Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το έχω κάνει ήδη.

Αν η ατάκα δεν είναι καφρίλα, αλλά ενα σύντομο, εύστοχο, ευγενικο κομπλιμέντο συνοδευόμενο πάντα με σοβαρό υφος/συμπεριφορά, τότε οι περισσότερες γυναίκες θα κολακευτουν.

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

το κακό είναι ότι αυτή την περίοδο έχει όντως πολύ δουλειά και πιθανόν θα μου το πετάξει σαν δικαιολογία για να με αποφύγει αν της πω να βγούμε για καφέ.

και μετά άντε βρες την γιατί όπως είπα δε θα είναι πλεον πελάτισα μας. οπότε έχω μια ευκαιρία.

κάτι σαν πέναλτι

απ ότι βλέπω πάντως οι περισσότεροι, έστω στα λόγια δε μασάνε σε τέτοιες περιπτώσεις

• Moderators
Δημοσ.

Kαλα ολα αυτα που σου ειπαν (και συμφωνω), αλλα επειδη παιζει δουλεια και γενικα δε χεζουμε εκει που τρωμε, φιλτραρε τις συνεπειες σε επαγγελματικο καθαρα επιπεδο αν παει κατι στραβα (ή αν πεσεις σε ψυχακια).

Δημοσ.

φίλε είναι και αυτό ένα κομμάτι που με απασχολεί πολύ και γι αυτό το λόγο δεν έκανα κάποια κίνηση.

εγώ μόνο είχα αποκλειστικά επαφές μαζί της κι αν γίνοταν κάποια στραβή θα είχα πρόβλημα.

περίμενα τόσο καιρό να σταματήσουν οι "επαγγελματικές σχέσεις" και να κάνω κάτι. (αν κάνω)

Δημοσ.

Μόνο σε μένα φαίνεται ξενέρα η τύπισσα;

Πολυ "κρύα" ρε παιδι μου. Αυτην την εντύπωση έχω.

Ναι :P  :D

• Like 1
Δημοσ.

Το έχουμε ξανασυζητήσει σε άλλο thread.Έβλεπα γκομενάκια φίνα 7-8  με σωματάρες και ομορφιά που ήταν με κάτι χοντρούλιδες/καράφλες κτλ και έλεγες πως πάει αυτή με εκείνον.

Στις γυναίκες δεν παίζει τόσο ρόλο η εμφάνιση όσο άλλα.

Όπως και να χει αν μπεις και της χωθείς στην χειρότερη θα πληγώσεις τον εγωισμό σου....

Οπότε μπες.

Δεν συμφωνώ με αυτό. Το πρόβλημα είναι πάντα μας κολλάνε στο μυαλό τα αταίριαστα ζευγάρια (το 5%) και όχι τα υπόλοιπα (δηλαδή το 95%) που είναι ωραίος άντρας με ωραία γυναίκα.

• Like 1
Δημοσ.

επίσης υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να είναι πάλι πελάτισσα μας αργότερα.

οπότε αν φάω το άκυρο και την έχω μέσα στα πόδια μου θα είναι κάπως.

Εάν πάντως φας άκυρο και την ξαναέχεις πελάτη, τότε παιξ'το ότι δεν σου καίγεται καρφί και στα αρχίδια σου και θα δεις για πότε θα σε ποθεί.

Δημοσ.

Stalking λέγεται.

Συνεχίστε.

γαμώ τα 5 χρόνια που πέρασα στην Αγγλία , και να γράφω το stalking stocking

εγώ θα πω κάτι απλό...και μόνο που έχεις βάλει αυτή την γκόμενα σε ένα βάθρο , βασίλισα ,

θεά , κλπ.....το έχεις χάσει το παιχνίδι.

Αν την αντιμετωπίσεις σαν μια απλά ομορφη , καλή κοπέλα , έχεις πιο πολλές πιθανότητες.

Τί? Δεν το καταλαβαίνει είπες? Αμ δε....οι γυναίκες τα "πιάνουνε" αυτά απο χιλιόμετρα....

Όσο πιο χαλαρός και νταουν του ερθ είσαι , τόσο πιο καλά θα πάει.

Πάντως εγώ πιστεύω ότι όταν 2 άνθρωποι γουστάρονται , όλα είναι απλά και εύκολα.

Όταν δεν είναι αμοιβαίο , αρχίζουνε οι αμφιβολίες.

Με λίγα λόγια , αν γουσταρε θα σου είχε δώσει το θάρρος ήδη....

Δημοσ.

Για να την ριξεις σε ενα βραδυ, θελει χαρακτηριστικα οπως στυλ, ομορφια, σωμα κτλ

Για να την ριξεις σε βαθος χρονου θελει αλλα, οπως σταθεροτητα, εξελιξη, προσωπικοτητα.

Ενας γενικος κανονας που ισχυει στις περισσοτερες περιπτωσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Ανάλογα και την ηλικία της...αν είναι 18-24 ρίχνεις κυριολεκτικά ότι γκόμενα θες και δεν πα να δουλεύεις και ταμίας σε νετ καφε...αλλά σε ηλικία 26-30 άστο...εκεί θέλει να έχεις δουλειά καλή με status και κασεράκι μπόλικο.

Δημοσ.

οπως και να χει πηγαινε,το να βαζεις τετοια οροια στον εαυτο σου οπως κ αν εισαι δεν λεει,το πολυ πολυ να φας ακυρο και?κλαιν 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...