StigmaX Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Το iPad mini είναι καλό;; μπα, μάπα, δεν το έχει η Apple με τα τάμπλετ... Καλύτερα να πάρεις το Onda.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry2 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Τα samsung ειναι καλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 To onda εχει Playstore ε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Φιλε μου εγω θα σου πρωτηνα να παρεις το lg gpad θα με θυμηθείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Τα samsung ειναι καλα; Σου έχουμε προτείνει είδη τάμπλετς στο price range που ψάχνεις και συνεχίζεις και ρωτάς γενικολογίες. Δεν ξέρω αν τρολάρεις και πάει τσάμπα πάλι η ανάλυση... Και τα σάμσουνκ και τα αι παντ και τα LG, όλα καλά είναι. Τώρα στα λεφτά που ψάχνεις, η nexus 7 θα πάρεις, η LG G2 λίγο ποιο ακριβό αλλα 8 ίντσες. Τώρα για τα κινέζικα οντα, μόντα, πίπο σου μου του, ισχύει ο κανόνας Ότι πληρώνεις παίρνεις. Μπορεί να σου βγεί καλό και να κρατήσει χρόνια, μπορεί και στη βδομάδα να σου βγάλει θέματα και να μείνεις χωρίς τάμπλετ μέχρι να σου στείλουν καινούργιο. (30 μέρες να πάει πίσω το δικό σου και άλλες τόσες να έρθει το νέο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peinalewn Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Καλημερα. Ειμαι σε αναζητηση αγορας tablet 9,7 inc . εχω βρει το cube talk x9 u65 απο το σαιτ της εταιριας και μου λενε οτι ειναι σε stock.πρωτον την γνωμη σας για τον κυβο και δευτερον προτασεις για το απο που να το αγορασω ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dirkdirgler Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Κάποιες ερωτήσεις να σου κάνω φίλε μου... Απο που το πήρες?Αν το πήρες έξω απο Ελλάδα πλήρωσες τελωνείο?Σε περίπτωση που έχει κάποιο ελλάτωμα έχει κάποια εγγύηση και αν ναι είναι δυνατόν να επιστραφούν τα έξοδα αποστολής?Γενικά αξίζει τα λεφτά του? Ευχαριστώ +1000 και απο μενα για το Onda,απο αυτο γραφω τωρα.Ειναι απιστευτο για τα λεφτα του.Επισης λετε στον ανθρωπο να παρει 7αρι ταμπλετ τη στιγμη που λεει οτι θελει να βλεπει ταινιες?Εγω στο Onda που εχει 9.7" απο θεμα μεγεθους ισα που μου φτανει.Τεσπα,γουστα ειναι αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Κάποιες ερωτήσεις να σου κάνω φίλε μου... Απο που το πήρες?Αν το πήρες έξω απο Ελλάδα πλήρωσες τελωνείο?Σε περίπτωση που έχει κάποιο ελλάτωμα έχει κάποια εγγύηση και αν ναι είναι δυνατόν να επιστραφούν τα έξοδα αποστολής?Γενικά αξίζει τα λεφτά του? Ευχαριστώ Απο Geekbuying το πηρα.Τελωνειο δεν πληρωσα,ξερουν οι Κινεζοι και δεν θα πληρωσεις.Αν σου ερθει χαλασμενο,πραγμα λιγο δυσκολο διοτι το μαγαζι το ελεγχει πριν το στειλει,εισαι καλυμενος απο το Paypal.Τωρα αν σου χαλασει μετα απο καποιο διαστημα,ναι εχει 1 χρονο εγγυηση.Για εξοδα αποστολης δεν γνωριζω διοτι δεν εχω στειλει τιποτα μεχρι τωρα Κινα,νομιζω οτι το Geekbuying σου δινει πισω τα μισα χωρις να ειμαι και 100% σιγουρος. Τωρα αν αξιζει τα λεφτα του,τι να σου πω,οπως το βλεπει ο καθενας.Εγω να σου πω την αληθεια ειχα πολυ χαμηλοτερες προσδοκιες αλλα πραγματικα το ταμπλετ με εξεπληξε.Το μονο θεμα που εχει ειναι η ψιλο περιεργη ενδειξη μπαταριας αλλα πιστευω οτι θα το διορθωσει η Onda.Αλλιως ειναι πολυ καλο.Επειδη εχω δουλεψει και κανα δυο Pipo,το Onda πραγματικα θα το προτεινα σε καποιον,Pipo οχι. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2014 από LouCi4er Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dirkdirgler Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδιά βρήκα και αυτό το τουμπανάκι σε πολύ καλή τιμή! (http://www.cube-tablet.com/cube-talk-9x-tablet-phone-octa-core-9-7-inch-retina-2048-x-1536-3g-gps-bluetooth-fm-2gb.html).Εσείς τι λέτε? Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2014 από dirkdirgler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brotrainer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Το iPad mini είναι καλό;; Σούπερ είναι. Γενικά αξίζει. Εγώ έχω το GT3 8 inch και είμαι υπερευχαριστημένος, αν αναλογιστείς ότι το αγόρασα μόλις 80 ευρώ από Αμερική. Εγώ προτείνω να πάρεις κάτι αρκετά καλό και επώνυμα, πχ και με Galaxy Tab 2 10 inch θα είσαι ύπερικανοποιημένος ή με I-pad 2. Μην τρελαίνεσαι και μοντέλα μεγάλων εταιριών του 2012-13 κρατάνε πολύ γερά ακόμα, έχουν τεράστια αυτονομία και ανάλυση τουλάχιστον 1280χ1024 αν όχι παραπάνω. Παιδιά βρήκα και αυτό το τουμπανάκι σε πολύ καλή τιμή! (http://www.cube-tablet.com/cube-talk-9x-tablet-phone-octa-core-9-7-inch-retina-2048-x-1536-3g-gps-bluetooth-fm-2gb.html).Εσείς τι λέτε? Εγώ δεν θα το αγόραζα, για πολλούς λόγους, τελωνείο, ποιότητα συσκευής. Από έξω προτιμώ amazon γιατί κάνει import fees. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peinalewn Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Τι ξερετε για αυτο το site και αυτο το tablet?http://www.etotalk.com/cube-talk-9x_p5913.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα