Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδιά,

τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει ότι το pc κολάει όταν δεν το "ζορίζω" και τόσο και έτσι κατέβασα ένα πρόγραμμα για τις θερμοκρασίες του υπολογιστή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Edit: Το pc δεν έχει ίχνος σκόνης μιας και το καθαρίζω σχεδόν κάθε μήνα (Τελευταία φορά ητανε πριν 10 μέρες)

Επίσης το pc πρέπει να το έχω γύρω στα 6 με 7 χρόνια :P

post-284834-0-39032900-1401268697_thumb.jpg

Δημοσ.

Πηγαινε στην διαχειριση εργασιων για αρχη να δεις τις παιζει με τις διεργασιες...Μηπως καποια εφαρμογη σου κανει τη δουλεια..

Θερμοαγωγιμη παστα εχεις αλλαξει ποτε;

http://www.insomnia.gr/topic/519201-κάθε-πότε-αλλάζουμε-θερμοαγώγιμη-πάστα/

Δημοσ.

Πριν 2-3 εβδομάδες άλλαξα πάστα.Και στην διαχείρηση εργασιών μόνο η Διεργασία Αδράνειας συστήματος που λέει πάντα 90-100(Πάντα μιλάω όταν δεν χρησιμοποιώ βαριά προγράμματα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την παστα την εβαλες εσυ;Από τοτε ξεκινησαν οι μεγαλες θερμοκρασιες;

Επεξ/σία από Paulostge
Δημοσ.

Ναι την πάστα εγώ ο ίδιος την έβαλα(Μια σταγόνα μόνο)Μπορώ να πω οτί ξεκίνησαν εδώ και 4 εβδομάδες?Για αυτό άλλαξα πάστα..Επίσης,δεν κρατάει τις ημερομηνιές το pc αν και άλλαξα μπαταρία(άμα λέγεται έτσι :P)

Δημοσ.

Για την ωρα δες εδω αν και ισως εχει θεμα η μητρικη σου...

http://www.insomnia.gr/topic/529135-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%8E%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82/

Οσο για τις θερμοκρασιες, έχεις την εργοσταστασιακη ψυκτρα;Έχεις δει μεσα από το bios την θερμοκρασια;

Δημοσ.

Οσο για τις θερμοκρασιες, έχεις την εργοσταστασιακη ψυκτρα;Έχεις δει μεσα από το bios την θερμοκρασια;

Όχι δέν ξέρω/έχω κάνει τίποτα από τα δύο.

Για την ωρα δες εδω αν και ισως εχει θεμα η μητρικη σου...

Η μπαταρία είναι ολοκαίνουργια και σωστά τοποθετημένη(το έλεξα και έκανα τα άλλα που έλεγε στο thread)

Μήπως ήτανε μάπα η μπαταρία απο την αρχή?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...