ReputGlory1 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Σκέφτομαι να πουλήσω το ps3 μ. γίνεται να βάλω τον σκληρό του ps3 στο pc με καλώδιο και να μεταφέρω στον 2ο εσωτερικό που έχω τα δεδομένα; Με αυτό τον τρόπο θέλω να μην χάσω τα παιχνίδια του plus και τα saves μου μήπως τα χρειαστώ στο μέλλον.
mtzs Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 To PS3 δεν συνδεεται αμεσα με pc.... Μπορεις να το κανεις αλλα σε χακαρισμενες κονσολες μονο μεσω ftp server (filezilla) Σε official firmware δεν υφισταται κατι τετοιο. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι: 1. Συνδεεις εξωτερικο σκληρο fat 32 format μονο (ntfs δεν αναγνωριζει) και παιρνεις full system backup απο τα settings. Φυσικα χρειαζεσαι και τον αναλογο χωρο που καταλαμβανουν τα δεδομενα σου μεσα στο PS3. υποψην οτι διαρκει πολλη ωρα. 2. Εφοσον εχεις plus δεν χρειαζεται τιποτα. Τα παιχνδια μενουν στο λογαριασμο σου και ανα πασα στιγμη μπορεις να τα ξανακατεβασεις και να τα εγκαταστησεις οποτε θες η σε αλλη κονσολα εφοσον εχει το psn username που χρησιμοποιεις τωρα. Τα saves σωζονται στο cloud εφοσον εχεις plus λογαριασμο (δοκιμασε το με τριγωνο στα options του save( και επαναφερονται ανα πασα ωρα και στιγμη, οπως επισης και τα trophies. τα κανεις ενα synch και εισαι κομπλε.
ReputGlory1 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 @mtzs αν πάρω έτσι όπως είναι τον σκληρό μέσα από το ps3 και το βάλω σε άλλο θα παίζει τέλεια; Και βάζω στο δικό μ άλλον συμβατό σκληρό...
mtzs Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Οχι σε καμια περιπτωση. Ο σκληρος του PS3 ειναι κλειδωμενος στο συστημα per se. Που σημαινει οτι θελει τα κλειδια του συστηματος και του firmware που ειναι αποθηκευμενα στη flash μνημη του δικου σου συστηματος μαζι με το μοναδικο IDPS της κονσολας (ας το θεσουμε το κλειδι που αναγνωριζει την κονσολα σου το οποιο σε καθε μια ειναι διαφορετικο) Ουτε μπορεις να βαλεις τον σκληρο σε pc για να στον διαβασει. Ειναι εντελως διαφορετικο φορματ. Δεν θα τον βλεπει καν. Οι μοναδικοι τροποι ειναι αυτοι που σου ανεφερα παραπανω. Trophy synch γινεται στο δικτυο. Μπορεις να παρεις τα saves σε στικακι αν δε θες να τα κανεις upload αλλα μετα δε θα σου δουλευουν ολα γιατι μερικα ειναι κλειδωμενα στον χρηστη και στην κονσολα μαζι. Αν δε θελεις να κρατησεις μεγαλο backup και εχεις θεμα με χωρητικοτητα δισκου κανε το εξης. Βαλε FAT 32 στικακι 32Gb για να εισαι σιγουρος. Σβησε ολα τα Game Data Utility (ειναι τα downloads του PSN + τα game updates) τα οποια ουτως η αλλως δεν χανεις. Σβησε ολα τα παιχνιδια που εχεις κατεβασει απο PSN (ουτε αυτα τα χανεις μιας και παραμενουν στο λογαριασμο σου) Σβησε τραγουδια,βιντεο κλπ αν εχεις περασμενα (θα χασεις ομως τα playlists) Ασε μονο τα savegames + trophies.και τραβα του full system backup. Πιστευω 32GB θα φτασουνε
ReputGlory1 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 άμα το αφήσω έτσι (χωρίς να σβήσω αυτά που είπες) θα μου περάσει και τα games που έχω κατεβασμένα από το plus? Γιατί είναι πολύ χρονοβόρο να τα ξανακατεβάσεις...
mtzs Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Αν εχεις δισκο με πολυ χωρο (250-300GB) και παρεις full system backup (χωρις να σβησεις αυτα που λεω) θα σου περασει μεσα τα παντα ακομη και αυτα που εχεις κατεβασμενα απο το ιντερνετ... Απλα να ξερεις οτι διαρκει αρκετα... Δεν ξερω χρονους ακριβως αλλα υπολογιζω κανα 5ωρο τα 250-300 GB. Οταν κανεις restore backup απο τον σκληρο που το εχεις μεσα σε αλλο συστημα θα εχεις ακριβως το ιδιο ΧΜΒ που εχεις τωρα οπως ειναι με αυτον τον τροπο. Ειναι και αυτο επισης χρονοβορο
ReputGlory1 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 ok. Θα ο βάλω βράδυ αν είναι να το κάνει... Ευχαριστώ για την βοήθεια!!!
konpat Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Να κάνω μια ερώτησή κι εγώ πάνω στο θέμα αυτό.Αν πάρω backup ό,τι έχω μέσα στο πσ3 , μπορώ αυτό το backup αρχείο (το οποίο θα βρίσκεται σε ένα εξωτερικό σκληρό , να το κάνω restore σε ένα άλλο πσ3? και έτσι ό,τι έχω στο ένα πσ3 , να έχω και στο άλλο?
mtzs Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ναι αλλα θα σβηστουν οτι δεδομενα εχεις τωρα στο δευτερο ΠΣ3 που θα δεχθει το backup. και φυσικα να το υποστηριζει η χωρητικοτητα του δισκου που θα δεχθει το backup. Δε γινεται να πας να βαλεις 320αρι backup σε 250αρι 1
konpat Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 οκ , αυτό ήθελα να μάθω.Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα