Προς το περιεχόμενο

tablet αγορα 150-200 ευρω

lilika1973

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θέλω να αγορασω μεσω ιντερνετ ενα tablet 10 ιντσων  γυρω στα 150 με 200 αντε 250 ευρω, αλλα δεν ξερω τι πρεπει να προσεξω, το θέλω  για να βλέπω ταινιες, και να παιζω παιχνιδια browser .

1)τι anroid πρέπει να εχει

2) το δυπιρινο ειναι εξισου καλό με το τετραπυρινο?

3) με 1GB μνήμη και αποθηκευτικο χωρο 16 θα κάνω δουλεια?

4) απο που να το παραγγειλω? Υπάρχει κανένα αξιοπιστο site?

5) εχω  βρει καποια site και γραφουν κατοπιν παραγγελιας  ,γιατι αυτο ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η απάντηση δεν έχει σχέση με αυτά που ζητάς αλλά νομίζω αξίζει να το σκεφτείς.

άμα δεν έχεις πρόβλημα με την μπαταρία που κρατάει μόνο 6 ώρες (παιχνίδια-βίντεο) αυτό είναι πολύ καλή περίπτωση

(για 2 μέρες ακόμα στο e shop, σε άλλα καταστήματα θα δείξει).

όποιο αλλό σου προτείνουν με 200-250 ευρώ δεν νομίζω ότι πραγματικά αξίζει.

Link.png Site: SAMSUNG GALAXY TAB PRO 8.4'' T320 QUAD CORE 16GB 8MP CAMERA GPS BT WI-FI BLACK

Link.png Site: skroutz

Επεξ/σία από wassermagier
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η απάντηση δεν έχει σχέση με αυτά που ζητάς αλλά νομίζω αξίζει να το σκεφτείς.

άμα δεν έχεις πρόβλημα με την μπαταρία που κρατάει μόνο 6 ώρες (παιχνίδια-βίντεο) αυτό είναι πολύ καλή περίπτωση

(για 2 μέρες ακόμα στο e shop, σε άλλα καταστήματα θα δείξει).

όποιο αλλό σου προτείνουν με 200-250 ευρώ δεν νομίζω ότι πραγματικά αξίζει.

Link.png Site: SAMSUNG GALAXY TAB PRO 8.4'' T320 QUAD CORE 16GB 8MP CAMERA GPS BT WI-FI BLACK

Link.png Site: skroutz

Τρελό λαγκ αυτό που προτείνεις....κριμα  παρολο που εχει τουμπανιαρικα specs.....

Μπες στο youtube να το δεις να ξεφτυλιζεται από το asus vivotab note 8

Επεξ/σία από kostasfalcon

1)τι anroid πρέπει να εχει

Όσο ποιο πρόσφατη έκδοση, τόσο καλύτερα. Εγώ θα κοιτούσα για 4.3 η ακόμα καλύτερα 4.4

2) το δυπυρηνο ειναι εξισου καλό με το τετραπυρηνο?

Περισσότεροι πυρήνες δεν σημαίνει απαραίτητα καλύτερη απόδοση. Αλλα στις περισσότερες περιπτώσεις το 4x core θα είναι ισχυρότερο απο το 2x

3) με 1GB μνήμη και αποθηκευτικο χωρο 16 θα κάνω δουλεια?

Ram δες για 2. Για αποθηκευτικό χώρο έχει καθαρα να κάνει με τις δικές σου ανάγκες. 

4) απο που να το παραγγειλω? Υπάρχει κανένα αξιοπιστο site?

Στο σκρουτζ υπάρχουν κριτικές για το κάθε κατάστημα. Μπορείς να διαβάσεις τι λένε οι καταναλωτές εκεί.

5) εχω  βρει καποια site και γραφουν κατοπιν παραγγελιας  ,γιατι αυτο ?

Σημαίνει οτι δεν είναι διαθέσημο αυτή τη στιγμή στην αποθήκη τους. Προτίμησε κατάστημα που έχει ετοιμοπαράδοτο το τάμπλετ.

Η πρόταση μου απο τι στιγμή που θες android θα ήταν το Nexus 7 2013

https://www.skroutz.gr/s/3701334/Google-Nexus-7-FHD-16GB.html?from=catspan

• Like 1

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε μου με 150 € θα παρεις αυτο και θα εισαι super

Onda V975M Amlogic M802 2.0GHz 9.7 inch Tablet PC Android 4.3 Quad Core Retina Capacitive Touch Screen 2048*1536 2G/32G

http://www.onda-tablet.com/onda-v972-quad-core-android-tablet-pc-retina-ips-screen-rma-2gb-dual-camera-32gb.html

και αγορα απο εδω , και εχει και ελληνικα & Android 4.3 OS , παρε και το καλωδιακι hdmi το δικο του αν  εχεις ΤV που ειναι νεα

http://www.geekbuying.com/item/Onda-V975M-Amlogic-M802-2-0GHz-9-7-inch-Tablet-PC-Android-4-3-Quad-Core-Retina-Capacitive-Touch-Screen-2048-1536-2G-32G-323994.html

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Φιλε μου με 150 € θα παρεις αυτο και θα εισαι super

Onda V975M Amlogic M802 2.0GHz 9.7 inch Tablet PC Android 4.3 Quad Core Retina Capacitive Touch Screen 2048*1536 2G/32G

http://www.onda-tablet.com/onda-v972-quad-core-android-tablet-pc-retina-ips-screen-rma-2gb-dual-camera-32gb.html

και αγορα απο εδω , και εχει και ελληνικα & Android 4.3 OS , παρε και το καλωδιακι hdmi το δικο του αν  εχεις ΤV που ειναι νεα

http://www.geekbuying.com/item/Onda-V975M-Amlogic-M802-2-0GHz-9-7-inch-Tablet-PC-Android-4-3-Quad-Core-Retina-Capacitive-Touch-Screen-2048-1536-2G-32G-323994.html

+1000 και από εμένα για το Onda. Το έχω παραγγείλει ήδη για φίλο και το περιμένουμε από βδομάδα. Η αγορά έγινε από εδώ.

Μιλάμε για ρέτινα οθόνη κρύσταλλο και μνήμη άφθονη. Κοίτα και τιμες που το έχουν ελλάδα.

Παναγιώτης

+1000 και απο μενα για το Onda,απο αυτο γραφω τωρα.Ειναι απιστευτο για τα λεφτα του.Επισης λετε στον ανθρωπο να παρει 7αρι ταμπλετ τη στιγμη που λεει οτι θελει να βλεπει ταινιες?Εγω στο Onda που εχει 9.7" απο θεμα μεγεθους ισα που μου φτανει.Τεσπα,γουστα ειναι αυτα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλημερα. Ειμαι σε αναζητηση αγορας tablet 9,7 inc . εχω βρει το cube talk x9 u65 απο το σαιτ της εταιριας και μου λενε οτι ειναι σε stock.πρωτον την γνωμη σας για τον κυβο και δευτερον προτασεις για το απο που να το αγορασω ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...