Προς το περιεχόμενο

The return of the vibration Corsair 540

TRILOBYTER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οπως βλεπετε και στον τιτλο :-(  εδω και λιγες μερες εχει επιστρεψει ο θορυβος δονησης του σκληρου στο carbide 540 μου. Εδω και 5-6 μηνες ειχε κομματακια απο παλιο mouse pad τα οποια κρατουσαν τη δονηση στο μινιμουμ, αλλα δεν ξερω τι εγινε απο τοτε που εκανα αλλαγη ψυκτρας ξανακανει δονησεις, ειναι αρκετα δυνατες και ακομα και οταν βγαζω τον σκληρο, φτιαχνω τα κομματακια και σταματαει η δονηση για λιγες ωρες, την επομενη φορα που αναβω το πισι ξανακανει τον ιδιο σπαστικο ηχο. Μου εχει σπασει τα νευρα παλι.. Εχω αλλαξει και τα κομματακια του mouse pad με "νεα" αλλα δεν βοηθησε..

Υπαρχει καποιος ΜΟΝΙΜΟΣ τροπος να σταματησει πια αυτη η τρελα??

Βοηθεια/ιδεες please :fear:

Ετσι τα εχω, δεν ειμαι σιγουρος τι ακουμπαει που.. αλλα μαλλον η θηκη ακουμπαει στο σκληρο η ακομα και στο σιδερο το κουτιου απο κατω.. Οσοι εχετε το 540 μαλλον θα ξερετε τι εννοω.

4F8AL7B.jpg

03pHtJK.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι βιδωμενος στο πλαστικο κουτακι του, αλλα καπου γινεται καποιο κουνημα και ακουγεται ετσι..

Δημητρη ναι αλλα 20 ευρω ενταξει ειπαμε :-D  ενα τετοιο κομματι απο πλαστικο επρεπε να κανει το πολυ 2-3 ευρω, οχι 20 :/ Δηλαδη για να παρω 2 τετοια θελω 40 ευρω :whistle:  Πιο φτηνη λυση πλιζ :unsure:

Υπαρχει καποιο υλικο που ειναι λεπτο και κολλαει ευκολα σε πλαστικο?

Κατι τετοιο που μπορω να βρω και πως το κολλαω σε πλαστικο/σιδερο?

images?q=tbn:ANd9GcTcmJpxV-8QsBjO5ZRu5gn

ναι ειναι απλα πανακριβο και στο amazon τοσο το ειχε δεν ξερω γιατι απλα προσπαθησε με καποια πατεντα γιατι δεν αξιζει 40 ευρω γι αυτα παιρνεις εναν ssd με αυτα τα λευτα...

Κάτι τέτοιο έχουν τα καταστήματα με είδη ραπτικής, κλωστές κουμπιά κτλ. Και υπάρχει και αυτοκόλλητο, με χαρτάκι και κόλα απο κάτω. 

Ονομάζεται Velcro, ή αλλιώς Χριτς-χρατς.

Ειναι βιδωμενος στο πλαστικο κουτακι του, αλλα καπου γινεται καποιο κουνημα και ακουγεται ετσι..

τον έχεις βιδώσει στο συρτάρι ή έχεις χρησιμοποιήσει τους πίρους εγκατάστασης του συρταριού;

Κόψε ένα κομμάτι vetex για αρχή και βάλε το ανάμεσα σε συρτάρι και σασί και όχι συρτάρι και δίσκο όπως το σφουγγάρι που δείχνεις.

To να βάλεις μόνο δεματικά στο δίσκο, για να τον στερεώσεις στο πλαστικό περίβλημα, χωρίς βίδες, πώς σου φαίνεται?

Επίσης, μήπως τελικά το τρίξιμο προέρχεται από την επαφή περιβλήματος κ' υποδοχής κουτιού και όχι από το δίσκο (μετάδοση δονήσεων)?

εδιτ: Με πρόλαβε η καλή κυρία...

Εχω χρησιμοποιησει πίρους εγκατάστασης ^^

Αν βαλω το βετεξ θα κλεισουν οι τρυπες του κουτιου απο κατω, δεν πειραζει?

Απο οτι εχω καταλαβει η δονηση ερχεται απο το συρταρι το οποιο ακουμπαει στο σιδερο το κουτιου κατω. Τωρα δεν ξερω αν καποια δονηση ερχεται ΚΑΙ απο τον δισκο που ακουμπαει το συρταρι..

Εγω τα σφουγγαρακια τα εβαλα ετσι μεσα στο συρταρι για να μην εχει χωρο το συρταρι να κουνιεται και να ακουμπαει το σιδερο, δηλαδη να το ακουμπαει αλλα να μην εχει χωρο για να κουνιεται και να κανει δονηση. Απλα φοβομουν να κλεισω τις τρυπες που βρισκονται κατω απο το συρταρι (στο κουτι).

δε χρειάζεται να τις κλείσεις αλλα και να τις κλείσεις σκασίλα σου.

Μπορείς να το βάλεις στο κομμάτι μέταλλο που έχει στο κέντρο κάτω απο το συρτάρι και δεξιά αριστερά έχει το κενό

Δοκίμασε το μία και ενημέρωσε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...