keropi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 μια πληροφορία για όποιον μπορεί να επιλέξει πλατφόρμα:
stavros88 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Ωχχ... θα αρχισει ο αλλος τωρα για τα ανισοτροπικ φιλτεριγκ και ποιος σας πιανει παλι...Τι το ηθελες το παραπανω?
keropi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Ο HarryGrey μπορεί να γράψει ότι θέλει - και καλά θα κάνει - δεν είναι όμως λόγος αυτός να μη γράφουμε τεχνικά χαρακτηριστικά παιχνιδών. Εν πάση περιπτώσει , εγώ απλά αναφέρω τί παίζει σε περίπτωση που κάποιος μπορεί να διαλέξει πλατφόρμα , δεν είναι απλά bug που μπορεί να βγει ένα patchάκι και να φτιάξει το πράμα...
Postmort3m Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Παίξε και λίγο battlefield Μετράει το hardline? Έχω πολλούς δικούς μου που θα το ξεκινήσουν και ενθουσιάστηκαν απ την beta. Οι αντίπαλοι πέφτουν πολύ πιο εύκολα απ' ότι στο BF4 (αυτό είναι και καλό και κακό όπως καταλαβαίνεις) lag δεν έχω παρατηρήσει ιδιαίτερο μέχρι στιγμής, τα γραφικά είναι πιο σάπια απ' ότι στο BF4 και δεν υπάρχει πολύ destruction. Επίσης τα mode μου φάνηκαν λίγα (7) και με χάλασε το ότι δεν έχει squad deathmatch που έπαιζα αρκετά στο 4, δεν έχει νάρκες ο engineer και claymore ο support..Στα όπλα καταλαβαίνεις διαφορά απ' το ένα στο άλλο αλλά δεν έχει τόση ποικιλία όσο είχε στο 4. Γενικά θα έλεγα ότι δεν αξίζει για day one αγορά ή 70 ευρώ αλλά είναι κατά την γνώμη μου καλύτερο από το 4 στο πολύ βασικό θέμα του lag και είναι κάτι καινούργιο για όσους το έχουν βαρεθεί. Το hotwire ξεχωρίζει με διαφορά ώς το πιο διασκεδαστικό του mode. Πάντως σε σύγκριση με την beta δεν έχουν αλλάξει πολλά (για να μην πω τίποτα)..Φαντάζομαι ότι όπως και στο 4 θα προσθέσουν και άλλα mode με τα dlc. Γενικώς το παιχνίδι το νιώθεις ως μια λίγο χειρότερη αντιγραφή του BF4 αλλά και με κάποιες σημαντικές καλές προσθήκες όπως ας πούμε ότι αν υπάρχει ενας support μπορείς να πάρεις σφαίρες μόνος σου και να μην περιμένεις τον νουμπά να (μην) σου δώσει. 1
etf13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Στο HEIST mode (πολύ της μοδας φέτος φοριεται πολύ ) ακριβώς επειδή είσαι ταυλα με μια σφάιρα,αν παραμείνεις ζωντανός για πανω απο 15-20 sec είναι θαυμα.Το παιχνίδι μου φαίνεται πιο arcade απο το BF4 και πλησιάζει πολύ το COD AW ο τροπος παιχνιδιου του.Επαιξα κανά δίωρο σήμερα θα παίξω και τα conquest modes Που επαιζα στο BF4.Γραφικά πολύ καλά,νομίζω πως δεν έχει τόσα όπλα όσα το 4 όπως είπαν και οι παραπάνω.Θα περιμένω την εξέλιξη που θα έχει με τα ιδάφορα dlc και τις βελτιώσεις που θα γίνουν.
cpttony Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Παιδες μια γρηγορη ερωτηση... Μαζι με το παιχνιδι ειδα οτι εχει και ενα κουπονι για να ξεκληδωσω κατι πραγματα (οπλα, οχηματα κλπ). Εχω 2 λογαριασμους (PS4), ο βασικος με το PS+, και ενας αλλος. ΓΙα να μην πολυλογω, αν το βαλω στον πρωτο λογαριασμο θα τα εχει και ο δευτερος ή οχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα