Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν μπορείς να πεις πως μια κοπέλα είναι υψηλών προδιαγραφών και δεν είναι για μένα, τι πάει να πει αυτό;

εννοεί αν ο χ ειναι χοντρός/κοντός/άσχημος/αγυμναστος/χέστης  ή όλα μαζι αν θα πάει να την πέσει σε γκόμενα με ωραίο σώμα κ πρόσωπο, για χαρακτήρα δε λέμε γιατι λογικά εννοεί κάποια άσχετη κ όχι γνωστή. Εγώ βάση αυτου σχολιάζω

αν εννοεί αυτά που λένε οι απο πάνω ψηλομύτα κλπ όχι μόνο δε θα της την πέσω αλλα θα φάει άκυρο κ αδιαφορία αν μου την πέσει η ίδια , έτσι για σπάσιμο γιατι τέτοιες τύππισες μου φέρνουν όρεξη για κλάσιμο

• Like 1
Δημοσ.

εξαρταται κυριως απο τη φατσα σου

Αν λέγοντας "υψηλών προδιαγραφών" εννοεί γκόμενες που ψάχνουν καλοπέραση και βγάζουν ακριβά γούστα, τότε μετράει το πορτοφόλι.

• Like 1
Δημοσ.

δεν εννοώ οικονομικές προδιαγραφές.

θέμα εμφάνισης εννοώ βασικά.

όταν ξέρεις ότι η συγκεκριμένη θα μπορούσε να έχει σχεδόν οποιονδήποτε θέλει.

κι εσύ δεν είσαι κανένας παίδαρος, τότε την πέφτεις ή όχι;

έχω φίλους που σκέφτονται έτσι (δε κάνουν κίνηση) αλλά έχω κι έναν που δε μασάει πουθενά.

βέβαια στο τέλος μένει με τον γιακουμή στο χέρι αλλά δε πτοείται.

οπότε αποτέλεσμα ίδιο. είτε έκανε την κίνηση είτε όχι.

όσο για το εαν έχει τη μύτη ψηλά αυτό δε μπορείς να το καταλάβεις εύκολα (μερικές φορές κάνει μπαμ)  εκτός αν την ξέρεις λίγο.

βασικά έχω γνωρίσει μια που ........

παρόλο που είμαι γνωστός λιγούρης δεν έχω δείξει δείγματα ξελιγωμένου.

θα τα έδειχνα αλλά αυτή είναι πελάτισα εκεί που δουλεύω οπότε δε με παίρνει να γίνει καμία στραβή γιατί με έχουν ήδη στη μπούκα στη δουλειά.

το θέμα είναι ότι τώρα οι συναλλαγές μας τελειώνουν και λέω να της την πέσω πριν χαθεί.

η κοπέλα είναι φιλική, δε δείχνει ψώνιο, χωρίς όμως να έχει δείξει κάποιον ενδιαφέρον.

μου έχει τύχει με άλλες να είναι παραπάνω απο φιλικές και να κάνει μπαμ.

δηλαδή όπως την βλέπω είναι πιθανότερο να φάω άκυρο.

οπότε ορμάω ή όχι;

επίσης υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να είναι πάλι πελάτισσα μας αργότερα.

οπότε αν φάω το άκυρο και την έχω μέσα στα πόδια μου θα είναι κάπως.

Δημοσ.

εξαρταται κυριως απο τη φατσα σου

Το έχουμε ξανασυζητήσει σε άλλο thread.Έβλεπα γκομενάκια φίνα 7-8  με σωματάρες και ομορφιά που ήταν με κάτι χοντρούλιδες/καράφλες κτλ και έλεγες πως πάει αυτή με εκείνον.

Στις γυναίκες δεν παίζει τόσο ρόλο η εμφάνιση όσο άλλα.

Όπως και να χει αν μπεις και της χωθείς στην χειρότερη θα πληγώσεις τον εγωισμό σου....

Οπότε μπες.

Δημοσ.

Το έχουμε ξανασυζητήσει σε άλλο thread.Έβλεπα γκομενάκια φίνα 7-8  με σωματάρες και ομορφιά που ήταν με κάτι χοντρούλιδες/καράφλες κτλ και έλεγες πως πάει αυτή με εκείνον.

Αυτό ισχύει! Είχα διαβάζει μια έρευνα κάπου που έλεγε οτι οι γυναίκες δίνουν ενα 15-20% έμφαση στην εξωτερική εμφάνιση!

ΥΓ: Εννοείται ο άλλος να μην είναι σαν καρτούν!

• Like 2
Δημοσ.

το μόνο που μου δίνει ελπίδες είναι ότι πριν τα είχα με μια που ήταν κι αυτή ψηλά..

πως μου έκατσε ακόμα απορώ.

αλλά και πάλι κάθε μέρα πασχαλιά;

Δημοσ.

δεν εννοώ οικονομικές προδιαγραφές.

θέμα εμφάνισης εννοώ βασικά.

έχω φίλους που σκέφτονται έτσι (δε κάνουν κίνηση) αλλά έχω κι έναν που δε μασάει πουθενά.

όσο για το εαν έχει τη μύτη ψηλά αυτό δε μπορείς να το καταλάβεις εύκολα (μερικές φορές κάνει μπαμ)  εκτός αν την ξέρεις λίγο.

βασικά έχω γνωρίσει μια που ........

θα τα έδειχνα αλλά αυτή είναι πελάτισα εκεί που δουλεύω οπότε δε με παίρνει να γίνει καμία στραβή γιατί με έχουν ήδη στη μπούκα στη δουλειά.

το θέμα είναι ότι τώρα οι συναλλαγές μας τελειώνουν και λέω να της την πέσω πριν χαθεί.

η κοπέλα είναι φιλική, δε δείχνει ψώνιο, χωρίς όμως να έχει δείξει κάποιον ενδιαφέρον.

μου έχει τύχει με άλλες να είναι παραπάνω απο φιλικές και να κάνει μπαμ.

οπότε ορμάω ή όχι;

επίσης υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να είναι πάλι πελάτισσα μας αργότερα.

οπότε αν φάω το άκυρο και την έχω μέσα στα πόδια μου θα είναι κάπως.

Της λες......"θα ήθελα να γίνω φίλος στου στο Φβ , μπορώ? Με την άδειά σου πάντα...."

Θα απαντήσει :" Ναι , βέβαια , γιατί όχι....χτύπα kontopoutano psonara και θα με βρεις..."

την βρίσκεις....κάνεις τρελό stocking στο προφίλ της.

Στοιχεία που θα σου αποκαλύψουνε τον χαρακτήρα της

• Πόσους φίλους έχει
  • Τί είδους φίλους έχει
  • Τι ποστάρει και πόσοι μαλάκες την ταράζουνε στα λάικ.
  • Τι φωτογραφίες έχει
  • Αν πάει στα κλαμπς και στήνεται για να την βγάλει ο φωτογράφος του eimastepsonia.gr
  •  ..... . . . . .. . . . .

Καλό πρώτο βήμα , μπορεί να σου αποκαλύψει πολλά.

• Like 1
Δημοσ.

ντουφέκα ρε , όλο και κάτι θα κατεβάσεις..

δεν υπάρχει γκόμενα υψηλών προδιαγραφών. Όλες σε δεδομένη στιγμή μπορούν να πέσουν.

Ακόμα και για ένα βράδυ..

• Like 3
Δημοσ.

φβ έχει αλλά δεν ασχολείται και πολύ. και πολύ πιθανόν να μην έχει και σχέση απο ότι κατάλαβα. αλλά αυτό δε μπόρεσα να το σιγουρέψω γιατί υπάρχουν κάτι κενά στις έρευνες μου.

απο συζητήσεις που είχαμε όμως μου δίνει την εντύπωση ότι είναι μόνη.

μάλλον θα το κάνω το ντου, μόνο μη μαθευτεί στη δουλειά γιατί έχω προϊστορία, αλλά φοβάμαι ότι θα φάω άκυρο.

Δημοσ.

μήπως το πολύ-κουράζουμε το θέμα?

Κάνε μια μικρή κινηση , του στυλ "όταν σχολάσουμε θέλεις να πιουμε έναν καφε?" , σε φιλικό στυλ.

Εαν γουστάρει θα πει ναι , εαν οχι , θα βρει δικαιολογία.

Μην δίνεται ρε σεις αξία στην κάθε μια μαλάκω....το εκμεταλλέυονται.

Όλες στο ίδιο σημείο το χουνε , τι θα πει υψηλών προδιαγραφών?

Ο μόνος λόγος που θα την θεωρούσα "υψηλών προδιαγραφών" , θα ήτανε αν ήτανε υπερβολικά μορφωμένη ή είχε καποια πολύ ηγετική θέση σε κάποια εταιρία κλπ κλπ , εκεί θα ήτανε γκόμενα με κοχόνες.

Η κάθε χυσοντουλάπα την είδε κυρία , κατάλαβες?

• Like 3
Δημοσ.

Όπως και να χει αν μπεις και της χωθείς στην χειρότερη θα πληγώσεις τον εγωισμό σου....

Οπότε μπες.

αν εισαι σα να σε χει χτυπησει τραμ λογικο ειναι να θες κατι αλλο για να ριξεις γκομενα.

αλλα ειτε εισαι παμπλουτος ειτε πανεμορφος,αν δε ξερεις να πεις μια λεξη και εισαι μογγολος ουτε τη γιαγια που βλεπει μπρουσκο δε γαμας

Δημοσ.

Λάθος ερώτηση. Η σωστή ερώτηση είναι "τι έχεις εσύ που θα μπορούσε να κάνει μια γυναίκα να κολλήσει?". Αν δε μπορείς να απαντήσεις σ' αυτό δεν πρόκειται ποτέ να ρίξεις γυναίκα υψηλών προδιαγραφών.

Δες το σα να business: πρέπει να έχεις προϊόν και marketing. Αν δεν έχεις προϊόν τέλος. Αλλιώς πρέπει να βρεις το σωστό marketing για το προϊόν που έχεις. Μετράει το αν είσαι καλός πωλητής αλλά μετράει άπειρα και η εμπειρία.

Οι πρώτοι αν δεν αλλάξουν μυαλά δε θα έχουν ποτέ τέτοια γυναίκα οπότε μη το συζητάμε.

Ο άλλος πάλι μου ακούγεται σα να στέλνει spam: στις 100 χιλιάδες που θα στείλει ένας θα τσιμπήσει. Οπότε εκτός κι αν κάνει τα πεσίματα με ρυθμό 1 ανα 3 δευτερόλεπτα θα ήταν πιο αποτελεσματικό γι' αυτόν αντί να στέλνει spam να δουλέψει λίγο την προσέγγισή του.

οπότε ορμάω ή όχι;

Αν υπάρχει σενάριο να δείξεις ξελιγωμένος γενικότερα, όχι συγκεκριμένα σ' αυτή, τότε τζάμπα θα ορμήξεις. Πρέπει να τη γοητεύσεις. Τα λιγούρια δεν αποπνέουν γοητεία.

Δημοσ.

εγω πιστευω οτι αμα σου αρεσει καποια καλο ειναι να δοκιμαζεις γιατι ισως μετα μεινεις με την απορια για το αν θα σου καθοτανε

και χυλοπιτα να φας στα τετοια σου δεν μπορουμε να αρεσουμε σε ολους

το κακο ειναι οταν αρχιζουμε και βρισκουμε κουλες δικαιολογιες επειδη μας εφτυσε το προσωπο "η γκομενα ειναι κρυα", "η γκομενα ειναι ψωναρα " κλπ 

εχουμε γεμισει απο φλογερους αντρες και κρυες γυναικες βαση των οσων ακουω, ας χαλαρωσουμε λιγο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...