Nikos_By_Tntt Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Γεια σας χρησιμοποιω την παλια μου καρτα (γιατι η κανονικη ειναι στην msi 3 εβδομαδες..πικρη ιστορια)Χτυπαει υπερβολικους βαθμους σε game και οχι τιποτα τρελο Heroes of Newerth!! Τα ανεμιστηρακια της δουλευουν κανονικα και εχω και 2 ακομα ανεμιστηρακια να την φυσανε..!τιποτα καμια διαφορα... αλαξα και παστα τιποτα τα ιδια..τρωω crash και artifact !! σκεφτομαι οτι ισως εχουν "σαπισει" οι χαλκινοι σωληνες για την ψυξη της..απο υπερβολικες θερμοκρασιες και δεν ψυχεται καλα...!Σε burn test παλια που ειχα κανει ειχε χτυπήσει 105 βαθμους!Καμια ιδεα τι μπορει να ειναι?Ευχαριστω!
Nikos_By_Tntt Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 nvidia gts 250..!(του 2008 )Δεν ξερω ουτε εγω τι μαρκα ειναι ..μπορω να ανεβασω φωτο αν θες..! αυτη ειναι..!
micahel Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 αυτες οι παλιες ανεβαζουν αρκετα αλλα οχι 90+ αντε μεχρι 75-80 και αυτη εχει καλο συστημα ψύξης ποσο καιρο το παρατιρεις αυτο? με το που αρχησαν οι ζεστες?
Nikos_By_Tntt Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 οχι..!Χρονια πριν το εκανε για αυτο πηρα καινουργια η οποια τωρα ειναι για service και εχω βαλει παλι την gts 250 το θεμα ειναι γιατι να το κανει αυτο? με λιγα λογια την φυσανε 4 ανεμιστηρακια.. σκεφτηκα να αγορασω καμια ψυχτρα απο cpu αν ταιριαζει και να την βαλω επανω μπας και..
micahel Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 υπαρχουν ψύκτρες ειδικες για καρτες γραφικων οπου μπορει να δεις -10 βαθμους
Nikos_By_Tntt Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα ..απλα να κανω λιγο καλυτερα την δουλεια μου μεχρι να ερθει η καρτα μου..!
Heatspreader Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Αν μπορείς λύσε την, καθάρισε ψύκτρες και ανεμιστήρες και εφάρμοσε ένα θερμοαγώγιμη πάστα. Θα δεις σίγουρα μεγάλες διαφορές.
Ntinaras Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Αν μπορείς λύσε την, καθάρισε ψύκτρες και ανεμιστήρες και εφάρμοσε ένα θερμοαγώγιμη πάστα. Θα δεις σίγουρα μεγάλες διαφορές. ναι.μονο αυτο και τιποτα αλλο
Nikos_By_Tntt Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 παιδια το εχω κανει.. αυτο που λετε τιποτα!! ισος να εχει χαλασει δεν ξερω..!
johnmt2 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 τα ανεμιστηρακια ισως να μην γυρνανε αρκετα γρηγορα, το εχω ξανασυναντησει... ασχετο ποια ειναι η καινουργια σου και τι επαθε?
Nikos_By_Tntt Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 την εχω 1 χρονο gtx 660 msi.. σταματησε να γυριζει το 1 ανεμιστηρακι..και με εχουν και περιμενω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα