gus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2000 re paidia ti ginetai teleytaia me tin x-treme.i de tha mpainei katholou vgazontas error me code 2000 i tha mpainei kai tha me petaei meta apo ligo me error me code 8000.mipos xerei kaneis ti paizei.thnx
gus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2000 a entometaxy me to x-treme 2000 opote mpaino mou vgazei string(66) was sent connection terminated ki etsi opote mpaino anagazomai na exo tis diafimiseis
dpolal Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2000 Φίλε εγώ δεν έχω αυτά τα προβλήματα που αναφέρεις αλλά από εκεί που μένω (Ν. Σμύρνη) είναι σχεδόν αδύνατο να συνδεθώ.<BR>Μονίμως οι γραμμές είναι απασχολημένες...<BR>Ειδικά το βράδυ από τις 10:00 και μετά forget it...<BR>Καταφέρνω να μπώ μόνο νωρίς το πρωί ή το απόγευμα.<P>Τι να πώ, τόση πολύ επιτυχία πιά ;;
passenger57 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2000 Εγώ παλι στην Πάτρα συνδέομαι κανονικότατα .Βέβαι μετά τις 10:00 το βραδυ είναι λίγο δύσκολο
marios1957 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2000 Να ειναι καλα ο agnanta-γεια σου πατριωτακι-.Μπαινω σχεδον αμεσως,οποιαδηποτε ωρα,Κ.Πατησια και ΧΩΡΙΣ μπανερακι.Μαλλον τα προβληματα ειναι θεμα περοχης
MetallicA Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2000 Ego otan prospatho na mpo me to x-port meta apo ligo kleinei kai vgazei error code 800 alla otan sindeomai me ton tropo pou eipe o agnanta mpaino kanonika
dpolal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2000 Ε λοιπόν ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε...<P>Μετά από άπειρες προσπάθειες, απόψε, κατέληξα να είμαι συνδεδεμένος με το x-port αλλά να έχω μονίμος ένα όμορφο παραθυράκι που να λέει το γνωστό "This program has perform an illegal..." εννοόντας την xtreme. Το τσίμπησα με το ποντικάκι, το μετέφερα κάτω από το task bar και όλα δουλεύουν μια χαρά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<BR>ΔΕΝ πατάω Close, το αφήνω όπως είναι...<P>Τι να πώ ο άνθρωπος, ή είμαι κωλόφαρδος, ή αυτοί στην x-treme μα.......νται.
Winner Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2000 emena pantos to X-treme 2000 douleuei apsoga..
Sean Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2000 Στην περίπτωση μου, το Χ-treme 2000 με συνδέει κανονικά με την X-treme αλλά μόνο για 4 secs (μερικές φορές 5 secs!!!)<BR>Αναρωτιόμουν αν συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό....
privateer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2000 Φίλε και εμένα το ίδιο συμβαίνει με το xtreme2000 αλλά με κόλπο του agnanta (ας ειναι καλά ο άνθρωπος)μπαίνω κανονικά και χωρίς το banner φυσικά. Δοκιμασέ το και εσ
bsl Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2000 ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑGNANTA ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΓΝΟΜΟΝΩ ΚΑΙ ΕΓ
privateer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2000 Ο AGNANDA ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΒΑΣΙΚΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΩ DIAL UP ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΠΑΤΑ ΤΟ CONNECT ΣΤΟ BANNER THS XTREME. ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΝ ΜΗΝΥΜΑ ΛΑΘΟΥΣ ΑΣΤΟΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ BANNER. VOILA!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.