Haris San Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Βασικά τα gaming headsets τι παραπάνω προσφέρουν από τα υπόλοιπα των Sennheiser, AKG, Sony κλπ και τα αποκαλούν "gaming"? Από ότι βλέπω όμως οι budget λύσεις των Sennheiser ακουστικών δεν έχουν διακοπτάκι για ρυθμιση ενταση του ηχου, κατι που θα ηθελα να εχει το headset. Κανένα άλλο headset από τις παραπάνω εταιρίες που να αξίζει ξέρεις? Προφανως τα headphones ειναι καλυτερα απο headset! Αλλα οχι στο gaming! Αν θες για μουσικη,ταινιες κτλ παρε headphones ενω αν θελεις αποκλειστικα για gaming παρε headset (πχ steelseries).
naruto14 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Προφανως τα headphones ειναι καλυτερα απο headset! Αλλα οχι στο gaming! Αν θες για μουσικη,ταινιες κτλ παρε headphones ενω αν θελεις αποκλειστικα για gaming παρε headset (πχ steelseries). Ναι δεν μπορώ να καταλάβω όμως ποια είναι η διαφορά. Γιατί τα αποκαλούν gaming; τι παραπάνω έχουν από τα άλλα που θα βελτιώσει την gaming εμπειρία;
Haris San Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ναι δεν μπορώ να καταλάβω όμως ποια είναι η διαφορά. Γιατί τα αποκαλούν gaming; τι παραπάνω έχουν από τα άλλα που θα βελτιώσει την gaming εμπειρία; Και καλα σχεδιαζονται για να ακους καλυτερα τα βηματα,εχουν πιο δυνατο μπασο κτλ δηλαδη οταν σχεδιαζονται εχουν στο μυαλο τους να ακουγονται καλα στο gaming ενω οταν κανουν τα headphones κοιτανε να ακουγεται καλα η μουσικη, να ακουγονται τα μεσαια, τα χαμηλα, τα ψηλα...
naruto14 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Και καλα σχεδιαζονται για να ακους καλυτερα τα βηματα,εχουν πιο δυνατο μπασο κτλ δηλαδη οταν σχεδιαζονται εχουν στο μυαλο τους να ακουγονται καλα στο gaming ενω οταν κανουν τα headphones κοιτανε να ακουγεται καλα η μουσικη, να ακουγονται τα μεσαια, τα χαμηλα, τα ψηλα... Μάλιστα. Μάλλον θα πάω σε plantonics ή σε sibiria v2 για να έχω ένα πλήρες headset (με καλό μικρόφωνο που έχουν αυτά τα 2). Αν πάρω τα Sibiria V2 ξέρει κανείς αν θα μπορώ να εξομοιώνω τον 7.1 ήχο όπως στα Plantronics 780 με το Razer Synapse?
icenex Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Πάνω που ήμουν έτοιμος να ρωτήσω για headset εγώ μάλλον θα πάρω τα siberia αλλά κοιτούσα τις τιμές μεταξύ μαυρου χρωματος με ασπρο κ είχανε 10 ευρω σε ορισμενα μαγαζια πανε καλα? Τεσπα ευχαριστώ εμένα με βοηθησαν οι απαντήσεις όσοι ασχολήθηκαν στο συγκεκριμένο θέμα.
naruto14 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Πάνω που ήμουν έτοιμος να ρωτήσω για headset εγώ μάλλον θα πάρω τα siberia αλλά κοιτούσα τις τιμές μεταξύ μαυρου χρωματος με ασπρο κ είχανε 10 ευρω σε ορισμενα μαγαζια πανε καλα? Τεσπα ευχαριστώ εμένα με βοηθησαν οι απαντήσεις όσοι ασχολήθηκαν στο συγκεκριμένο θέμα. Ναι εγώ αυτό ειδα και παραξενευτηκα. Δηλαδή τα άσπρα βγαίνουν 75 με τα μεταφορικά.
naruto14 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Επειδή η τιμή των Steelseries ανέβηκε κατακόρυφα, μεταξύ των Logitech G230 και Corsair HS30 ποιο θα επιλέγατε? https://www.skroutz.gr/s/3334386/Logitech-G230.html?keyphrase=logitech+g230 https://www.skroutz.gr/s/4073844/Corsair-Raptor-HS30.html?keyphrase=corsair+hs30
palamas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 logitech απο μενα.....μπορει να μην εχω χρησιμοποιησει ποτε της corsair για να σου πω διαφορες...αλλα έχω τα logitech G330 4.5-5 χρονια και ακόμα αξίζουν
naruto14 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Τελικά αποφάσισα λόγω της σχετικά μικρης χρήσης που σκοπεύω να του κάνω να πάω σε ένα οικονομικό μεν, ποιοτικό δε. Δηλαδή θα τσιμπήσω τα Plantronics 380 από το Amazon στις 20 λίρες. Ευχαριστώ όλους όσους παρεθεσαν την γνώμη τους και μου πρότειναν συγκεκριμένα headsets.
icenex Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Εγώ τελικά τα πήρα τα steelseries σε ασπρο χρωματάκι ήθελα να πάρω μαυρα να παει ασορτι με k/m tower και γενικά ακόμη κ το γραφείο μου μάυρο είναι και δεν ήθελα να δωσω 10 ευρω παραπάνω για άσπρο χρώμα αλλά ήμουν άτυχος κ στο μαγαζι που τα είχε με 59 ευρώ τελειώσαν τα μάυρα οπότε πήγα και πήρα σε άσπρο που μου άρεσε πιο πολύ μιας κ στα υπόλοιπα καταστήματα δεν βρήκα διαφορά τιμής στο χρώμα απλα όλοι το είχανε 69 ευρώ αν εξαιρέσεις ενα μαγαζι στην μυτιληνη τα ειχε 59 αλλα μονο τα μεταφορικα κ αντικαταβολη χοντρικα θα μου πηγαινε παλι 10 ευρω πανω οποτε μια η αλλη κ δεν χρειαστηκε να περιμενω..Btw πήρα κ το τελευταίο κομμάτι στο μαγάζι που πήγα και απο οτι έμαθα τα είχε σε έκτωση η εταιρεία τα συγκεκριμένα κ μπαίνω κ βλέπω οτι ήδη πήραν οι τιμές τον ανήφορο..Anyway απο εντυπώσεις δεν θα πω πολλά απλά θα πω το εξης τα πήρα για να παίζω το βράδυ να μην κάνω φασαρία κ απο την στιγμή που τα πήρα παίζω μόνο με αυτά κ τις ώρες που δεν χρειάζεται να κανω ησυχία άλλος ήχος, για gaming πιο πολυ, για μουσικη που δοκίμασα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά εκρήξεις πυροβολισμούς βήματα κτλ αστα απο άλλη διάσταση ο ήχος.Αγορά που δεν την μετανοιώνω με τίποτα.Και η πατέντα με το mic πολυ μουράτη.
naruto14 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Εγώ τελικά τα πήρα τα steelseries σε ασπρο χρωματάκι ήθελα να πάρω μαυρα να παει ασορτι με k/m tower και γενικά ακόμη κ το γραφείο μου μάυρο είναι και δεν ήθελα να δωσω 10 ευρω παραπάνω για άσπρο χρώμα αλλά ήμουν άτυχος κ στο μαγαζι που τα είχε με 59 ευρώ τελειώσαν τα μάυρα οπότε πήγα και πήρα σε άσπρο που μμου άρεσε πιο πολύ μιας κ στα υπόλοιπα καταστήματα δεν βρήκα διαφορά τιμής στο χρώμα απλα όλοι το είχανε 69 ευρώ αν εξαιρέσεις ενα μαγαζι στην μυτιληνη τα ειχε 59 αλλα μονο τα μεταφορικα κ αντικαταβολη χοντρικα θα μου πηγαινε παλι 10 ευρω πανω οποτε μια η αλλη κ δεν χρειαστηκε να περιμενω..Btw πήρα κ το τελευταίο κομμάτι στο μοαγάζι που πήγα και απο οτι έμαθα τα είχε σε έκτωση η εταιρεία τα συγκεκριμένα κ μπαίνω κ βλέπω οτι ήδη πήραν οι τιμές τον ανήφορο..Anyway απο εντυπώσεις δεν θα πω πολλά απλά θα πω το εξης τα πήρα για να παίζω το βράδυ να μην κάνω φασαρία κ απο την στιγμή που τα πήρα παίζω μόνο με αυτά κ τις ώρες που δεν χρειάζεται να κανω ησυχία άλλος ήχος, για gaming πιο πολυ, για μουσικη που δοκίμασα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά εκρήξεις πυροβολισμούς βήματα κτλ αστα απο άλλη διάσταση ο ήχος.Αγορά που δεν την μετανοιώνω με τίποτα.Και η πατέντα με το mic πολυ μουράτη. Τόσο καλά ε; καλορίζικα φίλε. Να δω και εγώ αν θα το τα προτιμώ από τα ηχεία για single player gaming (δεν νομίζω βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις )
johnnnnavrozidis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Εγω εχω σκοπο να μαζεψω λεφτα το καλοκαιρι και να αγορασω τα Astro a40 , μπορει οι περισσοτεροι να μην τα ξερετε αλλα σε αμερικη και αγγλια ειναι παρα πολυ γνωστα .
Haris San Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Εγω εχω σκοπο να μαζεψω λεφτα το καλοκαιρι και να αγορασω τα Astro a40 , μπορει οι περισσοτεροι να μην τα ξερετε αλλα σε αμερικη και αγγλια ειναι παρα πολυ γνωστα . Δωσε 200 ευρω... Μηπως εχεις να μου δωσεις και μενα 100 να παρω ενα bayonet για το cs:go? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα