Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα τα χριστούγεννα εναν υπολογιστή με το ''σφιχτό'' budget των 500 ευρώ. Τελικά ο υπολογιστής κόστισε 470 και θα ήθελα να δω εάν είναι καλός για τα χρήματά του:

cpu: AMD fx 4130 3.8 ghz 4 mb cache με την stock ψύκτρα αν και σκοπεύω να βάλω την coolermaster hyper 212 evo

gpu: ASUS Radeon HD 7750 1GB DDR5

motherboard: Gigabyte 78LMT USB 3

RAM: 8GB crucial 1600 mhz 

PSU: ms-tech n650 val 650w atx

case: coolermaster k380 είχε απο μονο του 1 ανεμιστήρα 100mm μπροστά και έβαλα εγώ άλλους δύο, έναν στο πλάι για να τραβάει αέρα και έναν πίσω για να βγάζει.

500 gb HDD

post-280710-0-43396100-1401291201_thumb.jpg

Δημοσ.

οι επιλογες ειναι λιιιιιγο λαθος δεδομενου οτι υπαρχουν καλυτερα κομματια αλλα θα ανεβαινες λογικα σε κοστος

πχ ο FX 4300 ειναι καλυτερος απο αυτον που εχεις τωρα

δευτερον,σωστοτερο θα ηταν μια μητρικη με 9αρι chipset 9ΧΧ δηλαδη(πχ GA-970A-uD3 ενδεικτικα)

τροφοδοτικο μπορουσες να εβαζες καποιο thermaltake hamburg Η το xfx 550 που προταθηκε παραπανω.

Δημοσ.

οχι το ειχα φτιαξει εγω απο το e-shop αλλα εχω μια αλλη απορια.

θα αλλαξω ψυκτρα του επεξεργαστη και σκεφτομαι μαλλον την coolermaster hyper 412s αλλα στο site λεει οτι το κουτι χωραει μονο ψυκτρες με 155mm υψος ενω η hyper 412s εχει 160mm. Εψαξα σε forums και λενε οτι χωραει τσιμα-τσιμα αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Αν γνωριζει κανεις παρακαλω ας μου απαντησει και αν δεν χωραει, να μου προτεινει καποια διαφορετικη με την ιδια τιμη (35 ευρω την εχει το e-shop) γιατι δεν θελω να ξοδεψω πολλα χρηματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...