Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να βαλω το 2ο PC στην τηλεοραση για HTPC και Steam (In-Home Streaming) ωστε να παιζω παιχνιδια στην τηλεοραση μεσω του 1ου PC ομως προτεινει Ethernet. Για αυτο τον λογο σκεφτομαι να βαλω ενα καλωδιο απο το modem to 2nd PC, η αποσταση ειναι γυρω στα 20 μετρα

Δημοσ.

Ένα απλό καλώδιο ethernet πάρε στα 20 μέτρα. Δεν χρειάζεται να είναι το πιο ακριβό.  Οι απώλειες αρχίζουν από 100 μέτρα και πάνω

Δημοσ.

ωραια.τι ακριβως πρεπει να πουμε εμεις?

Λετε να εχω κανενα προβλημα για την δουλεια που το θελω επειδη ειναι 20m το καλωδιο;

Επισης εχουν καμια διαφορα τα καλωδια ή οχι; (εννοω σε ποιοτητα)

Δημοσ.

Όχι, το ποιό φθηνό πάρε. Οι απώλειες αρχίζουν από τα 100 μέτρα και πάνω.

Στο εξοχικό έχω 20 μέτρα ethernet και παίζει μια χαρά.

Δημοσ.

Βρε αγορίνα μου αυτό που επέλεξες είναι απλό τηλεφωνικό, παρακάτω έχει δεκάδες από αυτά που θέλεις.

Για κάποιο λόγο το φίλτρο του skroutz μαζί με τα 20 μέτρα utp βγάζει και άσχετα αποτελέσματα, όπως αυτό που δείχνεις.

Όσον αφορά το κόστος αποστολής, είσαι διατεθειμένος να περιμένεις 20 μέρες από Ασία, αλλά δεν θέλεις να  πας αυθημερόν σε οποιοδήποτε κατάστημα να το αγοράσεις.

Δεν έχει στην περιοχή σου κάποιο κατάστημα με ηλεκτρολογικά είδη;

Δημοσ.

Βρε αγορίνα μου αυτό που επέλεξες είναι απλό τηλεφωνικό, παρακάτω έχει δεκάδες από αυτά που θέλεις.

Για κάποιο λόγο το φίλτρο του skroutz μαζί με τα 20 μέτρα utp βγάζει και άσχετα αποτελέσματα, όπως αυτό που δείχνεις.

Όσον αφορά το κόστος αποστολής, είσαι διατεθειμένος να περιμένεις 20 μέρες από Ασία, αλλά δεν θέλεις να  πας αυθημερόν σε οποιοδήποτε κατάστημα να το αγοράσεις.

Δεν έχει στην περιοχή σου κάποιο κατάστημα με ηλεκτρολογικά είδη;

Οντως μπευρδευτηκα με το λινκ

Δεν το θελω τωρα αλλα σε 1 μηνα, επισης ειμαι σε επαρχια (στην Κρητη) το πιο κοντινο λογικα θα ειναι σε αποσταση 40 χιλιομετρων

Δημοσ.

Όπως έγραψε και ο @astrea966, κάποιο κατάστημα με ηλεκτρολογικό υλικό δεν έχει η περιοχή σου;

Σε ένα μήνα μέσα δεν θα κατέβεις στον "πολιτισμό" για κάποιον λόγο;

Δημοσ.

Όπως έγραψε και ο @astrea966, κάποιο κατάστημα με ηλεκτρολογικό υλικό δεν έχει η περιοχή σου;

Σε ένα μήνα μέσα δεν θα κατέβεις στον "πολιτισμό" για κάποιον λόγο;

Εχω Πανελληνιες αυτον τον μηνα, μονο μετα της 10 του Ιουνη

Δημοσ.

Εχω Πανελληνιες αυτον τον μηνα, μονο μετα της 10 του Ιουνη

που βρισκεσαι κρητη?αν εισαι κοντα σου φτιαχνω ενα εγω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...