Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά ξεκινάω αυτο το θέμα γιατί εχω απηδυσει ποια με αυτη τη μάστιγα της κλοπης ποδηλάτων

Πριν μερικους μηνες μου εκλεψαν ενα ποδήλατο οχι ακριβο αλλα για τα δεδομένα μου το ειχα αγορασει με κοπους. Απο ακαλυπτο πολυκατοικιας στο ηρακλειο κρητης. Στεναχωρηθηκα πολυ δε μου ειχαν ξανακλεψει κατι. Σημερα εκλεψαν σε φιλο μου το ποδηλατο του. Το 2ο σε ενα χρονο ενω και σε ξαδερφο μου του εχουν κλεψει επισης 2 σε μερικα χρονια.

Διαβαζω σε αλλο φορουμ οτι αθηνα ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα και πλεον παραβιαζουν και τις καλυτερες κλειδαριες (εννοειται συρματοσχοινα και λοιπα τα ξεχναμε)

Τωρα θελω παλι να παρω ποδήλατο και ο μονος λογος που το καθυστερω παρα το γεγονος οτι εχω μαζεψει ενα αξιοσεβαστο 3ψηφιο ποσο ειναι οτι πλεον δε μπορω να το δενω κατω απο το σπιτι μου αλλα θα πρεπει να το ανεβαζω στο διαμερισμα...

Εχω την αισθηση οτι εχει καταντησει μαστιγα. Νοιωθω 50 50 αν το παρκαρω κατω απο το σπιτι αν θα το βρω το πρωι ανεξαρτητως κλειδαριας που θα του βαλω. ισως ειμαι υπερβολικος αλλα ειδικα μετα το σημερινο που ειδα αγανακτησα. Πρεπει να εκοβαν για ωρα την κλειδαρια και δε χαμπαριαζαν τιποτα. 

Πειτε τη γνωμη σας προτεινετε και καμια κλειδαρια αν θελετε γενικα. 

• Like 1
Δημοσ.

Την έχω πάθει και γω και γενικά έχω ακούσει ότι τα κυνηγάνε πολύ τα ποδήλατα..μου κάνει εντύπωση, τόσο εύκολα μπορούν να τα πουλήσουν? Γενικά είναι πολύ άσχημο να σου κλέβουν κάτι, δεν μπορώ να δικαιολογήσω με τίποτα κάποιον που πάει και κλέβει ποδήλατα, κινητά κλπ ακόμα κι αν πεθαίνει της πείνας. Το ίδιο άσχημο είναι και όταν αγοράζουμε εμείς κάτι κλεμμένο, κοιτάμε να βολευτούμε αλλά δεν ερχόμαστε στη θέση του θύματος και συντηρούμε αυτή την αλυσίδα...

υγ. άλλαξε και τον τίτλο σε πια αντί για ποια αν θες

Δημοσ.

ε ναι αν το ανεβαζω διαμερισμα στο μπαλκόνι λογικά θα πηγαίνει. Το θέμα είναι η ταλαιπωρία και οτι μεταφέρει και βρωμιες.

zio10 πραγματικά πιστευω οτι τα κλεβουν γιατι ειναι η μοδα να τα κλέβουν...ποσα να πουλησουν

α και δε μπορω να διορθώσω τιτλο θεματος δυστυχώς..

Δημοσ.

Μπορείς να το δένεις στις σκάλες (το κάνουν πολλοί) ή να το αφήνεις ακριβώς έξω από την είσοδο του διαμερίσματος.Γενικά στο Ηράκλειο έχουν ξεσαλώσει με τις ληστείες οποιουδήποτε είδους.

Δημοσ.
τι μεγαλύτερη ατυχία την είχε ένας φίλος μου 

Πάω μαζί του να αγοράσει από super market ένα ποδήλατο σχετικά φθηνό και παίρνει και μια αλυσίδα των 5ευρώ

οι γείτονες του λέγαν μη το βάζεις στη πολυκατοικία γιατί θα μας λερώνεις τους τοίχους και αναγκάστηκα το άφηνε έξω.

1 εβδομάδα το χάρηκε και του το έκλεψαν

πάει μετά στο ίδιο super market και παίρνει πάλι το ίδιο ποδήλατο

αλλα με ακριβότερη αλυσίδα, ούτε μια εβδομάδα δεν το κράτησε και του το έκλεψαν και αυτό

πάει πάλι 3 φορα το ίδιο ποδήλατο πάλι, αυτή τη φορα παίρνει αλυσίδα μηχανής, και ένας γείτονας του είχε ένα σκύλο στην κυριολεξία σαν αρκούδα και του ζήτησε να το κλειδώνει ακριβώς διπλα στο σκύλο μιλάμε τον σκύλο φοβόσουν να τον βλέπεις από μακριά όχι πια από κοντά, και του το ξανακλέβουν όταν μου το είπε δεν το πίστευα

Από τότε δεν ξαναγόρασε ποδήλατο

Δημοσ.

δυστυχως στις σκαλες ειναι αδυνατο και σιγουρα θα μου κανουν και παρατηρηση. αλλα θελω ετσι να ακουσω αν και πως αντιμετωπίζετε αντιστοιχο πρόβλημα. Το θεμα ειναι βρε παιδια. Πριν 10 χρονια ειχα ενα μηχανακι που αν ηθελες το σηκωνες στη πλατη και εφευγες. Ποτε δεν ειχα περασει τετοιο αγχος. Οτι θα ξυπνησω και δε θα το βρω. Τι εχουν παθει με τα ποδηλατα ειδικα. 

Δημοσ.

Πραγματι εχει παραγινει το κακο.επειδη εχει ξαναβγει το ποδηλατο εντονα στους δρομους παλι και ειναι και οικονομικο μεσο το βουτανε πια.να τα περνετε μεσα στο σπιτι η στην πολυκατοικια μεσα να τα κλειδωνετε.κ αν σας λενε τιποτα πειτε τους αν μου το κλεψουν θα μου παρεις εσυ αλλο;;και μην τσιγκουνευεστε να δωσετε €€€ για καλες αλυσιδες ειναι κριμα να δινετε 100-200 ευρω για το ποδηλατο κ 5€ για αλυσιδα.καλυτερα μια χοντρη κ λιγο πιο ακριβη για να ειστε πιο σιγουροι. (μερικοι επειδη ετσι εχουν μαθει και με διαστημοπλοιο να κυκλοφορουσαμε θα εβρισκαν τροπο να στο κλεψουν και να το κρυψουν...ειναι η νοοτροπια του γυφτου γιατι να πληρωσω οταν ο γειτονας το εχει και δεν το προσεχει του το βουταω και την βγαζω στο τσαμπα) εμενα 3 φορες την κεραια του αυτοκινητου.μεχρι που την βγαζω την περνω σπιτι κ καθε μερα η ιδια δουλεια.κατανταει αηδια το φαινομενο με τις μικροκλοπες αυτες.

Δημοσ.

Μπορείς να το δένεις στις σκάλες (το κάνουν πολλοί) ή να το αφήνεις ακριβώς έξω από την είσοδο του διαμερίσματος.Γενικά στο Ηράκλειο έχουν ξεσαλώσει με τις ληστείες οποιουδήποτε είδους.

Σε εμένα μπήκανε μέσα στην είσοδο της πολυκατοικίας και ανοιξανε αλυσίδα μηχανής που ήταν δεμένο στα κάγκελα της σκάλας. Έχουν περάσει χρόνια από τότε αλλά οπότε πάω να σκεφτώ να αγοράσω ένα νέο όλο για κάποια ληστεία από κάποιο γνωστό ακούω...σιγά μην πάω να βάλω μπελά στο κεφάλι μου. Μια χαρά τη βγάζω ποδαράτο...
  • Like 1
Δημοσ.

Μου εχουν κλεψει τις ροδες και αλλη μια φορα την σελα, απο τοτε το εχω μεσα στο σπιτι, ευτυχως υπαρχει χωρος .

Δημοσ.

Μου εχουν κλεψει τις ροδες και αλλη μια φορα την σελα, απο τοτε το εχω μεσα στο σπιτι, ευτυχως υπαρχει χωρος .

Καλα πες τις ροδες οκ...αλλα την σελα;;; :P ελεος πια!!

Δημοσ.

Απ ότι ξέρω τα καλά ποδήλατα τα στέλνουν στην Ευρώπη. Τις μούφες τις πουλάνε στο κέντρο για 30-50ε αναλόγως τα παζαρια που θα κάνεις (2 τοποθεσίες είναι πασίγνωστες), αλλιώς τα δίνουν σε μαγαζιά και τα πουλάνε αυτοί για μεταχειρισμένα. Τα ποδήλατα επειδή γίναν μόδα πρίν κανα 2χρονο και είναι δύσκολο να ταυτοποιηθούν από τον αριθμό πλαισίου λογικό είναι να τα κλέβουν. Το κακό είναι πως και πάνω στο σπίτι να το ανεβάζεις, δεν κάνεις τίποτα, αφού για καφέ ή για μπάνιο δεν πας μη στο φάνε.

Δημοσ.

Πραγματι εχει παραγινει το κακο.επειδη εχει ξαναβγει το ποδηλατο εντονα στους δρομους παλι και ειναι και οικονομικο μεσο το βουτανε πια.να τα περνετε μεσα στο σπιτι η στην πολυκατοικια μεσα να τα κλειδωνετε.κ αν σας λενε τιποτα πειτε τους αν μου το κλεψουν θα μου παρεις εσυ αλλο;;και μην τσιγκουνευεστε να δωσετε €€€ για καλες αλυσιδες ειναι κριμα να δινετε 100-200 ευρω για το ποδηλατο κ 5€ για αλυσιδα.καλυτερα μια χοντρη κ λιγο πιο ακριβη για να ειστε πιο σιγουροι. (μερικοι επειδη ετσι εχουν μαθει και με διαστημοπλοιο να κυκλοφορουσαμε θα εβρισκαν τροπο να στο κλεψουν και να το κρυψουν...ειναι η νοοτροπια του γυφτου γιατι να πληρωσω οταν ο γειτονας το εχει και δεν το προσεχει του το βουταω και την βγαζω στο τσαμπα)

αν ηταν μονο 100-200 ευρω δε θα αγχωνομουν. 100-200 ευρω για ποδηλατο οπως εχουν καταντησει οι τιμες ειναι απο τις χαμηλοτερες.

εδω διαβαζω οτι ο αλλος εχασε ποδηλατο των 500 και 1000 ευρω μερα μεσημερι. δε θα ηθελα ποτε να μου τυχει. τωρα σκεφτομαι να δωσω 300 ευρω για ποδηλατο και κανα 50αρικο για κλειδαρια καλη ενω θα μπορουσα με τον 50αρικο να παρω ενα μοντελο καλυτερο...

αλλα τι να κανεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...