Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναρωτιεμαι τι θα σκεφτονται οι γκομενες γυναικες που διαβαζουν οσα διαβαζουν στο παρον thread.

miley-stewart-eating-popcorn.gif?crop=to

Όχι, ωραία τα λέτε. Άλλο ένα απολαυστικό θρεντ.

• Like 5
  • Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ο μόνος λόγος που θα την θεωρούσα "υψηλών προδιαγραφών" , θα ήτανε αν ήτανε υπερβολικά μορφωμένη ή είχε καποια πολύ ηγετική θέση σε κάποια εταιρία κλπ κλπ , εκεί θα ήτανε γκόμενα με κοχόνες.

Στυλ Μερκελ δηλαδη ε?

Δημοσ.

Δεν έχω σπουδάσει κάτι σχετικό αλλα οι άνθρωποι γύρω μου γίνονται συχνά πειραματόζωα μου. Εχω δοκιμάσει πολλούς τρόπους για manipulation και μπορώ να πω έχω ταλέντο σ αυτό, μπορώ να πείσω ανθρώπους για τα ποιο απίθανα πράγματα αλλα και να τους κάνω να κάνουν πράγματα γιατι κάθε φορά που αντιμετωπίζω κάποιον μπαίνει το κατάληλο mind state σε λειτουργεία.

ήθελα να σπουδάσω ψυχολογία αλλα δεν

Επειδή μόλις περιέγραψες τον εαυτό μου στα 19 και έφαγα τρελό φλας, μια συμβουλή παρόλο που δεν τη ζήτησες: σκέψου πολύ προσεκτικά αν θέλεις οι τωρινοί σου πειραματισμοί γίνουν ο αυριανός σου χαρακτήρας, και πράξε ανάλογα.

Βέβαια η γκόμενα κουκλάρα αλλά φουλ χαζή και όχι πάντα νηφάλια.

Με άλλα λόγια μόλις ξεκαβλώσεις θες ν' αυτοκτονήσεις.

Δημοσ.

Επειδή μόλις περιέγραψες τον εαυτό μου στα 19 και έφαγα τρελό φλας, μια συμβουλή παρόλο που δεν τη ζήτησες: σκέψου πολύ προσεκτικά αν θέλεις οι τωρινοί σου πειραματισμοί γίνουν ο αυριανός σου χαρακτήρας, και πράξε ανάλογα.

Με άλλα λόγια μόλις ξεκαβλώσεις θες ν' αυτοκτονήσεις.

Εντάξει, τον πήγαινε σε κάτι πανάκριβα εστιατόρια και πλήρωνε εκείνη. Δεν είναι οτι δεν μπορούσες τόσο να μιλήσεις μαζί της. Πάντως την έχετε δει όλοι, έχει πάει και καλεσμένη στο Θέμο κάποιες φορές + φωτογράφιση στο playboy. Κάποιες παραχωρήσεις θα τις κάνατε για λίγο διάστημα.  :P

Δημοσ.

Η γυναικα αν οντως ειναι χαζη και δεν μπορεις να συζητησεις τιποτα μαζι της και την βλεπεις να ειναι full ψηλομητα και να τη νοιαζει μονο το fcbk και το iphone που την αγορασε ο μπαμπας της αξιζει μονο για 2-3 φορες και μετα δρομο.Δεν πα να ναι και η pamela.Εκτος απο το sex ειναι και αλλα πραγματα σε μια σχεση πολυ πιο σημαντικα και αυτο ειδικα φαινετε αργοτερα οταν θα εχει περασει το παθος.

Δημοσ.

Ήδη ξέρεις πολλά - ηλικία, οικογενειακή κατάσταση, διεύθυνση, τηλέφωνο, εισόδημα, επάγγελμα.

• Like 2
Δημοσ.

Τι κάνουμε αν δουλευουμε σε τραπεζα κ ερχετε κοπέλα που μας αρέσει?εδω σας θελω μαστορες

Για να πηγαινει συνεχεια στην τραπεζα οπως και να ειναι ορμα...Για καλο θα ειναι σιγουρα...Χαχχαχχα
Δημοσ.

Για να πηγαινει συνεχεια στην τραπεζα οπως και να ειναι ορμα...Για καλο θα ειναι σιγουρα...Χαχχαχχα

Ούτε για αστείο - θέλει πάρα πάρα πολύ προσοχή. Τρως απόλυση για πλάκα με κάτι τέτοια, αν παρεξηγηθεί η τύπισσα

Δημοσ.

Ούτε για αστείο - θέλει πάρα πάρα πολύ προσοχή. Τρως απόλυση για πλάκα με κάτι τέτοια, αν παρεξηγηθεί η τύπισσα

Καλα σιγουρα...Εγω για πλακα το ειπα οτι και καλα αφου παει συνεχεια στην τραπεζα αξιζει..:Ρ
Δημοσ.

Να το κανω πιο δύσκολο?δικηγορος αυτη 4χρ μεγαλύτερη κ γω πρακτικη στην τραπεζα...κ βέβαια ειναι επικίνδυνο λογω δουλειας

Δημοσ.

Να το κανω πιο δύσκολο?δικηγορος αυτη 4χρ μεγαλύτερη κ γω πρακτικη στην τραπεζα...κ βέβαια ειναι επικίνδυνο λογω δουλειας

Με έχουνε απολύσει στο παρελθόν γιατί την έπεσα σε πελατισσα....προσοχή λοιπον.

Δημοσ.

Σκάει μύτη ενα τρελλο μωρο απο δανια κ της ειχε κρατησει το ατμ την καρτα...την ανταρα φεις αλλα την ριδα ποκυ ψυχρη κ ευτυχως δεν με καταλαβε οτι ημουν απ την τραπεζα...αλλιως παιζει να κανε κ μανουρα ειναι περίεργες αυτες οι ξένες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...