Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Το έχω κάνει ήδη. Αν η ατάκα δεν είναι καφρίλα, αλλά ενα σύντομο, εύστοχο, ευγενικο κομπλιμέντο συνοδευόμενο πάντα με σοβαρό υφος/συμπεριφορά, τότε οι περισσότερες γυναίκες θα κολακευτουν.
yinq Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 το κακό είναι ότι αυτή την περίοδο έχει όντως πολύ δουλειά και πιθανόν θα μου το πετάξει σαν δικαιολογία για να με αποφύγει αν της πω να βγούμε για καφέ. και μετά άντε βρες την γιατί όπως είπα δε θα είναι πλεον πελάτισα μας. οπότε έχω μια ευκαιρία. κάτι σαν πέναλτι απ ότι βλέπω πάντως οι περισσότεροι, έστω στα λόγια δε μασάνε σε τέτοιες περιπτώσεις
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Kαλα ολα αυτα που σου ειπαν (και συμφωνω), αλλα επειδη παιζει δουλεια και γενικα δε χεζουμε εκει που τρωμε, φιλτραρε τις συνεπειες σε επαγγελματικο καθαρα επιπεδο αν παει κατι στραβα (ή αν πεσεις σε ψυχακια).
yinq Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 φίλε είναι και αυτό ένα κομμάτι που με απασχολεί πολύ και γι αυτό το λόγο δεν έκανα κάποια κίνηση. εγώ μόνο είχα αποκλειστικά επαφές μαζί της κι αν γίνοταν κάποια στραβή θα είχα πρόβλημα. περίμενα τόσο καιρό να σταματήσουν οι "επαγγελματικές σχέσεις" και να κάνω κάτι. (αν κάνω)
pappous_soulis Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 την βρίσκεις....κάνεις τρελό stocking* στο προφίλ της. Stalking λέγεται. Συνεχίστε. 3
dimitrisOS Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Η απίστευτη αγγελία γάμου 25χρονης που αναζητούσε έναν πλούσιο και η… πληρωμένη απάντηση που έλαβε http://www.paraskhnio.gr/i-apisteyti-aggelia-gamoy-25xronis-poy-a/
zio10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μόνο σε μένα φαίνεται ξενέρα η τύπισσα; Πολυ "κρύα" ρε παιδι μου. Αυτην την εντύπωση έχω. Ναι 1
The_Judas Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Το έχουμε ξανασυζητήσει σε άλλο thread.Έβλεπα γκομενάκια φίνα 7-8 με σωματάρες και ομορφιά που ήταν με κάτι χοντρούλιδες/καράφλες κτλ και έλεγες πως πάει αυτή με εκείνον. Στις γυναίκες δεν παίζει τόσο ρόλο η εμφάνιση όσο άλλα. Όπως και να χει αν μπεις και της χωθείς στην χειρότερη θα πληγώσεις τον εγωισμό σου.... Οπότε μπες. Δεν συμφωνώ με αυτό. Το πρόβλημα είναι πάντα μας κολλάνε στο μυαλό τα αταίριαστα ζευγάρια (το 5%) και όχι τα υπόλοιπα (δηλαδή το 95%) που είναι ωραίος άντρας με ωραία γυναίκα. 1
mathsrule Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 επίσης υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να είναι πάλι πελάτισσα μας αργότερα. οπότε αν φάω το άκυρο και την έχω μέσα στα πόδια μου θα είναι κάπως. Εάν πάντως φας άκυρο και την ξαναέχεις πελάτη, τότε παιξ'το ότι δεν σου καίγεται καρφί και στα αρχίδια σου και θα δεις για πότε θα σε ποθεί.
LiquidTroll Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Stalking λέγεται. Συνεχίστε. γαμώ τα 5 χρόνια που πέρασα στην Αγγλία , και να γράφω το stalking stocking εγώ θα πω κάτι απλό...και μόνο που έχεις βάλει αυτή την γκόμενα σε ένα βάθρο , βασίλισα , θεά , κλπ.....το έχεις χάσει το παιχνίδι. Αν την αντιμετωπίσεις σαν μια απλά ομορφη , καλή κοπέλα , έχεις πιο πολλές πιθανότητες. Τί? Δεν το καταλαβαίνει είπες? Αμ δε....οι γυναίκες τα "πιάνουνε" αυτά απο χιλιόμετρα.... Όσο πιο χαλαρός και νταουν του ερθ είσαι , τόσο πιο καλά θα πάει. Πάντως εγώ πιστεύω ότι όταν 2 άνθρωποι γουστάρονται , όλα είναι απλά και εύκολα. Όταν δεν είναι αμοιβαίο , αρχίζουνε οι αμφιβολίες. Με λίγα λόγια , αν γουσταρε θα σου είχε δώσει το θάρρος ήδη....
Voziniotis-3 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Για να την ριξεις σε ενα βραδυ, θελει χαρακτηριστικα οπως στυλ, ομορφια, σωμα κτλ Για να την ριξεις σε βαθος χρονου θελει αλλα, οπως σταθεροτητα, εξελιξη, προσωπικοτητα. Ενας γενικος κανονας που ισχυει στις περισσοτερες περιπτωσεις. 2
Backpacker Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ανάλογα και την ηλικία της...αν είναι 18-24 ρίχνεις κυριολεκτικά ότι γκόμενα θες και δεν πα να δουλεύεις και ταμίας σε νετ καφε...αλλά σε ηλικία 26-30 άστο...εκεί θέλει να έχεις δουλειά καλή με status και κασεράκι μπόλικο.
epipolaios Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 οπως και να χει πηγαινε,το να βαζεις τετοια οροια στον εαυτο σου οπως κ αν εισαι δεν λεει,το πολυ πολυ να φας ακυρο και?κλαιν
Προτεινόμενες αναρτήσεις