Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεμα ειναι βρε παιδια. Πριν 10 χρονια ειχα ενα μηχανακι που αν ηθελες το σηκωνες στη πλατη και εφευγες. Ποτε δεν ειχα περασει τετοιο αγχος. Οτι θα ξυπνησω και δε θα το βρω.

Και το 1980 φευγαμε απο το σπιτι και αφηναμε ξεκλειδωτη την πορτα και ανοιχτα τα παραθυρα.

Ενω στην δεκαετια των 60ς και 70ς κοιμοντουσαν τα καλοκαιρια εξω στις αυλες και στα μπαλκονια.

Εχουν αλλαξει τα πραγματα.

Τι εχουν παθει με τα ποδηλατα ειδικα.

Αν βαλεις πολυ χοντρη αλυσιδα και τεραστια κλειδαρια απορω πως θα την παραβιασουν....

Δημοσ.

αν ηταν μονο 100-200 ευρω δε θα αγχωνομουν. 100-200 ευρω για ποδηλατο οπως εχουν καταντησει οι τιμες ειναι απο τις χαμηλοτερες.

εδω διαβαζω οτι ο αλλος εχασε ποδηλατο των 500 και 1000 ευρω μερα μεσημερι. δε θα ηθελα ποτε να μου τυχει. τωρα σκεφτομαι να δωσω 300 ευρω για ποδηλατο και κανα 50αρικο για κλειδαρια καλη ενω θα μπορουσα με τον 50αρικο να παρω ενα μοντελο καλυτερο...

αλλα τι να κανεις

Ποδηλατο 500-1000€ ;;;; ωχ ζω σε αλλον μαλλον αιωνα στο ποδηλατο εγω.καλα τοσο ακριβα ειναι;;με τι περνουν με ανθρακονηματα;; εγω παντως θα φρικαρα ασχημα αν μου εκλεβαν τοσο ακριβο.μην σου πω μεχρι συναργερμο και gps θα του εβαζα :P

Δημοσ.

@posthelper

τις αλυσιδες τις κοβουν ανεξαρτητως παχους. τις ξεχναμε.

οι κλειδαριες ειναι ασφαλεις αν ξερεις πως να της χρησιμοποιησεις σωστα. αν δε ξερεις πως να τη χρησιμοποιησεις και τους βολευει να βαλουν σφυρι σπανε τον αμφαλο και ανοιγει η κλειδαρια (οχι σε ολες τις κλειδαριες και δε θα το καταφερουν παντα)

τουλαχιστον ετσι τα εχω καταλαβει εγω

Δημοσ.

Διαβαστε και δικη μου ιστορια να χαζεψετε.....Καλος μου φιλος μανιακος με ποδηλασια αγορασε προ ετων μεταχειρισμενο mountain απο εναν αγροτη στην Αμερικη !!!,το οποιο αν το βλεπατε θα νομιζατε οτι ηρθε απ ευθειας απο NASA...!!!...Απιστευτο design...τεσπα,,του το βαζουν στο ματι και του το κλεβουν απ τον ΕΚΤΟ ΟΡΟΦΟ (δεν ηταν μπαλκονι,εξω απ την πορτα)..Υπ οψιν οτι διαθετει εξι ποδηλατα τωρα που μιλαμε....Σε προσφατο ταξιδι του παλι Αμερικη πηρε ενα αλλο καινουριο,νομιζω 3 χιλιαρικα εσκασε...Και τωρα η αποθεωση..προ δυο μηνων πηγε εκτος Θεσσαλονικης σε ενα αστυνομικο τμημα για κατι χαρτια της κοπελας του,και βλεπει στη μαντρα του τμηματος το ποδηλατο που του ειχαν κλεψει ,ναι,καλα διαβασατε,το οποιο εκτος απο κατι γρατσουνιες,ηταν μια χαρα.....Παει μεσα,τους λεει την φαση,τους λεει οτι ειχε δηλωσει την κλοπη κλπ...Αυτοι ομως δεν ειχαν λεει αρχεια για να το διασταυρωσουν (Αθανατη Ελλαδα)....Και καπακι του λεει ο υπευθυνος αξιωματικος,οτι κανεις τοσα χρονια δεν το ζητησε,οτι πολυ θελουμε να σε πιστεψουμε ,ομως στοιχεια δεν εχουμε κλπ...Του ζητα ταυτοτητα του κολλητου μου και βλεπει οτι εχει την παλαιου τυπου με θρησκευμα γραμμενο κλπ κλπ..Του λεει "γιατι ρε κολλητε εχεις τετοια ταυτοτητα ακομη", και ο κολλητος μου του λεει στεγνα "γιατι θελω να αναγραφεται η θρησκεια μου"!!!!!!!!!...τον κοιταει με ανοιχτο στομα ο αστυνομικος και του λεει "παρε το ποδηλατο σου και πανε στην ευχη του Θεου".....μετα απο λιγη ωρα ο κολλητος τους εστειλε μερικες πιτσες ως ελαχιστο δειγμα ευγνωμοσυνης!!!!!!!

ΥΓ..τωρα κυκλοφορει με κατι σαπιδια επιτηδες,για να χει το κεφαλι του ησυχο...

• Like 3
Δημοσ.

Διαβαστε και δικη μου ιστορια να χαζεψετε.....Καλος μου φιλος μανιακος με ποδηλασια αγορασε προ ετων μεταχειρισμενο mountain απο εναν αγροτη στην Αμερικη !!!,το οποιο αν το βλεπατε θα νομιζατε οτι ηρθε απ ευθειας απο NASA...!!!...Απιστευτο design...τεσπα,,του το βαζουν στο ματι και του το κλεβουν απ τον ΕΚΤΟ ΟΡΟΦΟ (δεν ηταν μπαλκονι,εξω απ την πορτα)..Υπ οψιν οτι διαθετει εξι ποδηλατα τωρα που μιλαμε....Σε προσφατο ταξιδι του παλι Αμερικη πηρε ενα αλλο καινουριο,νομιζω 3 χιλιαρικα εσκασε...Και τωρα η αποθεωση..προ δυο μηνων πηγε εκτος Θεσσαλονικης σε ενα αστυνομικο τμημα για κατι χαρτια της κοπελας του,και βλεπει στη μαντρα του τμηματος το ποδηλατο που του ειχαν κλεψει ,ναι,καλα διαβασατε,το οποιο εκτος απο κατι γρατσουνιες,ηταν μια χαρα.....Παει μεσα,τους λεει την φαση,τους λεει οτι ειχε δηλωσει την κλοπη κλπ...Αυτοι ομως δεν ειχαν λεει αρχεια για να το διασταυρωσουν (Αθανατη Ελλαδα)....Και καπακι του λεει ο υπευθυνος αξιωματικος,οτι κανεις τοσα χρονια δεν το ζητησε,οτι πολυ θελουμε να σε πιστεψουμε ,ομως στοιχεια δεν εχουμε κλπ...Του ζητα ταυτοτητα του κολλητου μου και βλεπει οτι εχει την παλαιου τυπου με θρησκευμα γραμμενο κλπ κλπ..Του λεει "γιατι ρε κολλητε εχεις τετοια ταυτοτητα ακομη", και ο κολλητος μου του λεει στεγνα "γιατι θελω να αναγραφεται η θρησκεια μου"!!!!!!!!!...τον κοιταει με ανοιχτο στομα ο αστυνομικος και του λεει "παρε το ποδηλατο σου και πανε στην ευχη του Θεου".....μετα απο λιγη ωρα ο κολλητος τους εστειλε μερικες πιτσες ως ελαχιστο δειγμα ευγνωμοσυνης!!!!!!!

ΥΓ..τωρα κυκλοφορει με κατι σαπιδια επιτηδες,για να χει το κεφαλι του ησυχο...

Με τοσα που τραβηξε και τοσα λεφτα που χαλασε λογικο ειναι να κυκλοφορει με σαπιδια τωρα.καλυτερα με τοσα που εδωσε σε ποδηλατα να επερνε ενα bmw m3 :P

Δημοσ.

Μπα...η ποδηλασια ειναι κυριολεκτικα η ζωη του,τα αυτοκινητα δεν τον αγγιζουν...Να σκεφτεις την τρελα που τον δερνει ,προπερσι πηρε εξι φιλους του,αρρωστοι και αυτοι,και κανανε ΤΟΝ ΓΥΡΟΤΟΥ ΙΡΑΝ με ποδηλατα,ειχαν μαζι τους gps και ενα σωρο εξοπλισμο  !! Οταν πηγαν να κανουν τα χαρτια στην Πρεσβεια οι υπαλληλοι βελαξαν οταν ακουσαν τι θα κανουν στο Ιραν......χαπια παιρνανε λεμε,εδω σαλταρα  κι εγω που τον ξερω απο τοτε που ημασταν μωρα..

Δημοσ.

Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα προσωπικά, αλλά για μένα το όλο θέμα είναι πως θα το κλειδώνεις όταν το πας έξω.

Στο σπίτι μπορείς να βάλεις μια αλυσίαδα χοντρή(χοντρή όμως) και ένα λουκέτο απο αυτά που βάζουν στα μαγαζιά(κάτι τέτοιο). Ε του πούστη, πως θα το ανοίξουν αυτό

Δημοσ.

Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα προσωπικά, αλλά για μένα το όλο θέμα είναι πως θα το κλειδώνεις όταν το πας έξω.

Στο σπίτι μπορείς να βάλεις μια αλυσίαδα χοντρή(χοντρή όμως) και ένα λουκέτο απο αυτά που βάζουν στα μαγαζιά(κάτι τέτοιο). Ε του πούστη, πως θα το ανοίξουν αυτό

Ανοιγη και αυτο το λουκετο.με αντιαρματικη ρουκετα η χειροβομβιδα :P

Δημοσ.

Ανοιγη και αυτο το λουκετο.με αντιαρματικη ρουκετα η χειροβομβιδα :P

Ναι ,πραγματι,με ενα ωραιο αντιαρματικο ανοιγει και αυτο...

Δημοσ.

πιστευω ενα καλο λουκετο ή μια ακριβη κλειδαρια Π πως τις λενε δεν επιχειρουν να τα κοψουν. ειναι αδυνατο με κοφτες  χειρος να κοψεις τετοια κραματα (εκτος αν εχεις τον υδραυλικο της πυροσβεστικης ισως)

εκει χτυπανε στον αμφαλο να ανοιξει η κλειδαρια. αν δεν ανοιγει πανε παρακατω λογικα ή κλεβουν καμια ροδα ή σελα

σε μενα παντως το ειχανε κλεψει με καλη κλειδαρια οχι συρματοσχοινο. Τωρα την εκοψαν, την ανοιξαν δε γνωριζω αφου ουτε ποδηλατο βρηκα ουτε κλειδαρια

Δημοσ.

Εμένα με κλέψανε ολοκαινούριο ποδήλατο IDEAL PRO RIDER 2011 των 450€ έξω που απο το Δημαρχείο πριν 4 χρόνια!! Ούτε μια βδομάδα δεν το είχα, ένα ολόκληρο καλοκαίρι δούλευα για να το αγοράσω και γω ο βλάκας είχα αγοράσει μια κλειδαριά του 3€ και το είχα δεμένο έξω σε μια κολόνα, ε όταν είδα ότι το ποδηλάτο μου δεν ήταν εκεί και η κλειδαριά ήταν κομμένη ξεσήκωσα όλο το μαγαζί.

Δημοσ.

παιδιά πάρτε Kryptonite κλειδαριές μπορεί κανά 50άρακι η μια αλλα σώζουν ζωές.
εγώ έχω δυο.

κώβετε με κανα τέτοιο μόνο.

και εδώ οταν προσπαθουνε με χειροκίνητα μέσα

τι αλλο να κανεις δεν ξέρω.
  • Like 1
Δημοσ.

πιστευω ενα καλο λουκετο ή μια ακριβη κλειδαρια Π πως τις λενε δεν επιχειρουν να τα κοψουν. ειναι αδυνατο με κοφτες χειρος να κοψεις τετοια κραματα (εκτος αν εχεις τον υδραυλικο της πυροσβεστικης ισως)

εκει χτυπανε στον αμφαλο να ανοιξει η κλειδαρια. αν δεν ανοιγει πανε παρακατω λογικα ή κλεβουν καμια ροδα ή σελα

σε μενα παντως το ειχανε κλεψει με καλη κλειδαρια οχι συρματοσχοινο. Τωρα την εκοψαν, την ανοιξαν δε γνωριζω αφου ουτε ποδηλατο βρηκα ουτε κλειδαρια

Μπορεις να βαζεις την ακριβη κλειδαρια Π οπως τις λενε να πιανεις τον σκελετο και καθε φορα να βγαζεις ροδες και σελα και να τα περνεις πανω...1-2-3 μεχρι να βαρεθεις και μια φορα να μην το κανεις κ τοτε να χτυπησουν οι αετονυχιδες και κατι να λειψει απο το ποδηλατο που με τοσο κοπο φυλαγες...αν καποιου πεσει το ματι σε κατι που θελει να παρει τιποτα δεν σε σωζει..

παιδιά πάρτε Kryptonite κλειδαριές μπορεί κανά 50άρακι η μια αλλα σώζουν ζωές.

εγώ έχω δυο.

κώβετε με κανα τέτοιο μόνο.

Αυτο το εργαλειο να εχει ο κλεφτης ειναι οτι πρεπει νυχτα η μεσημερακι για να σου κλεψει το ποδηλατο.δεν θα τον παρει χαμπαρι κανεις...:P

Δημοσ.

δεν νομίζω να σκάσουνε να σπάσουνε τέτοια κλειδαριά και να γινει τόσος θόρυβος για ένα γαμώποδήλατο ενώ υπάρχουν χιλιάδες που κυκλοφορούνε με κλειδαριά του πεντάευρου.

Δημοσ.

Εδω στο Λονδινο που ειναι  η χαρα του κλεφτοποδηλατη στην κυριολεξια, σχεδον ολοι κυκλοφορουν με κατι σαπιοφιξακια και παλι τους τα καβατζωνουνε….

Το δικο μου, με 2 kryptonite πεταλα και μια αλυσιδα (πλοιου) χαχαχαχα…. το ειχα αφησει για κανα τεταρτακι εξω απο την τραπεζα και οταν βγηκα ηδη τα πεταλα ειχαν χαρακιες απο πριονι χεριου…. ΕΛΕΟΣ...

Στο κεντρο του λονδινου…...

Ειναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ…….  :X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...