κλέψαν το πρώτο μου ποδήλατο εδώ (που ήταν εφεδρικό πλέον) και όσο ναναι πάντα ξενερώνω πολύ όταν συμβαίνει.

Δημοσ.

Το θέμα είναι γιατί τα κυνηγάνε τόσο πολύ, αυτό μου κάνει εντύπωση. Εμένα μου έκλεψαν ένα 15-20ετίας, άντε να και να το πουλήσει πόσο θα πιάσει? 20-30€?

Δημοσ.

Το θέμα είναι γιατί τα κυνηγάνε τόσο πολύ, αυτό μου κάνει εντύπωση. Εμένα μου έκλεψαν ένα 15-20ετίας, άντε να και να το πουλήσει πόσο θα πιάσει? 20-30€?

Δεν τα κυνηγάνε,απλά κλέβονται εύκολα,λόγω φτηνών αντικλεπτικών αλυσίδων και λόγω βαρεμάρας του ιδιοκτήτη για καλύτερη φύλαξη.

Δημοσ.

3-4 να αρπαξει, κανα 100σταρι την μερα το βγαζει, αλλα ποσο ευκολα τα πουλαει, εκει ειναι που κολλαω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...