TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Και χρειαζεται παντα, να ψαχνεις πριν για υλικο:service manual/guide, καποιο video, photos, ναεχεις ετσι παρει μια ιδεα, για τι θα συναντησεις 1
NiaUu Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Και χρειαζεται παντα, να ψαχνεις πριν για υλικο: service manual/guide, καποιο video, photos, να εχεις ετσι παρει μια ιδεα, για τι θα συναντησεις Ειδα ειδα.. αλλα η κρυμμενη βιδα πουθενα.. σε καμια φωτο σε κανενα βιντεο.. Κι οχι τπτα αλλο αλλα ειναι ξενερωτο που χαλασε απο μια βιδα.. να ταν πιο φαντασμαγορικη ή εστω πιο δημιουργικη η καταστροφη παει στ καλο 8 λεγα αξιζε τον τον κοπο κ τ χρημα (που λεει ο λογος) αλλα φοβαμαι κ να πειραματιστω μην τυχον και δεν ξαναφτιαξει ποτε μετα
TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Στα service manual/guide φαινονται, θα επρεπε και σε video/photos(αν προκειται για το ιδιο μοντελο και ειναι προσεκτικος ο συντακτης)Παντως βιδες κρυφες σε μητρικη, πληκτρολογιο κλπειναι εως και περιπου αναμενομενες να υπαρχουν...
ramarg Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Είσαι τυχερή που επεσα στο thread σου.Εχοντας μεγάλη εμπειρία στις επισκευές και ακόμα μεγαλύτερη σε συσκευες τις οποιες κατέχω,τυγχάνει να έχω το ακριβώς επόμενο μοντέλο (ea4s1e).Και τα 2 βγηκαν το 2011 με διαφορα 3μηνων,με μονη διαφορα στα gb του σκληρου. Καταρχας.Μην το πας σε καποιο τεχνικο.Αμαρτια να ζητησει χρηματα για κατι τοσο απλο. Δευτερον.Μην παραπονιεσαι για τα vaio γιατι αυτες οι σειρες ειναι οτι πιο αξιολογο εχει βγαλει η sony.Μετα πηρε την κατηφορα.Δεν εχεις ζησει ουτε εχεις δει τί πραγματικα σημαινει ελλαττωματικο λαπτοπ.Το προβλημα το προκαλεσες εσυ.Εχε αυτογνωσία. Τριτον: Η apple δεν κολλαει στην συζητηση και στο προβλημα που προκαλεσες λογω αγνοιας. (Πληροφοριακα: Στην apple δεν πληρωνεις απλα ενα κομματι υλης.Αγοραζεις μια σειρα αγαθων.Ποιότητα,εγγύηση,διάρκεια ζωής,aftersale support,λειτουργικό κ.τ.λ κ.τ.λ. Δεν ειναι του παρόντος,γι'αυτο μην ανοιγεις μεγαλες συζητησεις. ------ Και τωρα στο προβλημα σου .Γνωριζοντας απ´εξω καθε εκατοστο του συγκεκριμενου μοντελου: Παρατηρηση Νο 1: Εκανες αθλια δουλεια(μη το παρεις προσωπικά-αυτο βλεπω αυτό λεω).Κακομεταχειριστηκες και ταλαιπωρησες παρα πολυ το ribbon του function board ( ετσι λεγεται).Πιθανον αν εισαι τυχερη να μην χρειαστει να αγορασεις ανταλλακτικο. Αν ομως χρειαστει αλλαγη,χρειαζεσαι ebay.Εχεις την δυνατοτητα να αγορασεις απο ebay ? Πληροφοριακα εγω ειχα βρει το συγκεκριμενο ribbon στα 20 ευρω η χαμηλοτερη τιμη απο αμερικη μεσω usps. Παρατηρηση No2. Το γεγονος οτι δεν χρησιμοποιεις αυτα τα 3 κουμπια (assist,vaio,web) δεν σημαινει οτι το function board ειναι αχρηστο.Οπως βλεπεις στην κατοψη τον φορητο ερχεται ενα καλωδιο απο τα αριστερα πανω στην μικρη πλακετα.Το κουμπι ενεργοποιησης ειναι εκει συνδεμενο.Οχι απευθειας στην μητρικη.Μεσολαβει το function board.Ελπιζουμε να μην εκανες ζημια και σε αυτο.Το μαλλι παει 35ευρω.Οι τιμες που σου αναφερω ειναι εαν κανεις εσυ την παραγγελια και την εγκατασταση.Δεν θελεις να ξερεις ποσο θα σου ζητησουν για τα ανταλλακτικα και τα εργατικα (εξαιρουμενης της αγνοιας των περισσοτερων τεχνικων). Οι περισσοτεροι εξασκουνται για πρωτη φορα με τα μοντελα που ερχονται στα χερια τους, Συνοψιζω: Πρωτα πρεπει να διορθωθει το θεμα ribbon πριν πω ο,τιδηποτε αλλο --/-- Οδηγιες : Αυτο που εχεις να κανεις καταρχας,για να γλιτωσεις τα περιττα εξοδα,εαν εισαι τυχερη. Βγαλε το ribbon απο το function board και οπου το λυγισες/τσακισες ισιωτε το προσεκτικα με τα χερια σου. Δευτερον.Δεν χρειαζεται να βγαλεις ολη την πλακετα οπως σου ειπαν.Δεν θα μπορεσεις ποτε να το βαλεις και στις 2 πλευρες.Θα βγαινει παντα απο τη μια πλευρα.Επισης σε προειδοποιω οτι υπαρχει κινδυνος να εχεις χαλασει και το ribbon του touchpad ολο το οποιο ειναι ακομα πιο μικρο και ευαιθητο και βγαινει ευκολα,Πρακτικα εχεις μεινει σιγουρα και χωρις touchpad απλα δεν το εχεις διαπιστωσει. Τριτον και βασικοτερον. Το housing (ο σκελετος του λαπτοπ) εχει ειδικα κοψιματα για να περασουν τα ribbon στο housing χωρις ζορισμα. Τα κοψιματα αυτα προς ενημερωση ολων βρισκονται κατω απο το πληκτρολογιο. Αυτο πρεπει να βγαλεις ΜΟΝΟ. Με καποιο χαρακα ή κατι λεπτο( εφοσον δεν θα εχεις spudgers) ξεκουμπωνεις τα κλιπς γυρω γυρω που κρατανε το πληκτρολογιο.Θα παιδευτεις στα πρωτα 2 κλιπς μετα θα βγει ευκολα.Μεγαλη προσοχη.Μην τραβηξεις το πλητρολογιο αποτομα.Εναι κ αυτο συνδεμενο με ribbon στη μητρικη. Μολις βγαλεις το πληκτρολογιο σου στελνω και τα επομενα βηματα. 1
spacemonkey Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δεν το ειπα καθολου επιθετικα, καθε αλλο ελπιζω παρα το ολο λαθος να διορθωθει οσο το δυνατο με λιγοτερο κοστος, αλιμονο
NiaUu Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Είσαι τυχερή που επεσα στο thread σου.Εχοντας μεγάλη εμπειρία στις επισκευές και ακόμα μεγαλύτερη σε συσκευες τις οποιες κατέχω,τυγχάνει να έχω το ακριβώς επόμενο μοντέλο (ea4s1e).Και τα 2 βγηκαν το 2011 με διαφορα 3μηνων,με μονη διαφορα στα gb του σκληρου. Καταρχας.Μην το πας σε καποιο τεχνικο.Αμαρτια να ζητησει χρηματα για κατι τοσο απλο. Δευτερον.Μην παραπονιεσαι για τα vaio γιατι αυτες οι σειρες ειναι οτι πιο αξιολογο εχει βγαλει η sony.Μετα πηρε την κατηφορα.Δεν εχεις ζησει ουτε εχεις δει τί πραγματικα σημαινει ελλαττωματικο λαπτοπ.Το προβλημα το προκαλεσες εσυ.Εχε αυτογνωσία. Τριτον: Η apple δεν κολλαει στην συζητηση και στο προβλημα που προκαλεσες λογω αγνοιας. (Πληροφοριακα: Στην apple δεν πληρωνεις απλα ενα κομματι υλης.Αγοραζεις μια σειρα αγαθων.Ποιότητα,εγγύηση,διάρκεια ζωής,aftersale support,λειτουργικό κ.τ.λ κ.τ.λ. Δεν ειναι του παρόντος,γι'αυτο μην ανοιγεις μεγαλες συζητησεις. ------ Και τωρα στο προβλημα σου .Γνωριζοντας απ´εξω καθε εκατοστο του συγκεκριμενου μοντελου: Παρατηρηση Νο 1: Εκανες αθλια δουλεια(μη το παρεις προσωπικά-αυτο βλεπω αυτό λεω).Κακομεταχειριστηκες και ταλαιπωρησες παρα πολυ το ribbon του function board ( ετσι λεγεται).Πιθανον αν εισαι τυχερη να μην χρειαστει να αγορασεις ανταλλακτικο. Αν ομως χρειαστει αλλαγη,χρειαζεσαι ebay.Εχεις την δυνατοτητα να αγορασεις απο ebay ? Πληροφοριακα εγω ειχα βρει το συγκεκριμενο ribbon στα 20 ευρω η χαμηλοτερη τιμη απο αμερικη μεσω usps. Παρατηρηση No2. Το γεγονος οτι δεν χρησιμοποιεις αυτα τα 3 κουμπια (assist,vaio,web) δεν σημαινει οτι το function board ειναι αχρηστο.Οπως βλεπεις στην κατοψη τον φορητο ερχεται ενα καλωδιο απο τα αριστερα πανω στην μικρη πλακετα.Το κουμπι ενεργοποιησης ειναι εκει συνδεμενο.Οχι απευθειας στην μητρικη.Μεσολαβει το function board.Ελπιζουμε να μην εκανες ζημια και σε αυτο.Το μαλλι παει 35ευρω.Οι τιμες που σου αναφερω ειναι εαν κανεις εσυ την παραγγελια και την εγκατασταση.Δεν θελεις να ξερεις ποσο θα σου ζητησουν για τα ανταλλακτικα και τα εργατικα (εξαιρουμενης της αγνοιας των περισσοτερων τεχνικων). Οι περισσοτεροι εξασκουνται για πρωτη φορα με τα μοντελα που ερχονται στα χερια τους, Συνοψιζω: Πρωτα πρεπει να διορθωθει το θεμα ribbon πριν πω ο,τιδηποτε αλλο --/-- Οδηγιες : Αυτο που εχεις να κανεις καταρχας,για να γλιτωσεις τα περιττα εξοδα,εαν εισαι τυχερη. Βγαλε το ribbon απο το function board και οπου το λυγισες/τσακισες ισιωτε το προσεκτικα με τα χερια σου. Δευτερον.Δεν χρειαζεται να βγαλεις ολη την πλακετα οπως σου ειπαν.Δεν θα μπορεσεις ποτε να το βαλεις και στις 2 πλευρες.Θα βγαινει παντα απο τη μια πλευρα.Επισης σε προειδοποιω οτι υπαρχει κινδυνος να εχεις χαλασει και το ribbon του touchpad ολο το οποιο ειναι ακομα πιο μικρο και ευαιθητο και βγαινει ευκολα,Πρακτικα εχεις μεινει σιγουρα και χωρις touchpad απλα δεν το εχεις διαπιστωσει. Τριτον και βασικοτερον. Το housing (ο σκελετος του λαπτοπ) εχει ειδικα κοψιματα για να περασουν τα ribbon στο housing χωρις ζορισμα. Τα κοψιματα αυτα προς ενημερωση ολων βρισκονται κατω απο το πληκτρολογιο. Αυτο πρεπει να βγαλεις ΜΟΝΟ. Με καποιο χαρακα ή κατι λεπτο( εφοσον δεν θα εχεις spudgers) ξεκουμπωνεις τα κλιπς γυρω γυρω που κρατανε το πληκτρολογιο.Θα παιδευτεις στα πρωτα 2 κλιπς μετα θα βγει ευκολα.Μεγαλη προσοχη.Μην τραβηξεις το πλητρολογιο αποτομα.Εναι κ αυτο συνδεμενο με ribbon στη μητρικη. Μολις βγαλεις το πληκτρολογιο σου στελνω και τα επομενα βηματα. Γεια σου ανθρωπε μου! (αποδειχτηκε οτι σ αυτην την περιτωση εισαι ο ανθρωπος μου!) Είμαι όντως τυχερη!! Το εφτιαξα! Κι ανοίγει! (πραγμα που δεν περιμενα αφου είχα βαλει κολλα στο function board επειδη εσπασε σε 2 σημεια.. ! Να σαι καλα! Όλα οσα μου πες τα μαθα μετα απο καμποσο ψαξιμο, γιατι ειχα 2 μερες να μπω εδω, και δεν ειδα το σχολιο σου οπου μου τα σερβιρεις ολα ετοιμα κι ωραια, Δεν βρηκα όμως πουθενα, ούτε μπορεσα να παρατηρησω σε σχετικα βιντεο που μπαινει η αιωρουμενη πλευρα του ribbon Να σαι καλα γιατι αυτα πανε απο 150 ευρω και δεν ξέρω ποσο πανω (απο τιμες που έψαξα στο ιντερνετ) θα τα σκαγα σαν κοροιδο για δουλεια ουτε 5 λεπτων.. Γλίτωσα και τα χρηματα και το λαπτοπ μου χαρη σ εσενα Περιττο να σου πω για την ικανοποιηση που πηρα επειδή "γιατρεψα" το λαπτοπακι μου το οποιο μόνη μου χαλασα αθελα μου (και δεν παρεξηγουμαι με την αληθεια προς θεου) Ασε που ενιωθα τυψεις, πρωτη φορα του κανα κατι "κακο" που δεν μπορεσα να διορθωσω και δεν ηθελα να το δωσω σε ξενα χερια, (ειμαι δεμενη με το λαπτοπ μου το κινητο μου κι αυτα τα περι τεχνολογιας) Ακομη κι αν η επισκευη κοστιζε το ιδιο με το function board, 1000 φορες να αγοραζα το function board και να το φτιαχνα μονη μου, Είναι άλλη η γλυκα! Το ribbon δεν το ταλαιπωρησα καθόλου είχε την τσάκιση εξ αρχης, για να μπαίνει ακριβως κάτω απο το κeyboard εγω φοβηθηκα επειδη είχα βαλει κολλα στο function board που χε σπασει σε 2 σημεια, και υπεθεσα οτι δεν θα ανοιγε ετσι κι αλλιως.. Είμαι φαν της apple και συμφωνω σ αυτα που λες, αλλα ποτε δεν θα χωνεψω τα iphone, θεωρω την τιμη τους απάτη, γιατι είναι ίδια με τα καλύτερα android κινητα στην χρονικη τους αντοχη (οχι οτι εχω συγκρινει 100δες κινητα, απο γνωστους συγγενεις κλπ) και προσφερουν πολυ λιγοτερα απ οτι τα android και σε θεμα εμφανισης (εξωτερική και εσωτερική) και σε θεμα εφαρμογων, το playstore ειναι ετη μπροστα για μενα, σου δινει άπειρες επιλογές αλλα και σε ποιοτητα, Για τα vaio μου χει καρφωθει τσάμπα στραβη αποψη, γιατι την εποχη που μου το πήραν είχε 2000 ευρουλακια (αν θυμαμαι σωστά ήταν απο τα πιο ακριβα λάπτοπ που χα δει στο μαγαζι τοτε) οταν λοιπον μου το πηραν μου κατσε ασχημα γιατι ηταν πολυ ακριβο και θεωρησα οτι δεν αξιζε γιατι δεν προσφερε κατι παραπανω απο το φθηνο της θειας μου, ίσα ίσα είχε και χειρότερα ηχεία.. Ελα που βλέπω όμως μετα απο τόσο καιρο οτι ειναι το μονο που δεν παρουσιαζει σφαλματα κι αλλα τετοια κολληματα, π.χ. όταν πηγα να περασω τα εικονικα xp σε 13 λαπτοπ (τα λαπτοπ των συμφοιτητων μου) επειδη μας χρειαζοταν για να τρεξουμε ενα προγραμμα για την σχολη, ολα παρουσιασαν σκαλωμα/κολλημα/σφαλμα /αργούσαν κατι στραβο θα γινοταν, το ιδιο γινεται και στα λαπτοπ συγγενων μου, ολο κατι σκαλωνει οταν το δικο μου πεταει και τα "τρωει" όλα χωρις "παραπονα" Δεν ξέρω βεβαια αν ειναι τυχαιο/ ειμαι γκαντεμο/ ειναι συμπτωση/ ή οτιδηποτε αλλο αλλα τεσπα στην πραγματικοτητα μονο τα ηχεια δεν μ αρεσαν και η τσουχτερη του (τοτε) τιμή Σ' ευχαριστω πολυυ!!
NiaUu Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δεν το ειπα καθολου επιθετικα, καθε αλλο ελπιζω παρα το ολο λαθος να διορθωθει οσο το δυνατο με λιγοτερο κοστος, αλιμονο Δεν μου φάνηκες επιθετικός! Κι εγω ήλπιζα το ίδιο μ εσενα μέχρι που είδα τις τιμές και φρίκαρα κι απελπίστηκα Τελικά όλα καλά, λυθηκε τσάμπα!
ramarg Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Γεια σου ανθρωπε μου! (αποδειχτηκε οτι σ αυτην την περιτωση εισαι ο ανθρωπος μου!) Είμαι όντως τυχερη!! Το εφτιαξα! Κι ανοίγει! (πραγμα που δεν περιμενα αφου είχα βαλει κολλα στο function board επειδη εσπασε σε 2 σημεια.. ! Να σαι καλα! Όλα οσα μου πες τα μαθα μετα απο καμποσο ψαξιμο, γιατι ειχα 2 μερες να μπω εδω, και δεν ειδα το σχολιο σου οπου μου τα σερβιρεις ολα ετοιμα κι ωραια, Δεν βρηκα όμως πουθενα, ούτε μπορεσα να παρατηρησω σε σχετικα βιντεο που μπαινει η αιωρουμενη πλευρα του ribbon Να σαι καλα γιατι αυτα πανε απο 150 ευρω και δεν ξέρω ποσο πανω (απο τιμες που έψαξα στο ιντερνετ) θα τα σκαγα σαν κοροιδο για δουλεια ουτε 5 λεπτων.. Γλίτωσα και τα χρηματα και το λαπτοπ μου χαρη σ εσενα Περιττο να σου πω για την ικανοποιηση που πηρα επειδή "γιατρεψα" το λαπτοπακι μου το οποιο μόνη μου χαλασα αθελα μου (και δεν παρεξηγουμαι με την αληθεια προς θεου) Ασε που ενιωθα τυψεις, πρωτη φορα του κανα κατι "κακο" που δεν μπορεσα να διορθωσω και δεν ηθελα να το δωσω σε ξενα χερια, (ειμαι δεμενη με το λαπτοπ μου το κινητο μου κι αυτα τα περι τεχνολογιας) Ακομη κι αν η επισκευη κοστιζε το ιδιο με το function board, 1000 φορες να αγοραζα το function board και να το φτιαχνα μονη μου, Είναι άλλη η γλυκα! Το ribbon δεν το ταλαιπωρησα καθόλου είχε την τσάκιση εξ αρχης, για να μπαίνει ακριβως κάτω απο το κeyboard εγω φοβηθηκα επειδη είχα βαλει κολλα στο function board που χε σπασει σε 2 σημεια, και υπεθεσα οτι δεν θα ανοιγε ετσι κι αλλιως.. Είμαι φαν της apple και συμφωνω σ αυτα που λες, αλλα ποτε δεν θα χωνεψω τα iphone, θεωρω την τιμη τους απάτη, γιατι είναι ίδια με τα καλύτερα android κινητα στην χρονικη τους αντοχη (οχι οτι εχω συγκρινει 100δες κινητα, απο γνωστους συγγενεις κλπ) και προσφερουν πολυ λιγοτερα απ οτι τα android και σε θεμα εμφανισης (εξωτερική και εσωτερική) και σε θεμα εφαρμογων, το playstore ειναι ετη μπροστα για μενα, σου δινει άπειρες επιλογές αλλα και σε ποιοτητα, Για τα vaio μου χει καρφωθει τσάμπα στραβη αποψη, γιατι την εποχη που μου το πήραν είχε 2000 ευρουλακια (αν θυμαμαι σωστά ήταν απο τα πιο ακριβα λάπτοπ που χα δει στο μαγαζι τοτε) οταν λοιπον μου το πηραν μου κατσε ασχημα γιατι ηταν πολυ ακριβο και θεωρησα οτι δεν αξιζε γιατι δεν προσφερε κατι παραπανω απο το φθηνο της θειας μου, ίσα ίσα είχε και χειρότερα ηχεία.. Ελα που βλέπω όμως μετα απο τόσο καιρο οτι ειναι το μονο που δεν παρουσιαζει σφαλματα κι αλλα τετοια κολληματα, π.χ. όταν πηγα να περασω τα εικονικα xp σε 13 λαπτοπ (τα λαπτοπ των συμφοιτητων μου) επειδη μας χρειαζοταν για να τρεξουμε ενα προγραμμα για την σχολη, ολα παρουσιασαν σκαλωμα/κολλημα/σφαλμα /αργούσαν κατι στραβο θα γινοταν, το ιδιο γινεται και στα λαπτοπ συγγενων μου, ολο κατι σκαλωνει οταν το δικο μου πεταει και τα "τρωει" όλα χωρις "παραπονα" Δεν ξέρω βεβαια αν ειναι τυχαιο/ ειμαι γκαντεμο/ ειναι συμπτωση/ ή οτιδηποτε αλλο αλλα τεσπα στην πραγματικοτητα μονο τα ηχεια δεν μ αρεσαν και η τσουχτερη του (τοτε) τιμή Σ' ευχαριστω πολυυ!! Χαχα οχι λαθος θυμασαι. Οι σειρες EA3L1E και ΕΑ4S1E ειναι εντελως ιδιες,και η τιμη τους ηταν στα 800 ευρω 100%.Παρακολουθουσα για καιρο τα μοντελα που εβγαλε η σονυ τοτε,τις τιμες,και πανω που θα αγοραζα το δικο σου βγηκε το 4s1e στην ιδια τιμη με μικροδιαφορες και μικρες βελτιωσεις.800 εκαναν και εγγυημενα μιλαω εχοντας αγορασει και αλλα σονυ προβληματικα και μη .Ηταν η φθηνοτερη και η καλυτερη σειρα που κυκλοφορησε ποτε.Αν και συνηθιζει να τα τιμολογει 1200-1400 ευρω.Εχω και τους τιμοκαταλογους και τα τιμολογια αγορας να δεις τις τιμες αν θες Απο εκει και περα τη συζητηση iphone μην την ανοιγεις γιατι ειναι μεγαλη και υπερβαλλεις σε πολλα.Μπορει τα android να ειναι προσιτα και ορισμενα αξιολογα κινητα αλλα εχουν δρομο να περπατησουν πριν θεωρηθουν ανταξιοι.Οταν μελετας χρονια τις εξελιξεις ειναι διαφορετικα.Το android δεν εχει πολλα χρονια στις πλατες του.Μη βαζεις το χερι απυ στην φωτια ευκολα
NiaUu Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Χαχα οχι λαθος θυμασαι. Οι σειρες EA3L1E και ΕΑ4S1E ειναι εντελως ιδιες,και η τιμη τους ηταν στα 800 ευρω 100%.Παρακολουθουσα για καιρο τα μοντελα που εβγαλε η σονυ τοτε,τις τιμες,και πανω που θα αγοραζα το δικο σου βγηκε το 4s1e στην ιδια τιμη με μικροδιαφορες και μικρες βελτιωσεις.800 εκαναν και εγγυημενα μιλαω εχοντας αγορασει και αλλα σονυ προβληματικα και μη .Ηταν η φθηνοτερη και η καλυτερη σειρα που κυκλοφορησε ποτε.Αν και συνηθιζει να τα τιμολογει 1200-1400 ευρω.Εχω και τους τιμοκαταλογους και τα τιμολογια αγορας να δεις τις τιμες αν θες Απο εκει και περα τη συζητηση iphone μην την ανοιγεις γιατι ειναι μεγαλη και υπερβαλλεις σε πολλα.Μπορει τα android να ειναι προσιτα και ορισμενα αξιολογα κινητα αλλα εχουν δρομο να περπατησουν πριν θεωρηθουν ανταξιοι.Οταν μελετας χρονια τις εξελιξεις ειναι διαφορετικα.Το android δεν εχει πολλα χρονια στις πλατες του.Μη βαζεις το χερι απυ στην φωτια ευκολα Επειδή με σκάλωσες με την τιμη, τόσην ώρα εψαχνα αποδείξεις.. ήμουν σίγουρη οτι ήταν 4ψήφιος, όντως δεν ήταν 2000.. 1300 απο media markt Δεν υπερβάλλω για τα iphone, δεν ειναι θεμα υπερβολής, είναι θέμα γουστου - αποψης - αναγκων Όντως δεν εχω παρακολουθησει εξελίξεις, δεν ξερω ποσα ακριβως χρόνια κουβαλαει στην πλατουλα της η καθεμια, και δεν βάζω για τιποτα το χερι μου στη φωτια, Απλα μεχρι τωρα πρακτικα μου προσφερουν αυτα που χρειαζομαι τα android στην ιδια τιμη
ramarg Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Χαχα οχι λαθος θυμασαι. Οι σειρες EA3L1E και ΕΑ4S1E ειναι εντελως ιδιες,και η τιμη τους ηταν στα 800 ευρω 100%.Παρακολουθουσα για καιρο τα μοντελα που εβγαλε η σονυ τοτε,τις τιμες,και πανω που θα αγοραζα το δικο σου βγηκε το 4s1e στην ιδια τιμη με μικροδιαφορες και μικρες βελτιωσεις.800 εκαναν και εγγυημενα μιλαω εχοντας αγορασει και αλλα σονυ προβληματικα και μη .Ηταν η φθηνοτερη και η καλυτερη σειρα που κυκλοφορησε ποτε.Αν και συνηθιζει να τα τιμολογει 1200-1400 ευρω.Εχω και τους τιμοκαταλογους και τα τιμολογια αγορας να δεις τις τιμες αν θες Απο εκει και περα τη συζητηση iphone μην την ανοιγεις γιατι ειναι μεγαλη και υπερβαλλεις σε πολλα.Μπορει τα android να ειναι προσιτα και ορισμενα αξιολογα κινητα αλλα εχουν δρομο να περπατησουν πριν θεωρηθουν ανταξιοι.Οταν μελετας χρονια τις εξελιξεις ειναι διαφορετικα.Το android δεν εχει πολλα χρονια στις πλατες του.Μη βαζεις το χερι απυ στην φωτια ευκολα Επειδή με σκάλωσες με την τιμη, τόσην ώρα εψαχνα αποδείξεις.. ήμουν σίγουρη οτι ήταν 4ψήφιος, όντως δεν ήταν 2000.. 1300 απο media markt Δεν υπερβάλλω για τα iphone, δεν ειναι θεμα υπερβολής, είναι θέμα γουστου - αποψης - αναγκων Όντως δεν εχω παρακολουθησει εξελίξεις, δεν ξερω ποσα ακριβως χρόνια κουβαλαει στην πλατουλα της η καθεμια, και δεν βάζω για τιποτα το χερι μου στη φωτια, Απλα μεχρι τωρα πρακτικα μου προσφερουν αυτα που χρειαζομαι τα android στην ιδια τιμη Χωρις πλακα τοσο κοστιζαν.Εγω απο public τοσο το αγορασα εγω και αλλοι 3 γνωστοι.Το πολυ πολυ το δικο σου να εκανε 900 επειδη ειχε 500αρη σκληρο.Βεβαια με τις αλυσιδες ποτε δεν βαζω το χερι μου στη φωτια..Παντα βαζουν μεγαλυτερες τιμες για να παρουν το bonus τους...Αυτο εννοειται.Ο καθενας αγοραζει ο,τι τον εξυπηρετει.Αλιμονο αν ειχαμε ολοι το ιδιο κινητο το ιδιο λαπτοπ κ.τ.λ !!Sent from my iPhone using Insomnia
ramarg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δεν λείπει κατιτις? οπως καταλαβαινεις εσπασε..δοκιμαζοντας το κουμπι ισως το εσπασες..αρα τορα βαλτο χειροκινητα με καποιο κατσαβιδι στο οn μονιμως και τελος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα