*nenya* Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Αναρωτιεμαι τι θα σκεφτονται οι γκομενες γυναικες που διαβαζουν οσα διαβαζουν στο παρον thread. Όχι, ωραία τα λέτε. Άλλο ένα απολαυστικό θρεντ. 5
king2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ο μόνος λόγος που θα την θεωρούσα "υψηλών προδιαγραφών" , θα ήτανε αν ήτανε υπερβολικά μορφωμένη ή είχε καποια πολύ ηγετική θέση σε κάποια εταιρία κλπ κλπ , εκεί θα ήτανε γκόμενα με κοχόνες. Στυλ Μερκελ δηλαδη ε?
LiquidTroll Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Στυλ Μερκελ δηλαδη ε? Τα σπάει η Μέρκελ , τρελή Milf ! 1
defacer Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δεν έχω σπουδάσει κάτι σχετικό αλλα οι άνθρωποι γύρω μου γίνονται συχνά πειραματόζωα μου. Εχω δοκιμάσει πολλούς τρόπους για manipulation και μπορώ να πω έχω ταλέντο σ αυτό, μπορώ να πείσω ανθρώπους για τα ποιο απίθανα πράγματα αλλα και να τους κάνω να κάνουν πράγματα γιατι κάθε φορά που αντιμετωπίζω κάποιον μπαίνει το κατάληλο mind state σε λειτουργεία. ήθελα να σπουδάσω ψυχολογία αλλα δεν Επειδή μόλις περιέγραψες τον εαυτό μου στα 19 και έφαγα τρελό φλας, μια συμβουλή παρόλο που δεν τη ζήτησες: σκέψου πολύ προσεκτικά αν θέλεις οι τωρινοί σου πειραματισμοί γίνουν ο αυριανός σου χαρακτήρας, και πράξε ανάλογα. Βέβαια η γκόμενα κουκλάρα αλλά φουλ χαζή και όχι πάντα νηφάλια. Με άλλα λόγια μόλις ξεκαβλώσεις θες ν' αυτοκτονήσεις.
Grey Warden Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Επειδή μόλις περιέγραψες τον εαυτό μου στα 19 και έφαγα τρελό φλας, μια συμβουλή παρόλο που δεν τη ζήτησες: σκέψου πολύ προσεκτικά αν θέλεις οι τωρινοί σου πειραματισμοί γίνουν ο αυριανός σου χαρακτήρας, και πράξε ανάλογα. Με άλλα λόγια μόλις ξεκαβλώσεις θες ν' αυτοκτονήσεις. Εντάξει, τον πήγαινε σε κάτι πανάκριβα εστιατόρια και πλήρωνε εκείνη. Δεν είναι οτι δεν μπορούσες τόσο να μιλήσεις μαζί της. Πάντως την έχετε δει όλοι, έχει πάει και καλεσμένη στο Θέμο κάποιες φορές + φωτογράφιση στο playboy. Κάποιες παραχωρήσεις θα τις κάνατε για λίγο διάστημα.
king2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Η γυναικα αν οντως ειναι χαζη και δεν μπορεις να συζητησεις τιποτα μαζι της και την βλεπεις να ειναι full ψηλομητα και να τη νοιαζει μονο το fcbk και το iphone που την αγορασε ο μπαμπας της αξιζει μονο για 2-3 φορες και μετα δρομο.Δεν πα να ναι και η pamela.Εκτος απο το sex ειναι και αλλα πραγματα σε μια σχεση πολυ πιο σημαντικα και αυτο ειδικα φαινετε αργοτερα οταν θα εχει περασει το παθος.
defacer Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Κάποιες παραχωρήσεις θα τις κάνατε για λίγο διάστημα. Understatement of the year
beatshooter Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Τι κάνουμε αν δουλευουμε σε τραπεζα κ ερχετε κοπέλα που μας αρέσει?εδω σας θελω μαστορες
tzelen Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ήδη ξέρεις πολλά - ηλικία, οικογενειακή κατάσταση, διεύθυνση, τηλέφωνο, εισόδημα, επάγγελμα. 2
igoods Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Τι κάνουμε αν δουλευουμε σε τραπεζα κ ερχετε κοπέλα που μας αρέσει?εδω σας θελω μαστορεςΓια να πηγαινει συνεχεια στην τραπεζα οπως και να ειναι ορμα...Για καλο θα ειναι σιγουρα...Χαχχαχχα
tzelen Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Για να πηγαινει συνεχεια στην τραπεζα οπως και να ειναι ορμα...Για καλο θα ειναι σιγουρα...Χαχχαχχα Ούτε για αστείο - θέλει πάρα πάρα πολύ προσοχή. Τρως απόλυση για πλάκα με κάτι τέτοια, αν παρεξηγηθεί η τύπισσα
igoods Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ούτε για αστείο - θέλει πάρα πάρα πολύ προσοχή. Τρως απόλυση για πλάκα με κάτι τέτοια, αν παρεξηγηθεί η τύπισσαΚαλα σιγουρα...Εγω για πλακα το ειπα οτι και καλα αφου παει συνεχεια στην τραπεζα αξιζει..:Ρ
beatshooter Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Να το κανω πιο δύσκολο?δικηγορος αυτη 4χρ μεγαλύτερη κ γω πρακτικη στην τραπεζα...κ βέβαια ειναι επικίνδυνο λογω δουλειας
LiquidTroll Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Να το κανω πιο δύσκολο?δικηγορος αυτη 4χρ μεγαλύτερη κ γω πρακτικη στην τραπεζα...κ βέβαια ειναι επικίνδυνο λογω δουλειας Με έχουνε απολύσει στο παρελθόν γιατί την έπεσα σε πελατισσα....προσοχή λοιπον.
beatshooter Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Σκάει μύτη ενα τρελλο μωρο απο δανια κ της ειχε κρατησει το ατμ την καρτα...την ανταρα φεις αλλα την ριδα ποκυ ψυχρη κ ευτυχως δεν με καταλαβε οτι ημουν απ την τραπεζα...αλλιως παιζει να κανε κ μανουρα ειναι περίεργες αυτες οι ξένες
Προτεινόμενες αναρτήσεις