Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να κάνω upgrade ένα παλιό pc και έχω βρεί αυτή τη mobo GIGABYTE GA-880GA-UD3H (rev. 2.0) και CPU AMD PHENOM II X6 1100T . Η ερώτηση είναι η εξής: Επειδή έχω ήδη μνήμες στο παλιό ddr2 2x2gb (και δεν υπάρχει χρήμα για καινούριες ddr3) είναι συμβατές με την mobo και την CPU ;

edit: Αν είναι συμβατές μπορώ να παίξω άνετα battlefield 4 με αυτές (ddr2 2x2gb); η GPU που θα βάλω είναι η

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.

Δηλαδή πάμε για αγορά νέων μνημών; :(
Και για να παίξω άνετα Battlefield 4 θέλω τουλάχιστον 4GB ή και παραπάνω;

Δημοσ.

Δυστηχώς ναι πρέπει να πάρεις ddr3 μνήμες τα 4gb ειναι μια χαρά αλλα το ιδιανικό πιστεύω και ειδικά για καινούργια παιχνίδια καλο ειναι να εχεις 8gb και η τιμή ειναι σχετικά λογική

Μια πρόταση για μνήμες http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=38095&cat=4&sub=244&pmanuf=1103&sort=3&step=undefined

• Like 2
Δημοσ.

... (ddr2 2x2gb);..

Αν τπουλήσεις τις συγκεκριμένες, θα σου βγουν πάνω-κάτω τα χρήματα για νέες DDR3.

Ποιες μνήμες είναι ακριβώς;

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε ένα ντιμάκι 4gb και όταν έχεις χρήματα πάρε και άλλο ένα να τα κάνεις 8 και μετά άλλο ένα για 12gb.

Γιατί πες ότι θέλεις κάποια στιγμή 8 πάει ένα ντιμάκι άχρηστο.

Έτσι την πάτησα όταν μπορούσα μόνο 4gb πήρα 2χ2gb και μετά αναγκάστηκα για 4χ2gb και είχε πρόβλημα ο κοντρολερ με 4 ντιμάκια.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις κατατοπιστικότατες απαντήσεις σας. Θέλω να κάνω άλλη μία ερώτηση περί μνημών. Τι είναι καλύτερο από πλευράς απόδοσης και για το σύστημα γενικότερα : Αν για παράδειγμα θέλουμε να έχουμε σύνολο 8GB να βάλουμε 4slots X 2GB ή 2slots X 4GB δηλαδή καλό είναι να έχουμε free slots; ή καλύτερα να τα μοιράσουμε σε όλα; Συγγνώμη αν σας ζάλισα με τις πολλές απορίες μου.

Δημοσ.

Εσυ το dual channel θέλεις να εκμεταλευτείς δεν χρειάζεται να γεμίσεις ολα τα slots ντε και καλα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...