Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

¨Εχω ένα  macbook pro 13άρι και ένα nexus 5.
Κάποιες φορές όταν συνδέω το κινητό στο mac δεν δουλεύουν για περίπου ένα λεπτό τα πλήτρα και το touch καθόλου.
Το mouse όμως δουλέυει κανονικά. Δεν ξέρω καθόλου τι παίζει.
Έχετε καμιά ιδέα;

Δημοσ.

¨Εχω ένα  macbook pro 13άρι και ένα nexus 5.

Κάποιες φορές όταν συνδέω το κινητό στο mac δεν δουλεύουν για περίπου ένα λεπτό τα πλήτρα και το touch καθόλου.

Το mouse όμως δουλέυει κανονικά. Δεν ξέρω καθόλου τι παίζει.

Έχετε καμιά ιδέα;

Σε αλλο φορητο-pc κανει τα ιδια ?

Σε καθε περιπτωση δεν νομιζω να ειναι θεμα του mac.Κάτι παίζει με το micro usb port του κινητου θα ελεγα.Ισως καποιο βραχυκυκλωμα μαλλον,η καποιο εσωτερικο εξαρτημα-καλωδιο του digitizer βραχυκυκλωνει (εαν περναει διπλα απο την θυρα φορτισης)

Δημοσ.

Σε αλλο φορητο-pc κανει τα ιδια ?

Σε καθε περιπτωση δεν νομιζω να ειναι θεμα του mac.Κάτι παίζει με το micro usb port του κινητου θα ελεγα.Ισως καποιο βραχυκυκλωμα μαλλον,η καποιο εσωτερικο εξαρτημα-καλωδιο του digitizer βραχυκυκλωνει (εαν περναει διπλα απο την θυρα φορτισης)

Δεν το έχω δοκιμάσει σε άλλο φορητό.

Ξέρεις μήπως τι μπορώ να κάνω; Να ρωτήσω κάπου;

Γιατί είναι πολύ ενοχλητικό.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το έχω δοκιμάσει σε άλλο φορητό.

Ξέρεις μήπως τι μπορώ να κάνω; Να ρωτήσω κάπου;

Γιατί είναι πολύ ενοχλητικό.

Εχεις καποιο αλλο φορητο ή σταθερό να το δοκιμάσεις σε πρώτη φάση ? Για να καταλάβουμε που είναι το πρόβλημα για αρχή

Δημοσ.

Εχεις καποιο αλλο φορητο ή σταθερό να το δοκιμάσεις σε πρώτη φάση ? Για να καταλάβουμε που είναι το πρόβλημα για αρχή

με σταθερό δεν είχε θέμα επειδή είναι και το πληκτρολόγιο και το mouse σε USB.

To mac το είχα συνδέσει πολλές φορές με το iphone αλλά δεν μου έβγαλε ποτέ κάποιο θέμα

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να κάνω μία σημειώση ότι εδώ και κανένα μήνα έχω στο nexus CyanogenMod και δεν έχει γίνει ούτε μιά φορά που μου φαίνεται ακόμα πιο περίεργο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...