PtiteCl0wne Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παιδιά, το router μου τελευταία κάνει αρκετές αποσυνδέσεις (κάτι σαν restart) κ συνδέεται μετά από 2-3 λεπτά. Τι μπορεί να φταίει; Θέλει αλλαγή το router; Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν οι ταχύτητες μου είναι σωστές η αν έχω θέμα με την γραμμή. 24άρα σύνδεση OTE.SNR Margin 8.6 dB 9.2 dB Line Attenuation 5.9 dB 3.3 dB Data Ratev 16662 kbps 1023 kbpsΕπίσης ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να βάλω vdsl από το ΑΚ που είναι αρκετά κοντά ενώ δεν υποστηρίζεται στην περιοχή μου.
leonidas_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Γεια χαρά. Θα έπρεπε να παίξεις πολύ παραπάνω. Δοκίμασε να συνδέσεις το ρουτερ σου στην πρώτη τηλεφωνική πρίζα, με κοντό καλώδιο, χωρίς σπλίτερ κ χωρίς καμμία τηλεφωνική συσκευή επάνω να δεις αν έχεις διαφορά. Αν όχι, τηλέφωνο στον πάροχο σου για το θέμα των αποσυνδέσεων αλλά κ το θέμα του χαμηλού συγχρονισμού. Συνήθως σου βάζουν προφίλ για να παίξεις πιο σταθερά κ ενδεχωμένως η ταχύτητα να πέσει κ άλλο. Όχι κ τόσο σωστή, αλλά γρήγορη κ αποτελεσματική μέθοδος σε περίπτωση όχι πολλών αποσυνδέσεων. Κανονικά πρέπει να γίνει μέτρηση για να βρεθεί ακριβώς το σημείο στο οποίο υπάρχει η προβληματική καλωδίωση. Αλλά δε νομίζω να ασχολοηθούν... Ενημερωσέ μας...
PtiteCl0wne Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Θα το δοκιμασω οταν εχω ελευθερο χρόνο, αυτο που ρωτησα για το VDSL;
leonidas_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Πιθανότατα ο Wizard να κάνει λάθος. Πάρε τηλέφωνο κ ρώτα για διαθεσιμότητα. θα παίξεις πολύ καλά με VDSL. Από αστικό κέντρο δίνουν επίσης VDSL η forthnet, η wind και η cyta...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα