voltmod Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Θυμάστε το Oppo N1; Η Κινέζικη εταιρεία ετοιμάζει την "mini έκδοση" του γνωστού smartphone, το οποίο θα έχει την -όχι και τόσο πρωτότυπη- ονομασία Oppo N1 mini. Σε αντίθεση με το κορυφαίο smartphone της Oppo, με τη χαρακτηριστική κάμερα (η οποία αναλαμβάνει τόσο τον ρόλο της κύριας κάμερας όσο και της δευτερεύουσας, επειδή εκμεταλλεύεται ένα περιστρεφόμενο μηχανισμό), το νέο N1 mini θα κυκλοφορήσει σε διάφορα χρώματα. Το Oppo N1 διαθέτει οθόνη 5.9 ιντσών, ωστόσο η "mini" έκδοση της συσκευής θα ενσωματώνει οθόνη με διαγώνιο... 5 ιντσών, ανάλυσης HD (720p). Επίσης η κάμερα συνοδεύεται από μονό LED flash. Όσο αφορά στον εξοπλισμό, αναμένεται να βασίζεται σε οκταπύρηνο chipset, της MediaTek ή της Samsung (Exynos), και θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις 3G και 4G. Η συσκευή θα παρουσιαστεί επίσημα στις επόμενες μέρες, οπότε και θα δεν αργήσουμε να μάθουμε πολλές λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του. Site: GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ειδικα αυτο το φυστικι πολυ ασχημο στο ματι...ισωςψνα φταιει και το υλικο ομως!
IsolatedParania Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 1. ΑΠΑΊΣΙΑ χρώματα, σοβαρά, πόσο τα σκέφτηκαν; 2. 5 ιντσών είναι το mini, δηλαδή το κανονικό ΤΙ, βγαίνει σε human sized; 2
jimmmi Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δεν ειναι ασχημα. Ειναι pale χρωματα. Δλδ οτι δεν ειναι χρυσο-ασημι-ανθρακι ειναι χαλια? 2
jimmmi Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μπραβο τους και μονο που ξεφυγαν απο τα καθιερωμένα χρωματα
o_kakos_o_lykos Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 1. ΑΠΑΊΣΙΑ χρώματα, σοβαρά, πόσο τα σκέφτηκαν; 2. 5 ιντσών είναι το mini, δηλαδή το κανονικό ΤΙ, βγαίνει σε human sized; Φτάσαμε να λέμε mini τα 5ιντσα τηλέφωνα! Οχι, δεν ειναι mini η συσκευη. Ειναι N1 mini. Ειναι σαν να λεω οτι η αποψη σου σε αυτο το θεμα ειναι...ας πουμε.. "ανοητη" (μη μας τη πεσει και το ΕΣΡ). Δεν ειναι το ιδιο με το να πω "εσυ εισαι ανοητος". Προσωπικα δεν μου αρεσε ο σχεδιασμος του Ν1, οποτε και αυτο αδιαφορο με βρισκει. Η καμερα ιδιως, για εμενα ειναι fail. Αλλα, για αυτο το fail και για τα χρωματα, οπως ειπε και ο jimmmi, respect. Τουλαχιστον δοκιμαζουν και κατι διαφορετικο οι ανθρωποι..
Black Demis Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 πέρα από τα χρώματα(δεν ειναι για τα γουστα μου) τα υπολιπα φαινοντε ok δεν ειναι mini που λεμε mini σε μεγεθος, ειναι mini σε σχεση με το κανονικο n1 (εκει να δειτε μεγεθος )
eko13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Στα περισσοτερα μοντελα πλεον τα παντα κρινονται στην τιμη...
Street-Fighter Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 ειμαι πολυ ανωμαλος αν πω πως εμενα μου αρεσει το κιτρινοφυστικοβουτηρο χρωματακι του;
Black Demis Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 ειμαι πολυ ανωμαλος αν πω πως εμενα μου αρεσει το κιτρινοφυστικοβουτηρο χρωματακι του; μπα γούστα είναι αυτά (για αυτό εξαλου βγαίνουν σε τέτοια χρώματα )
nikostech Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 βλεπω την περιστρεφομενη καμερα να ξεκολλα ευκολα!!
panos2171 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Ούτε το χρώμα μου άρεσε ούτε το σχέδιο. Τραγική η περιστρεφόμενη κάμερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα