moonspell21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Ρε παιδια τι γινεται? Και εγω Λαρισα ειμαι και το HD και NSports εδω και 3 μερες ειναι μαυρο.... Εκανα και ξανα αναζητηση και δεν βρισκει τιποτα!!! Καμια ιδεα?
efkola Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα! Μέχρι και πριν από λίγη ώρα έπιανα κανονικά ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ HD και Ν sports.Επειδή όμως είχα καιρό να κάνω αναζήτηση και δεν έπιανα Kontra και Extra channel,έκανα νέα αναζήτηση ψηφιακών και αναλογικών καναλιών και πλέον έχω 28 ψηφιακά κανάλια(συμπεριλαμβανομένων extra,kontra και των τριών ραδιοφώνων) αλλά δεν έχω κανένα NEΡΙΤ εκτός από ένα ΝΕΡΙΤ το οποίο όμως δεν είναι ψηφιακό...είναι ένα από τα δύο αναλογικά και η εικόνα δεν είναι καλή και έχει κάποια χιόνια Πώς εξηγείται αυτό;; Μένω Αττική,αν έχει κάποια σημασία.
adsl2+ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Σε ποια Περιοχή μένεις, από ποιο κεντρο εκπομπής λαμβάνεις τηλεοπτικο σημα χωρείς εμπόδια, η κεραία σου το καλώδιο η πρίζα tv σε τι κατάσταση είναι; αν είναι ''λεγκραντ'' την βγάζεις και να βάλεις άλλη, αν έχεις ενισχυτή μείωσε την απολαβή σε db μπουκώνει το σημα , αν δε τα καταφέρεις μόνος σου θα χρειαστείς τεχνικο να μετρήσει την απολαβή σε db στην πρίζα
efkola Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Adsl2+,ευχαριστώ για την απάντηση! Χθες μίλησα και με 2 ακόμα φίλους από Δυτική Ελλάδα και μου είπαν να μην ανησυχώ διότι είχαν και εκείνοι το ίδιο πρόβλημα μεσοβδόμαδα,μάλλον εξαιτίας της κακοκαιρίας. Όντως το σήμερα το πρωί που έκανα νέα αναζήτηση μου έβγαλε κανονικά τα κανάλια της ΝΕΡΙΤ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα