zio10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Τιιιι εννοειις ?? τι να κανω δλδ?? Καλύτερα δώστο κάπου να στο συμμαζέψουν για να μην τα κάνεις χειρότερα!
spacemonkey Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Εχω δει οτι τα καταστηματα U κανουν δωρεαν ελεγχο , οποτε μπορουν να σου πουν ποσο θα παει χωρις να πληρωσεις. Σε γενικες γραμμες ομως, καλο θα ηταν να μην μπαινεις τοσο βαθια αν δεν ξερεις,ειδικα αν μιλαμε για μηχανηματα Sony οπου το support τους ειναι ακριβο και αργο
zio10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 ποσο παιζει να κοστισει? Πιστεύω με 40-50€ θα είσαι οκ
NiaUu Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Πιστεύω με 40-50€ θα είσαι οκ μακαριιι νομιζα οτι 8α παει 100 και γιατι 50 - 80 παιρνουν γ ενα φορματ που τκ θεωρω υπερβολικο ποσο γ ενα φορματ Εχω δει οτι τα καταστηματα U κανουν δωρεαν ελεγχο , οποτε μπορουν να σου πουν ποσο θα παει χωρις να πληρωσεις. Σε γενικες γραμμες ομως, καλο θα ηταν να μην μπαινεις τοσο βαθια αν δεν ξερεις,ειδικα αν μιλαμε για μηχανηματα Sony οπου το support τους ειναι ακριβο και αργο Δεν ειχα σκοπο να πειραξω,μονο να ξεσκονισω τι ανεμιστηρακι και το πληκτρολογιο Ολα εγιναν απο μια βιδα που ταν χωμενη εκει και δεν την εβλεπα με τιποτα Νομιζω οτι εχουν το χειροτερο πληκτρολογιο
spacemonkey Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 μακαριιι νομιζα οτι 8α παει 100 και γιατι 50 - 80 παιρνουν γ ενα φορματ που τκ θεωρω υπερβολικο ποσο γ ενα φορματ Δεν ειχα σκοπο να πειραξω,μονο να ξεσκονισω τι ανεμιστηρακι και το πληκτρολογιο Ολα εγιναν απο μια βιδα που ταν χωμενη εκει και δεν την εβλεπα με τιποτα Νομιζω οτι εχουν το χειροτερο πληκτρολογιο Ειναι ξεφτιλα που καποιοι στις μερες μας παιρνουν ακομα τοσα λεφτα για φορματ. Τα πληκτρολογια της sony ειναι δυσκολα ακομα και για τους τεχνικους της εταιριας, σαν την Dell στην ανεση του Hardware κανενας
zio10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ειναι ξεφτιλα που καποιοι στις μερες μας παιρνουν ακομα τοσα λεφτα για φορματ. Τα πληκτρολογια της sony ειναι δυσκολα ακομα και για τους τεχνικους της εταιριας, σαν την Dell στην ανεση του Hardware κανενας Ε καλά και η dell έχει κάτι περίεργα του στυλ να πρέπει να λύσεις το μισό laptop για να αλλάξεις σκληρό... μακαριιι νομιζα οτι 8α παει 100 και γιατι 50 - 80 παιρνουν γ ενα φορματ που τκ θεωρω υπερβολικο ποσο γ ενα φορματ Δεν ειχα σκοπο να πειραξω,μονο να ξεσκονισω τι ανεμιστηρακι και το πληκτρολογιο Ολα εγιναν απο μια βιδα που ταν χωμενη εκει και δεν την εβλεπα με τιποτα Νομιζω οτι εχουν το χειροτερο πληκτρολογιο Καλό είναι να ρωτήσεις τιμή πρώτα βέβαια μη σου έρθει ξαφνικό!
NiaUu Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ειναι ξεφτιλα που καποιοι στις μερες μας παιρνουν ακομα τοσα λεφτα για φορματ. Τα πληκτρολογια της sony ειναι δυσκολα ακομα και για τους τεχνικους της εταιριας, σαν την Dell στην ανεση του Hardware κανενας Ασε γιατι ειμαι κατα των vaio και των iphone πληρωνεις μια περιουσια μονο για τκ ονομα.. Το συγκεκριμενο ομως λαπτοπ το λατρευω επειδη ειναι δωρο απο πολυαγαπημενο προσωπο το οποιο μου το πηρε επειδη ειπα μια φορα οτι ειναι ομορφο εξωτερικα αλλιως δεν επαιζε να παρω vaio. Τα dell ειναι γενικα καλα? τα hp ας πουμε εχουν ωραια ηχεια ωραια ειναι γρηγορα γενικα μου δινουν μια αισθηση καλης ποιοτητας, αλλα πολυ σκαλωμα.. δεν μπορει να εγκαταστηση το ενα δεν μπορει το αλλο σφαλμα εδω σφαλμα εκει.. τα acer δεν τα παω επισης καθολου απο καμια αποψη.. τα toshiba την παλευουν αρκετα καλα Συμφωνεις? τα παραπνω απο το ρλαχιστο που τα χω δουλεψει
Peleus17 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ρε τι έχετε πάθει όλοι με τα Acer? Μια χαρά λαπτοπ είναι, και πολύ καλύτερα από τα άλλα. Netbook 5 ετών, Acer Aspire One ZG 8. Δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα. Και επίσης Acer Aspire V7. Μακράν το καλύτερο λαπτοπ
11demian111 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Ρε τι έχετε πάθει όλοι με τα Acer? Μια χαρά λαπτοπ είναι, και πολύ καλύτερα από τα άλλα. Netbook 5 ετών, Acer Aspire One ZG 8. Δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα. Και επίσης Acer Aspire V7. Μακράν το καλύτερο λαπτοπ asus eee pc 701, με 4GB σκληρο, απο 6η δημοτικου, και οχι μονο ζει, τρεχει stripped εφταρια και ειναι μανουλα για remote desktop στο καλο pc! περιττο να σου πω οτι το εχω ανοιξει απειρες φορες και δεν εχει παθει τιποτα! μονο βιδες λειπουν:Ρ
Ntinaras Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 1.αποφασισα να ξεκοιλιασω το λαπτοπ για πρωτη φορα στη ζωη μου 2.το ζορισα παραπανω και εσπασε ενα πραγματακι που δεν ξερω καν τι ειναι 3.Εκανα κ αλλη μλκια κ εβαλα απειροελαχιστη ποσοτητα κολλας κ απειροελαχιστη ταινια 4.Εχω sony Vaio Λυπαμαι αλλα για ολους τους παραπανω λογους σου αξιζει να πληρωσεις καλα χαλαρωσε δεν εχεις ιδεα τι εχω διαλυσει μεχρι να μαθω οσα ξερω. φανταζομαι ολοι ετσι ειναι. 1
spacemonkey Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 καλα χαλαρωσε δεν εχεις ιδεα τι εχω διαλυσει μεχρι να μαθω οσα ξερω. φανταζομαι ολοι ετσι ειναι. Χαιρω πολυ και γω εχω χαλασει αλλα οταν το ανοιξα το ρημαδι ηξερα ποιο εξαρτημα κανει τι. Εκτος των αλλων ενα laptop που αποδεδειγμενα εχει τα πιο ακριβα parts/service δεν ενδεικνυται για πειραματισμους, ειδικα οταν δεν προυπαρχει προβλημα λειτουργικοτητας. Εγω απο την αλλη για να μαθω αυτα που ξερω επαιρνα χαλασμενα και προσπαθουσα να τα φτιαξω, οχι το αντιστροφο
NiaUu Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Χαιρω πολυ και γω εχω χαλασει αλλα οταν το ανοιξα το ρημαδι ηξερα ποιο εξαρτημα κανει τι. Εκτος των αλλων ενα laptop που αποδεδειγμενα εχει τα πιο ακριβα parts/service δεν ενδεικνυται για πειραματισμους, ειδικα οταν δεν προυπαρχει προβλημα λειτουργικοτητας. Εγω απο την αλλη για να μαθω αυτα που ξερω επαιρνα χαλασμενα και προσπαθουσα να τα φτιαξω, οχι το αντιστροφο Καλα ντε μη με πυροβολεις, πληγωνομαι κι ευκολα Δεν ειχα σκοπο να το πειραξω οπως προειπα, απλα να το ξεσκονισω αμα αυτη η βιδουλα εμποδιζε λιγο παραπανω οταν τραβηξα το καπακι (για να καταλαβω οτι υπηρχε βιδουλα που κρυβοταν καλα) δεν θα χε γινει αυτη η στραβη Ηθελα μια πρωτη (ανωδυνη και για τους 2 μας) επαφουλα ντε
TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Να ηξερες, ποσα λαπ-τοπια, εχουν "κρυφο(ο)βιδες" Κανονας: Ο,τι δεν βγαινει με την μια, δεν το τραβαμε (ψαχνουμε να βρουμε -> τι το κραταει το #@#μενο!) 1
NiaUu Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Να ηξερες, ποσα λαπ-τοπια, εχουν "κρυφο(ο)βιδες" Κανονας: Ο,τι δεν βγαινει με την μια, δεν το τραβαμε (ψαχνουμε να βρουμε -> τι το κραταει το #@#μενο!) Με βρηκατε μικρη και με μαλωνετε ολοι Οταν ομως καποια μέρα θα με παρακαλατε να σας φτιαξω τα πισι θα σας πω εγω.. χαχαχαχα Βγήκε σχετικα ευκολα το καπακι, δεν είχα ξαναβγάλει κι όλας να ξερω με ποση ευκολια βγαίνουν Κρίμα που το μαθα ετσιι Β
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα