MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Αναρωτιεμαι τι θα σκεφτονται οι γκομενες γυναικες που διαβαζουν οσα διαβαζουν στο παρον thread. Γενικα σκεφτειτε και μια αλλη αποψη ολοι οσοι ποσταρατε: ΔΕΝ υπαρχουν κανονες σε αυτα, ΔΕΝ υπαρχουν ορια, ΔΕΝ υπαρχουν γενικευσεις και τσουβαλιασματα που κανουν παρελαση στο thread. Ψηθειτε να πορευτειτε με τον παραπανω κανονα αντι αλλων (τυπου οι γκομενες μετα τα 26 κοιτανε το στατους, ενω οι μικροτερες σου καθονται για πλακα/οι ομορφες ειναι ψωνισμενες-υψηλων προδιαγραφων αρα και δυσπροσιτες κλπ). Το μονο που καταφερνετε με τετοιες σκεψεις-συμπερασματα-κανονες ειναι να αυτοπεριοριζεστε και να τρωτε τα μουτρα σας χωρις λογο. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L0rd Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 δεν υπαρχει γκομενα που να μην επεσε μετα απο ενα μασαζ. Βγειτε για καφεδακι. Εκει που θα μιλατε προσπαθησε να γυρισεις την κουβεντα στο μασαζ και οτι εισαι καλος σε αυτο.(ξερεις πιαστικα και δεν υπαρχει κανεις να με τριψει, μονο εσυ εισαι ο μαλ***ας που κανει σε αλλους και τετοια (βεβαια διαβασε και μερικα βιβλια εστω για το τι κινησεις να κανεις σε ποια σημεια) . Κατα 80% θα σου πει να της κανεις καποια στιγμη. Αν δεν σου το πει, πες το εσυ πλαγιως. αυτα απο μενα. Καλη τυχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 δεν υπαρχει γκομενα που να μην επεσε μετα απο ενα μασαζ. Βγειτε για καφεδακι. Εκει που θα μιλατε προσπαθησε να γυρισεις την κουβεντα στο μασαζ και οτι εισαι καλος σε αυτο.(ξερεις πιαστικα και δεν υπαρχει κανεις να με τριψει, μονο εσυ εισαι ο μαλ***ας που κανει σε αλλους και τετοια (βεβαια διαβασε και μερικα βιβλια εστω για το τι κινησεις να κανεις σε ποια σημεια) . Κατα 80% θα σου πει να της κανεις καποια στιγμη. Αν δεν σου το πει, πες το εσυ πλαγιως. αυτα απο μενα. Καλη τυχη Φίλε μου αν φτάσει στο σημείο να σου πει να της κάνεις μασάζ σημαίνει ότι έχει πέσει ήδη και ας μη ξέρεις την τύφλα σου από μασάζ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcsaro Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 μήπως το πολύ-κουράζουμε το θέμα? Κάνε μια μικρή κινηση , του στυλ "όταν σχολάσουμε θέλεις να πιουμε έναν καφε?" , σε φιλικό στυλ. Εαν γουστάρει θα πει ναι , εαν οχι , θα βρει δικαιολογία. Μην δίνεται ρε σεις αξία στην κάθε μια μαλάκω....το εκμεταλλέυονται. Όλες στο ίδιο σημείο το χουνε , τι θα πει υψηλών προδιαγραφών? Ο μόνος λόγος που θα την θεωρούσα "υψηλών προδιαγραφών" , θα ήτανε αν ήτανε υπερβολικά μορφωμένη ή είχε καποια πολύ ηγετική θέση σε κάποια εταιρία κλπ κλπ , εκεί θα ήτανε γκόμενα με κοχόνες. Η κάθε χυσοντουλάπα την είδε κυρία , κατάλαβες? Επιτελους ...εμεις τις κανουμε γκομενες υψηλων προδιαγραφων...οταν ο καθενας ταζει ουρανους με αστρα για να ριξει μια κοπελα που προφανως μολις καταλαβει οτι ο αλλος ειναι διατεθιμενος να κανει τον δουλο της θα το εκμεταλευτει !Το θεμα ειναι να την πεσεις στην κοπελα που σου αρεσει εσενα χωρις να σε νοιαζει τι θα πει ο καθενας γιατι αν μια ζωη ασχολεισαι τι θα πει ο καθενας στη δουλεια απλως θα εχει χασει μια ζωη και πολλες γκομενες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μόνο τέτοιες. Οι υπόλοιπες ούτε που να μου τον δουν. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Προσπαθηστε να μιλήσετε σε γυναίκες και μετά αγχωθητε με το τι θα κάνετε με τις υψηλών προδιαγραφών. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 nice guys don't finish last .. they finish in the shower Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ξαναλέω συνήθως αυτές είναι ψωνάρες και μπλέκουνε με μαλάκες - άντρες που έχουνε εξουσία ( όπου εξουσία === λεφτά , μαγκια κλανια , ότι δουλέυω μπάρμαν , ότι είμαι πολύ ωραίος , ότι ξέρω 2334324 άτομα , ότι ότι.....) Οπότε το πεσιμό σου θα το βρει στην καλύτερη όμορφο , και στην χειρότερη μπορεί να γελάσει και μες στην μάπα σου , ή να πάρει το ειρωνικό γελάκι του στυλ :" μπου μπας ρε Καραμήτρο...." Γενικά οι τοπ γκόμενες συνήθως την πέφτουνε σε όποιον γουστάρουνε , δεν τους την πέφτεις.... Υπάρχει μια άλλη προσέγγιση , να μην ασ8χοληθείς καθόλου , να της δειξεις , ήρεμα και χαλαρά , ότι για μένα είσαι μια πατσαβούρα.... Θα σκαλώσει..... Ισχύει απόλυτα. Πρόσφατα (φρέσκο πράγμα λίγων εβδομάδων) ο κολλητός μου γνώρισε μια κοπέλα μέσω κοινής παρέας που αν τη δει κάποιος του πέφτει το σαγόνι. Και εν τέλει αυτή τον προσέγγισε γιατί σκάλωσε που δεν της έδωσε σημασία. Βέβαια μιλάμε για υπερτούμπανο. Επίσης γνωστό μοντέλο που σε συνεντεύξεις δήλωνε οτι δεν κάνει ποτέ το πρώτο βήμα, ζήτησε το τηλέφωνο ενός άλλου φίλου μου που δούλευε σερβιτόρος σε ένα μαγαζί επειδή απλά της άρεσε. Την ξεπάτωσε αρκετούς μήνες και έφαγε καλά. Βέβαια η γκόμενα κουκλάρα αλλά φουλ χαζή και όχι πάντα νηφάλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ισχύει απόλυτα. Πρόσφατα (φρέσκο πράγμα λίγων εβδομάδων) ο κολλητός μου γνώρισε μια κοπέλα μέσω κοινής παρέας που αν τη δει κάποιος του πέφτει το σαγόνι. Και εν τέλει αυτή τον προσέγγισε γιατί σκάλωσε που δεν της έδωσε σημασία. Βέβαια μιλάμε για υπερτούμπανο. Επίσης γνωστό μοντέλο που σε συνεντεύξεις δήλωνε οτι δεν κάνει ποτέ το πρώτο βήμα, ζήτησε το τηλέφωνο ενός άλλου φίλου μου που δούλευε σερβιτόρος σε ένα μαγαζί επειδή απλά της άρεσε. Την ξεπάτωσε αρκετούς μήνες και έφαγε καλά. Βέβαια η γκόμενα κουκλάρα αλλά φουλ χαζή και όχι πάντα νηφάλια. Το φοβάμαι το συγκεκριμένο combo.Περαστικά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ξαναλέω συνήθως αυτές είναι ψωνάρες και μπλέκουνε με μαλάκες - άντρες που έχουνε εξουσία ( όπου εξουσία === λεφτά , μαγκια κλανια , ότι δουλέυω μπάρμαν , ότι είμαι πολύ ωραίος , ότι ξέρω 2334324 άτομα , ότι ότι.....) Oι μπαρμεν ειναι "ωραιοι αντρες, με εξουσια"? Μηπως τους μπερδευεις με τους ντισκ τζοκευ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Όλοι κρύβουμε έναν Κούγια μοντελομπηχτη! 100 διαφορετικες ερμηνειες, αυτο και μονο πρεπει να λεει πολλα ! Όλα θεμα τυχης και συγκυριας και αναλογα τι ψαχνει ο καθενας. Μιλα φιλικα και βρες να πεις ενα μη προφανες κοπλιμεντο που ειτε εχει να κανει με τον χαρακτηρα, τροπο που μιλαει ή κινειται κλπ. Να δειξεις οτι παρατηρησες κατι παραπανω απο τις βυζαρες, κωλαρα, ποδαρες. Αυτο αρεσει στις γυναικες, οπως και σε αντρες δηλαδη. Να μας δινουν παραπανω σημασια. Τόσες συμβουλες σου ειπαν, Just do it! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Προσπαθηστε να μιλήσετε σε γυναίκες και μετά αγχωθητε με το τι θα κάνετε με τις υψηλών προδιαγραφών. Αυτό το κάνω συνεχώς. Εχω ενα mind state που μπαίνει μπρος χωρίς να το σκεφτώ καθε φορά που ειμαι κοντά σε ωραία γκόμενα. νιώθω καλύτερος της όποια κ αν ειναι και συμπεριφέρομαι λες και την ξέρω χρόνια , με υπερβολική χαλαροτητα Γινεται πολυ ευκολο . αυτό^ λειτουργεί με όλους τους ανθρώπους που έχω συναντήσει στη ζωή μου . Ακόμα και στο στρατό με ανώτερους που είχαν άσχημη-απότομη συμπεριφορά κ προσπαθούσαν να ψαρώσουν τους φαντάρους. Η συμπεριφορά μας δείχνει πολλά και κυρίως το πως νιώθουμε με τον εαυτο μας. Πιστευω θα μπορούσα να ρίξω οποιαδήποτε γυναίκα ήθελα γιατι έχω κ ομορφιά και skills. Δεν έχω σπουδάσει κάτι σχετικό αλλα οι άνθρωποι γύρω μου γίνονται συχνά πειραματόζωα μου. Εχω δοκιμάσει πολλούς τρόπους για manipulation και μπορώ να πω έχω ταλέντο σ αυτό, μπορώ να πείσω ανθρώπους για τα ποιο απίθανα πράγματα αλλα και να τους κάνω να κάνουν πράγματα γιατι κάθε φορά που αντιμετωπίζω κάποιον μπαίνει το κατάληλο mind state σε λειτουργεία. ήθελα να σπουδάσω ψυχολογία αλλα δεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Καλά τα λέει,αλλά παρόλα αυτά θέλω να την πατήσω με το κλάρκ. Αυτή η φωνή και υφάκι μαγκιά-κλανιά-εξάτμιση είναι για κλωτσές με άρβυλο στρατιωτικών προδιαγραφών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidTroll Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μια και ήμαστε στο θέμα , ας χαρίσω στο κοινό μου μερικές γυναίκες που εγώ θεωρώ υψηλότατων προδιαγραφών.... Sophie Howard Georgia Salpa Έλενα Παπαβασιλείου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μια και ήμαστε στο θέμα , ας χαρίσω στο κοινό μου μερικές γυναίκες που εγώ θεωρώ υψηλότατων προδιαγραφών.... Οι διασημες.. που ανεβασες ειναι αλλη κατηγορια. Το θεμα ειναι οι γυναικες της διπλανης πορτας. Βασικα, ολες οι γυναικες θελουν να πιστευουν οτι ειναι υψηλων προδιαγραφων. Φταινε και τα διαφορα φωτογραφικα συνεργεια οπως "feel-famous" που τις ανεβαζουν ψυχολογικα. Και καλα κανουν. Αλλα απ την αλλη ψωνιζονται μερικες φορες. Λιγο που εψαξα, η δεξια ειναι υψηλων, και η αριστερη wanna be.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις