poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 "απλα βαλε καλη μουφα πχ central .μην παρεις καμια φτηνη γιατι εχω δει κατι μαπες μουφα.εκτος αν εχουν αφησει περισσευμα στο καλωδιο.βεβαια υπαρχει και η λυση να τερματιστουν σε πριζακι ή σε keystones και μετα να βαλεις καλωδιο." poulinos δωσε μου ενα link αν μπορεις γιατι δεν τις βρισκω αυτεσ τις μουφες ... central δενβρηκα.αλλα παρε κατι σαν αυτην https://www.cosmomarket.gr/index.php?p=4&item_id=34775&skr=skr15946&cat_id=00521173 ειναι πιο καλη απο τις απλες.αλλα και απλη να παρεις δεν θα εχεις θεμα.απλα αν βρεις κατι καλυτερο παρε κατι καλυτερο. υπαρχουν και λυσεις κοβεις το καλωδιο και βαζεις keystone αλλα λιγο πιο ακριβο και λιγο πιο δυσκολο
hammerd Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 ωραια ty ! πηγα κατω στην στουρναρη και ζητησα να μου δωσουν μια μουφα και με κοιταγαν σαν εξωγηινο !
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 ωραια ty ! πηγα κατω στην στουρναρη και ζητησα να μου δωσουν μια μουφα και με κοιταγαν σαν εξωγηινο ! μουφες σε καταστηματα ηλεκτρονικων παρα σε computer stores.πχ καυκας και τετοια
jkoukos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Θα βρεις στον Φανό και στον Κατουμά. Γενικά σε όλα τα καταστήματα με ηλεκτρονικό-ηλεκτρολογικό εξοπλισμό.
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 οι περισσοτεροι απλα να ξερεις οτι εχουν τις απλες μουφες και συνηθως αυτες πανε να δωσουν(οχι οτι θα εχεις προβλημα αλλα οκ).απλα πεστους μηπως εχουν και τιποτα καλυτερες πχ για cat6 κτλ.αρκει να μην εχουν καμια τρελλη τιμη.επισης υπαρχουν και μουφες rj45 Που ειναι για να κανουν το straight cross ή για rollover.οποτε πεστους οτι εσυ θες απλα μια μουφα rj45 σε rj45 για straight σε straight .μην πεις οτι θες coupler θα σε κοιτανε σαν τρελλο.σαν μουφα το ξερουν ολοι.και λογικα για straight Θα σου δωσουν.αμα τους πεις οτι θες για straight παλι δεν ξερω αν θα καταλαβουν τι εννοεις αλλα οκ. Λογικα θα εχει και η top electronics απλα δεν ξερω αν δινει λιανικη.επισης υπαρχει και στην ευαγγελιστριας κοντα συγγρου η ΤΑΝ που εχει διαφορα τετοια.ισως να εχει και μουφες.δινουν και λιανικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα