Προς το περιεχόμενο

πέσιμο σε γκόμενα υψηλών προδιαγραφών

yinq

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ισχύει απόλυτα. Πρόσφατα (φρέσκο πράγμα λίγων εβδομάδων) ο κολλητός μου γνώρισε μια κοπέλα μέσω κοινής παρέας που αν τη δει κάποιος του πέφτει το σαγόνι. Και εν τέλει αυτή τον προσέγγισε γιατί σκάλωσε που δεν της έδωσε σημασία. Βέβαια μιλάμε για υπερτούμπανο.

Επίσης γνωστό μοντέλο που σε συνεντεύξεις δήλωνε οτι δεν κάνει ποτέ το πρώτο βήμα, ζήτησε το τηλέφωνο ενός άλλου φίλου μου που δούλευε σερβιτόρος σε ένα μαγαζί επειδή απλά της άρεσε. Την ξεπάτωσε αρκετούς μήνες και έφαγε καλά. Βέβαια η γκόμενα κουκλάρα αλλά φουλ χαζή και όχι πάντα νηφάλια.

Ωραίους φίλους έχεις! (κυριολεκτικά :-D )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Να το κανω πιο δύσκολο?δικηγορος αυτη 4χρ μεγαλύτερη κ γω πρακτικη στην τραπεζα...κ βέβαια ειναι επικίνδυνο λογω δουλειας

Εμεις εδω εχουμε μια τρελη μιλφαρα που δουλευει σε μια τραπεζα 35-40 αλλα κοπελαρα.Τι μπορεις να κανεις?

Οταν δουλευεις σε τραπεζα ομως δεν την πεφτεις σε πελατισσες.Βρισκεις τα στοιχεια της και καπως προσπαθεις να την προσελκυσεις

Το πράγμα πρέπει να το πάρουμε από την αρχή. Την γκόμενα την βλέπεις συχνά; Έχετε βγει, σε κοινές παρέες έστω, έχετε μιλήσει και παίζει (φτου φτου κακά, μακρια από εμάς τέτοια συμφορά) έρως;

Ή είναι 2πλό τούρμποτούμπανο και θέλεις να ανταλλάξετε σωματικά υγρά;

Η 1η περίπτωση αξίζει περαιτέρω ενασχολησης, η 2η διορθώνεται με ελάχιστα ευρά. Καλά να'ναι τα ντερνετς, βλέπεις και διαλέγεις. 

Εχει ρθει 3 φορες κ τις 2 την εξυπηρέτησα εγω...δεν την ηξερα απο πριν!θα ξαναρθει αλλη μια φορα στάνταρ...μενει στο ιδιο μερος με εμενα..για σοβαρό σκοπο την θελω δλδ οχι ξεπετα

Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνετε, αλλά κάθε ποστ που περιέχει μία προκατάληψη απλά μαρτυράει τα απωθημένα του τύπου που το γράφει.

• Like 1

Εχω την ατυχια να μου την πεφτουν γκόμενες υψηλών προδιαγραφών, οι οποιες είναι και  οικονομικα υψηλών προδιαγραφών, καθως ειμαι γεωπόνος/κηπουρός και εργαζομαι στα βόρεια προαστεια που εκει τα σπίτια εχουν για κήπο ολόκληρο άλσος.. Στην αρχή με κολάκευε, αλλά τωρα που μεγάλωσα τους απανταω οτι ειμαι προλετάριος και ανηκω στην εργατική ταξη, και οτι τίθενται ταξικά εμπόδια σε αυτή τη σκέση, και ετσι ευτυχώς για την ωρα τις αποφευγω...

• Like 4

Θεούλης ο αποπάνω. Είτε είναι αλήθεια ή φαντασία γάμησε.

Ο ποιο πάνω φοβάται μην τον απολύσουν, ενώ κάνει πρακτική. Ρε είσαι σοβαρός;

Οι διασημες.. που ανεβασες ειναι αλλη κατηγορια. Το θεμα ειναι οι γυναικες της διπλανης πορτας.

Βασικα, ολες οι γυναικες θελουν να πιστευουν οτι ειναι υψηλων προδιαγραφων. Φταινε και τα διαφορα φωτογραφικα συνεργεια οπως "feel-famous" που τις ανεβαζουν ψυχολογικα. Και καλα κανουν. Αλλα απ την αλλη ψωνιζονται μερικες φορες.

Λιγο που εψαξα, η δεξια ειναι υψηλων, και η αριστερη wanna be..

10294444_10152464255743464_2886613622838

Τι είπε ο βλάσφημος. Ξέρει κανείς να του εξηγήσει τι κορμί είναι η αριστερή ή να ψάχνω προφιλ;

στο χωριο μου ενας μεγαλος μπηχτης εχει πει την ατακα:το μ...νι εχει γουρουνισια τριχα γιαυτο θελει γουρουνισια μουρη.μην κολλας φιλε και να εισαι ανετος,θα σου κατσει!

Σκάει μύτη ενα τρελλο μωρο απο δανια κ της ειχε κρατησει το ατμ την καρτα...την ανταρα φεις αλλα την ριδα ποκυ ψυχρη κ ευτυχως δεν με καταλαβε οτι ημουν απ την τραπεζα...αλλιως παιζει να κανε κ μανουρα ειναι περίεργες αυτες οι ξένες

Εεε?

• Like 1

Εχω την ατυχια να μου την πεφτουν γκόμενες υψηλών προδιαγραφών, οι οποιες είναι και  οικονομικα υψηλών προδιαγραφών, καθως ειμαι γεωπόνος/κηπουρός και εργαζομαι στα βόρεια προαστεια που εκει τα σπίτια εχουν για κήπο ολόκληρο άλσος.. Στην αρχή με κολάκευε, αλλά τωρα που μεγάλωσα τους απανταω οτι ειμαι προλετάριος και ανηκω στην εργατική ταξη, και οτι τίθενται ταξικά εμπόδια σε αυτή τη σκέση, και ετσι ευτυχώς για την ωρα τις αποφευγω...

Ελπιζω να κανεις πλακα...."βαρα" πριν το μετανιωσεις :P

Δηλαδή τι,αν κάνεις κίνηση και φας τα μούτρα σου,τρέχει κάτι?

Ρε εσείς θέλετε μόλις σας βλέπει γκομενα να ανοίγει τα πόδια και να λέει έλα.

Νταξ, δάκρυσα.

XD

Μόνο σε μένα φαίνεται ξενέρα η τύπισσα;

Πολυ "κρύα" ρε παιδι μου. Αυτην την εντύπωση έχω.

Ξενέρα η Δούκισσα?  :shock:

mdn.gif

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...