Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θυμάστε το Oppo N1; Η Κινέζικη εταιρεία ετοιμάζει την "mini έκδοση" του γνωστού smartphone, το οποίο θα έχει την -όχι και τόσο πρωτότυπη- ονομασία Oppo N1 mini.

Σε αντίθεση με το κορυφαίο smartphone της Oppo, με τη χαρακτηριστική κάμερα (η οποία αναλαμβάνει τόσο τον ρόλο της κύριας κάμερας όσο και της δευτερεύουσας, επειδή εκμεταλλεύεται ένα περιστρεφόμενο μηχανισμό), το νέο N1 mini θα κυκλοφορήσει σε διάφορα χρώματα.

Το Oppo N1 διαθέτει οθόνη 5.9 ιντσών, ωστόσο η "mini" έκδοση της συσκευής θα ενσωματώνει οθόνη με διαγώνιο... 5 ιντσών, ανάλυσης HD (720p). Επίσης η κάμερα συνοδεύεται από μονό LED flash.

Όσο αφορά στον εξοπλισμό, αναμένεται να βασίζεται σε οκταπύρηνο chipset, της MediaTek ή της Samsung (Exynos), και θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις 3G και 4G. Η συσκευή θα παρουσιαστεί επίσημα στις επόμενες μέρες, οπότε και θα δεν αργήσουμε να μάθουμε πολλές λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του.

gallery_286955_1099_18049.jpg

gallery_286955_1099_19605.jpg

Link.png Site: GSMArena

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

1. ΑΠΑΊΣΙΑ χρώματα, σοβαρά, πόσο τα σκέφτηκαν;

2. 5 ιντσών είναι το mini, δηλαδή το κανονικό ΤΙ, βγαίνει σε human sized;

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ειναι ασχημα. Ειναι pale χρωματα. Δλδ οτι δεν ειναι χρυσο-ασημι-ανθρακι ειναι χαλια?

• Like 2
Δημοσ.

1. ΑΠΑΊΣΙΑ χρώματα, σοβαρά, πόσο τα σκέφτηκαν;

2. 5 ιντσών είναι το mini, δηλαδή το κανονικό ΤΙ, βγαίνει σε human sized;

Φτάσαμε να λέμε mini τα 5ιντσα τηλέφωνα!

Οχι, δεν ειναι mini η συσκευη. Ειναι N1 mini. Ειναι σαν να λεω οτι η αποψη σου σε αυτο το θεμα ειναι...ας πουμε.. "ανοητη" (μη μας τη πεσει και το ΕΣΡ). Δεν ειναι το ιδιο με το να πω "εσυ εισαι ανοητος".

Προσωπικα δεν μου αρεσε ο σχεδιασμος του Ν1, οποτε και αυτο αδιαφορο με βρισκει. Η καμερα ιδιως, για εμενα ειναι fail. Αλλα, για αυτο το fail και για τα χρωματα, οπως ειπε και ο jimmmi, respect. Τουλαχιστον δοκιμαζουν και κατι διαφορετικο οι ανθρωποι..

Δημοσ.

πέρα από τα χρώματα(δεν ειναι για τα γουστα μου) τα υπολιπα φαινοντε ok

δεν ειναι mini που λεμε mini σε μεγεθος, ειναι mini σε σχεση με το κανονικο n1 (εκει να δειτε μεγεθος :P )

Δημοσ.

ειμαι πολυ ανωμαλος αν πω πως εμενα μου αρεσει το κιτρινοφυστικοβουτηρο χρωματακι του;

μπα γούστα είναι αυτά (για αυτό εξαλου βγαίνουν σε τέτοια χρώματα :P )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...