Triple_HR21 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 λοιπον παιδες εχω το εξης θεμα δεν με αναγνωριζει καμια θυρα usb το pc μου για αγνωστο λογο και μολις παω να συνδεεσω πχ το gamepad με βγαζει αποτυχια οπως και στο στικακι,αλλα πχ τωρα εχω πανω συνδεδεμενο ασυρματο πληκτρολογιο και λειτουργει καλα πανω στο πσ εχω συνδεσει εναν ssd 2 hdd και ενα dvdr και δοκιμασα και το εξης πχ εβγαλα τους σκληρους και το dvdr γιατι λεω μηπως και τραβανε ρευμα πολυ και παλι τα ιδια κανει δν μπορω με τιποτα να συνδεσω αυτα που θελω και οταν παω να τα κανω windows uptade κολλαει και βγαζει δεν βρεθηκε υλικο συμβατο.. καμια λυση????
Euclides Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Πολλά μπορεί να έχουν συμβεί. Για να ξεκινήσεις, μελετάς τα events που έχουν καταγραφεί στα Administrative Events. Από εκεί μπορεί να πάρεις μια ιδέα για την κατεύθυνση που πρέπει να στραφείς. Τι λειτουργικό έχεις?
Triple_HR21 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 δεν γινεται τιποτα θα το κανω φορματ κατι εχει πεχτει με τις ενημερωσεις απο τα windows..
mngplus Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δοκίμασε να σβήσεις τις θύρες και κάνε επαννεκίνηση μπας και ξεκολλήσουν τα drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα