Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με την οθονη που εχει το 5ς δεν ειναι για τετοια. και δε μιλαω τυχαια ειχα iphone μεχρι το 5 και τωρα το αλλαξα με νοτε.

αν προοριζεται για τα καινουργια που θα εχουν μεγαλυτερη οθονη ενταξει

Νομίζω κυκλοφορεί και κάτι ταμπλέτες η Apple...

• Like 9
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ωπα ζήλεψα οι iosιστας το god of war; lol

Αντε να δουμε αν θα το κρατήσει exclusive η θα έχουμε κυκλοφορία και από android μεριά.

Να δω review κατά τον Οκτώβριο - Νοέμβριο να συγκρίνει γραφικά, game play και fps σε note 4 και iphone 6, θα κυλιεμαι στα πατώματα από τα γελια

• Like 2
Δημοσ.

Αντε να δουμε αν θα το κρατήσει exclusive η θα έχουμε κυκλοφορία και από android μεριά.

Να δω review κατά τον Οκτώβριο - Νοέμβριο να συγκρίνει γραφικά, game play και fps σε note 4 και iphone 6, θα κυλιεμαι στα πατώματα από τα γελια

Υπάρχει ο γνωστός κλώνος Hero of Sparta εδώ και χρόνια βέβαια, δεν περίμεναν το Godfire :P

Δημοσ.

παιδια μιλαμε για κινητα τηλ κ αυτο απο μονο ειναι εντυπωσιακο.....κατα καιρους εχω παιξει αρκετα καλα παιχνιδια κ σε ios k ανδροιδ....

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το πράγμα να λέμε "ουάο" για τα γραφικά σε ένα παιχνίδι smarphone όταν είναι κάτι καλύτερο από αυτά του Angry Birds

αλλάαααα όταν είναι για μια πολύ φθηνότερη συσκευή  (βλέπε PS4) τα γραφικά στα οποία παίζει το WD/BF4 κλπ. να μη μας είναι αρκετά...μου διαφεύγει...

Ναι καταλαβαίνω πως άλλο μικροσυσκευή και άλλο κονσόλα αλλά πως το ίδιο μάτι να λέει εντυπωσιακά γραφικά στο ένα και κραξίδι στο άλλο ???

γιατι ο εγκέφαλος πισω απο το ματι δεν συγκρίνει ανόμοια πραγματα (ps4 vs iphone-ipad; μήπως τραβαει 100+ watt το iphone και δεν το ξερω; )

καθε μερος του ποστ σου ειναι λαθος, ναι ειναι φτηνότερο, μήπως μπορω να βαλω και στην τσεπη μου το ps4; τι αυτονομια εχει;

πραγματικα, τα τελευτεα 20 χρονια δεν εχω διαβασει-ακουσει πιο άκυρη σύγκριση

• Like 9
Δημοσ.

Αν είσαι gamer δεν παίζεις στα σοβαρά παιχνίδια στο κινητό σου γιατί αυτά είναι για να σκοτώνεις την ώρα σου εν κινήσει. Με ένα gamepad και γραφικά επιπέδου Ps3 αλλάζει λίγο το πράγμα αλλά μέχρι τότε Είδωμεν.

• Like 4
Δημοσ.

God of War 2 iOS Edition...Μωρέ μπράβο...για Android όμως;;

ε κλασικα δεν ξερεις,

στην καλύτερη θα μας το αργησουν, αλλιως μάλλον παει για exlusive

ως τοτε ppsspp και god of war

και κατι που ειδα και μου αρεσε, δεν ειναι fruit ninja controlls βλ. injustice, swipe κλπ..

• Like 2
Δημοσ.

ε κλασικα δεν ξερεις,

στην καλύτερη θα μας το αργησουν, αλλιως μάλλον παει για exlusive

ως τοτε ppsspp και god of war

και κατι που ειδα και μου αρεσε, δεν ειναι fruit ninja controlls βλ. injustice, swipe κλπ..

PPSSPP;;;;Τι κινητό έχεις εσύ ρε;Εγώ σε δύο διπύρηνα που δοκίμασα σερνόταν,ούτε με 10fps δεν έπαιζε!

Δημοσ.

ideos u8150

δεν ειπα οτι τα παιζω στο κινητό μου, στο archos gamepad το εχω

Αα,έτσι πες :) Τέλος πάντων,μακάρι να το βγάλουν και ας αργήσουν για Android.Φαίνεται εξαιρετικό αν και φοβάμαι στο Android δεν θα έρθει ποτέ γιατί και να έρθει,με το optimization που θα 'χουν κάνει θα χρειαζόμαστε πιο δυνατά κινητά και από PCs για να μην το τρέχουμε σε slow-motion.Να 'ναι καλά το PS2 μου...

• Like 2
Δημοσ.

γιατι ο εγκέφαλος πισω απο το ματι δεν συγκρίνει ανόμοια πραγματα (ps4 vs iphone-ipad; μήπως τραβαει 100+ watt το iphone και δεν το ξερω; )

καθε μερος του ποστ σου ειναι λαθος, ναι ειναι φτηνότερο, μήπως μπορω να βαλω και στην τσεπη μου το ps4; τι αυτονομια εχει;

Τα γραφικά είναι γραφικά δεν σου είπα πως είναι gaming machine γιαυτό ακριβώς γράφω πως καταλαβαίνω πως άλλο το ένα άλλο το άλλο. Εννοώ οτί δεν υπάρχει κάτι το εντυπωσιακό απλά είναι καλά τα γραφικά του για κινητό.

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ είμαι και εδώ είσαι, ΑΝ ΓΊΝΕΙ αυτό, θα έχουμε τρελό show, το έλα να δεις. ^_^

Δημοσ.

Μαρέσει που σε κάθε game φτιάχνουν φοβερά μοντέλα για χαρακτήρες/όπλα/όχηματα και τα textures του εδάφουν/κτιρίων παραμένουν σάπια.

Δημοσ.

Συμφώνω απόλυτα... πραγματικά πως γίνεται να συγκρίνεις κινήτο με κονσόλα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...