Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα την palit gtx 660 2 Gb (149 ευρα) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την αποδοση της και  τον σχεδιασμο της, πολυ μαζεμενη καρτα , κοντο pcb και τελειως μα τελειως αθορυβη

Οι θερμοκρασιες της ειναι 35 idle - 75 load (σε games)

Εχω την ψυκτρα Scythe setsugen 2 απο την χαλασμενη gtx560ti που ειχα

Ερωτησεις:

1. να δοκιμασω να την βαλω στην νεα καρτα ή δεν θα δω μεγαλες διαφορες θερμοκρασιες  σε load οποτε να μην την πειραξω ?

2. Ειναι επικυνδυνες οι θερμοκρασιες της ειδικα που το καλοκαιρι θα ανεβουν κι αλλο ,αφου πιανει χαλαρα 75 βαθμους τωρα , το 80αρι το εχει σιγουρα το κατακαλοκαιρο

Δημοσ.

Και να πιάνει είναι το πλέον συνηθισμένο σενάριο για Nvidia. Έχεις που την έχεις, βάλτην, σίγουρα καλύτερη από τη stock, αλλά σκέψουν πρώτα μην θέλεις να κρατήσεις την εγγύηση. 

Δημοσ.

Και να πιάνει είναι το πλέον συνηθισμένο σενάριο για Nvidia. Έχεις που την έχεις, βάλτην, σίγουρα καλύτερη από τη stock, αλλά σκέψουν πρώτα μην θέλεις να κρατήσεις την εγγύηση. 

Η εγγυηση ισχυει εφοσον ειναι φαινομενικα "απειραχτη" η καρτα , μπορει ομως καποιος να κρατησει την original ψυκτρα και να την ξαναβαλει αν χαλασει η καρτα.

Δεν εχω κανει κατι ακομα ,τωρα αν εννοειες οτι η εγγυηση χανεται αν σκιστει το αυτοκολλητο χαρτακι ασφαλειας,   δεν ειδα αν εχει αυτη γιατι την δουλευω με την stock ακομα, αλλα και την gigabyte που ειχε το ξεκολλησα προσεκτικα χωρις να σκιστει ,ετσι ωστε να ξανακολληθει οταν χρειαζοταν για την εγγυηση .Αλλα ατυχησα γιατι εληξε για 2 μηνες η εγγυηση της (ειχε 3 χρονια)

Δημοσ.

κατεβασε καποιο προγραμμα για την καρτα πχ msi afterburner και φτιαξε προφιλ με το fan control αναλογα τις θερμοκρασιες

Για μενα θα σου ελεγα μην πειραξεις την εργοστασιακη ψυκτρα απλα ανεβασε στροφες στον ανεμιστηρα.

Καλυτερα να καει το fan(που λεει ο λογος)παρα η καρτα!!

Δημοσ.

Εβαλα το thundermaster της palit και ρυθμισα τις στροφες , τωρα σε game παει μεχρι 65 βαθμους max με 58% fan speed (αυτοματα να ανεβακατεβαζει στροφες)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...