Προς το περιεχόμενο

Battlefield Hardline [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.battlefield.com/hardline

BF_Hardline_Hero_KeyArt_rating.jpg?v=138

POSTED BY Steve Papoutsis ON MAY 27, 2014
BATTLEFIELD HARDLINE COMING THIS FALL

On behalf of everyone at EA and Visceral Games, I’m fired up to confirm our next project – Battlefield Hardline. The game launches this fall and it’s a brand new series in the Battlefield franchise, set against the backdrop of a genre we all love – the war on crime and the battle between cops and criminals.

Several years ago, I was at an internal EA meeting in Barcelona with creative leaders from across the company. It was there I met Karl Magnus Troedsson, the GM of DICE, for the first time, and we immediately began talking about games – I’ve always loved Battlefield and KM was a huge fan of Dead Space, which I was working on at the time. We started talking about different ways we could work together, different ways we could take Battlefield and action games in a new direction. It was then that this project that became Battlefield Hardline was born.

There’s been a lot of buzz today about Battlefield Hardline – we’re getting ready for E3 and fans found some details on our website about what we’re working on for the show. We’ve been reading all of your comments and we’re excited to be going into more detail soon on the ways we’re adding new twists and turns to the foundation of Battlefield multiplayer and more about how we’re bringing our strengths at Visceral to single player.

I hope you’ll join us for the official world premiere on June 9 at Noon PDT, and sign up for updates on the new game at our web site www.battlefield.com/hardline.

Το επομενο battlefield. Θα ειναι σε μορφη dlc για το BF4; Θα ειναι stand alone (λογικα);
Θα μαθουμε σε λιγες μερες.
gSOg75.png
Παντως οσοι θελουν να δουν το 7 λεπτο βιντεακι παρουσιασης

https://mega.co.nz/#!pI8CSRaJ!OVhVvDykzkSAw-Ak39QCbsyspqcQq-Dm7d623YKzPQc
Δημοσ.

οπως προβλεπονταν...

Sheep, μπατσος ή ληστης? :D

Το επομενο battlefield. Θα ειναι σε μορφη dlc για το BF4; Θα ειναι stand alone (λογικα);

Θα μαθουμε σε λιγες μερες.

dlc στο bf4? χλωμο :)

edit

2014-05-2821_54_59-tw03pbr.png
2014-05-2821_58_47-st8auo0.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Συμφορουμητες εντυπώσεις απο το beta? εγώ δεν μπορώ να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί αλλά θέλω χρόνο ακόμα για να αποφασίσω αν αξίζει να το πάρω η να μείνω στο bf4! Θα ήθελα της γνώμες σας!

Δημοσ.

Εμένα στη beta τουλάχιστον με απογοητεύει. Τα Modes δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, οι χάρτες δε με τρέλαναν και το recoil των όπλων είναι πραγματικά εκνευριστικό, δεν μπορείς να σημαδεψεις.

Γενικά το στυλ του παιχνιδιού το προτιμώ σε πίστες του BF4(και καλά, στρατιωτικές επιχειρήσεις) παρά κλέφτες και αστυνόμοι με sedan.

Έπαιξα ένα ολοκληρο παιχνίδι απλά κυνηγώντας έναν άλλο με ένα αυτοκίνητο γύρω γύρω στην πίστα!

Δημοσ.

Γιατί ρε mikele τραγικό? χωρίς να θέλω να αρχίσω αντιπαράθεση, σε σχέση bf4 και cod aw σου φαίνεται χειροτερο?

bf4 πολυ καλυτερο.

aw κανει kill ο server,οχι εσυ.(αν θελει να κανεις εσυ,ελπιζω να με πιανεις...)

γουστα ειναι αυτα,προσωπικα,το hardline δεν με συγκινει...

Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται ένα κλικ πιο arcade ,πιο καρτουνίστικο, από το BF4.Σαν να έχει άλλαξει λίγο η μηχανή γραφικών.

Χάλια δεν είναι σε καμία περίπτωση όμως.Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πάρω.

Δημοσ.

bf4 πολυ καλυτερο.

aw κανει kill ο server,οχι εσυ.(αν θελει να κανεις εσυ,ελπιζω να με πιανεις...)

γουστα ειναι αυτα,προσωπικα,το hardline δεν με συγκινει...

Εμένα μου φαίνεται ένα κλικ πιο arcade ,πιο καρτουνίστικο, από το BF4.Σαν να έχει άλλαξει λίγο η μηχανή γραφικών.

Χάλια δεν είναι σε καμία περίπτωση όμως.Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πάρω.

εγω το AW δεν το αγορασα το νοικιασα αλλα δεν... το BF4 οπως λεει και ο φιλος ο etf13 μου φαινεται πιο αληθοφανη, απλα ελπιζω οτι ειναι λογω beta αυτη η διαφορα. στα υπερ του BFH βαζω το hotwire το οποιο το βρηκα αρκετα διασκεδαστικο!

Δημοσ.

Το BTF 4 ειναι αρκετα ανωτερο σε πολλα σημεια με κυριοτερο τα γραφικα.Αυτο που ειδα ως πλεονεκτημα στο Hardline ειναι οτι παιζει πιο αλαγκαριστα,ριχνεις στον εχθρο και πεφτει.Στο BTF 4 του αδειαζες ολο τον γεμιστηρα πανω του και γυρνουσε και σε σκοτωνε με τις μισες σφαιρες,νικουσε αυτος με την πιο καλη συνδεση.

Η μηχανη γραφικων του Hardline μοιαζει λιγο διαφορετικη,ωραια κινηση.Αλλα το περιβαλλον,τα οπλα,τα κτιρια που δεν καταστρεφονται,το μενου γενικα κλπ ειναι κατωτερα.Μοιαζει σαν αντιγραφη του BTF 4.Σε καμια περιπτωση δεν αξιζει τα 70e.Το BTF 4 εχει πιο πολυ περιεχομενο,πιο ρεαλιστικο,οχηματα κλπ.

Ο λογος που το BTF 4 το βαρεθηκε η ακομα και το σιχαθηκε ο κοσμος ειναι οτι ειχε προβληματα απο οταν βγηκε.Το ειχα παρει λιγες ημερες απ'οταν κυκλοφορησε.Μετα απο αρκετους μηνες αρχισαν να διορθωνουν τα προβληματα αλλα ηταν λιγο αργα.Το σιγουρο ειναι οτι το Hardline θα το αγορασει αρκετος κοσμος για τον λογο οτι ειναι διαφορετικο απο το BTF 4 το οποιο εχουν βαρεθει.Και πιστευω οτι το Hardline θα ειναι απο τα παιχνιδια που θα τα βαρεθει ευκολα ο κοσμος και δεν θα εχει την αντοχη στον χρονο που ειχε το BTF 4.

Επισης μη ξεχναμε οτι σε οσο καλη τιμη και να αγορασει καποιος το Hardline θα δωσει αλλα τοσα για τα DLC καποια στιγμη γιατι ειναι κατα κυριο λογο Multiplayer.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Just a little something από Battlefield Hardline..Προσπαθώ να συνηθίσω το "πεθαίνω με μια σφαίρα" οπότε μετά το μπιπ μπήκα HotWire να ξεσκάσω. Πολύ διασκεδαστικό mode. Αργότερα θα ανεβάσω και από το CrossHair που είναι φάση 5 vs 5 έχει 9 γύρους και σε κάθε γύρο γίνεται κάποιος από την ομάδα VIP ο οποίος έχει μόνο περίστροφο και πρέπει να πάει σε ένα από τα δύο σημεία για να νικήσει η ομάδα. Α και χωρίς spawns αν πεθάνεις ξαναπαίζεις στον επόμενο γύρο.

• Like 1
Δημοσ.

Παίξε και λίγο battlefield  :P

Μετράει το hardline? Έχω πολλούς δικούς μου που θα το ξεκινήσουν και ενθουσιάστηκαν απ την beta.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...