~mxls~ Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ξενέρα η Δούκισσα? Την βλέπω και δεν μου λέει κάτι ρε παιδι μου, γουστάρω αλλιως τα θηλυκα. Τζένη Μπότση ή Κορινθίου ας πούμε (μπορώ να φέρω δεκάδες άλλα παραδείγματα). Να'ναι θηλυκό η άλλη. Η τύπισσα μπορει να'ναι μοντέλο σε αναλογίες και με αυτο το μπάρμπι προσωπάκι αλλα απο θηλυκότητα δεν ... Τεσπα, μην κάθομαι και αναλύω τα γούστα μου. 2
g_alkis Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα να την πέφτεις επίτηδες στη φίλη της γκόμενας υψηλών προδιαγραφών και να την βλέπεις να καταρρέει η ψυχολογία της στο ναδίρ 6
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Την βλέπω και δεν μου λέει κάτι ρε παιδι μου, γουστάρω αλλιως τα θηλυκα. Τζένη Μπότση ή Κορινθίου ας πούμε (μπορώ να φέρω δεκάδες άλλα παραδείγματα). Να'ναι θηλυκό η άλλη. Η τύπισσα μπορει να'ναι μοντέλο σε αναλογίες και με αυτο το μπάρμπι προσωπάκι αλλα απο θηλυκότητα δεν ... Τεσπα, μην κάθομαι και αναλύω τα γούστα μου. Ok γούστα αλλά ''κρύα''?? Που τη βλέπεις και ανάβεις στο δευτερόλεπτο? (όχι εσύ μάλλον :Ρ )
ADHD Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Επειδη τα ειχα με τη Δουκισσα εγω δεν λεει τιποτα φιλε, ψυχρη και στο κρεβατι ηταν (ειμαι υδραυλικος στα Νοτια προαστια για αυτο γνωριζω πολλες, μοντελα etc..) 7
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Επειδη τα ειχα με τη Δουκισσα εγω δεν λεει τιποτα φιλε, ψυχρη και στο κρεβατι ηταν (ειμαι υδραυλικος στα Νοτια προαστια για αυτο γνωριζω πολλες, μοντελα etc..) Όχι ΓΤΠ δηλαδή??
siracos Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Εχω την ατυχια να μου την πεφτουν γκόμενες υψηλών προδιαγραφών, οι οποιες είναι και οικονομικα υψηλών προδιαγραφών, καθως ειμαι γεωπόνος/κηπουρός και εργαζομαι στα βόρεια προαστεια που εκει τα σπίτια εχουν για κήπο ολόκληρο άλσος.. Στην αρχή με κολάκευε, αλλά τωρα που μεγάλωσα τους απανταω οτι ειμαι προλετάριος και ανηκω στην εργατική ταξη, και οτι τίθενται ταξικά εμπόδια σε αυτή τη σκέση, και ετσι ευτυχώς για την ωρα τις αποφευγω... Κόψε τις βλακείες. Αν δεν σου δώσει ο θεός τότε πρέπει να σου δώσει ο πεθερός. 1
aneurysm Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Επειδη τα ειχα με τη Δουκισσα εγω δεν λεει τιποτα φιλε, ψυχρη και στο κρεβατι ηταν (ειμαι υδραυλικος στα Νοτια προαστια για αυτο γνωριζω πολλες, μοντελα etc..) Εσυ με καταλαβαινεις τουλάχιστον.. Τα ιδια τραβας..
nicoc89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ξενέρα η Δούκισσα? το έτσι της δουλευει υπό το μηδέν
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Για μένα αυτη που η κοπέλα που βάζει τρώει τα νύχια της είναι γκόμενα υψηλών προδιαγραφών.πω ρε φίλε
nicoc89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Για μένα αυτη που η κοπέλα που βάζει τρώει τα νύχια της είναι γκόμενα υψηλών προδιαγραφών.πω ρε φίλε ειναι χοντρομπούτα κ φαίνεται και χοντροναμου
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Εμένα αυτές μ αρέσουν.Πρέπει να χει φοβερή κω**ρα
nicoc89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 ναι αλλα αν το αιδίο ειναι λιπόδες δεν θα ξενερώσεις ?βέβαια γούστα ειναι αυτά. i know
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Αυτην νης πρέπει να ναι σφιχτό γιατί είναι πολίστρια ,το γυμνάζει δηλαδη.χαχαχ
einikos Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Χαχαχα...!!!ολοι γαμ...νε αβερτα...Τετοιες συζητησεις καναμε στο στρατο, ολοι ηταν πουτσ....αδες και ειχανε ξεσκισει τα καλυτερα κλαπετα της Ελλαδος! Sent from my HTC Desire HD A9191 using Insomnia 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις