konstantinos77 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Αντι να χρησιμοποιησουν mail ωστε να την δινουν σιγα σιγα την beta για κατεβασμα ανοιξανε το μαντρι να μπουν ολα τα γιδια και επεσε ο server...
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 ρε παιδια,μου εβγαλε τα στοιχεια μου για origin account κλπ μου εβγαλε την αποπανω εικονα, παταω get it now και μου λεει θελει origin το κλεινω και τιποτα :Ρ
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Καλά όπως είπαν και οι άλλοι, DLC για το BF4 έπρεπε να 'ναι και όχι νέο παιχνίδι.
comfuzio Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Εμένα έγινε η εγγραφή και μου ήρθε mail αλλά μέσα στο origin δεν το βλέπω για να κάνω download
konstantinos77 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Ξεκινησε η BETA του Battlefield: Hardline Μολις ολοκληρωσα την εγγραφη μου μετα απο μερικες τεχνικες δυσκολιες-καθυστερησεις, εχει παρα πολυ "κινηση". Τρεξτε να προλαβετε... http://www.battlefield.com/hardline/beta Eφτασα και εγω εδω αλλα δεν μου το εχει στην library ...
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Και να στο εμφανίσει θα βγάζει σφάλμα στο κατέβασμα αφού έχουν μπουκάρει όλοι τώρα..
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 ρε σεις θα τρελαθω μεχρι και αποδειξη μου ηρθε στο mail αλλα το παιχνιδι δεν ειναι στο origin στη λιστα μου :Ρ
Cowboy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Eφτασα και εγω εδω αλλα δεν μου το εχει στην library ... Κανε υπομονη, κανε λιγα refresh... και θα στο βγαλει Εμενα μου πηρε 15 λεπτα και 1.500 refreshes για να εμφανιστει. Εχει μπει παρα πολυς κοσμος, μου εβγαλε την πιστη μεχρι να φτασω εδω, αλλα τωρα το κατεβαζω!! Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2014 από Cowboy
konstantinos77 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Καλα δεν αγχωνομαι ,θα την αγορασω την beta σε retail ετσι και αλλιως οταν βγει ... :devil: 2
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Κοιτα να δεις θα παιξει το κουνελακι hardline και δεν θα παιξω εγω... oink oink!! τι χολοσκάτε;Με τους σερβερς θα παίξουμε σε 2 μέρες..Πάντως κατεβάζει με 1.02mb/s σταθερά! ---- Πατήστε και ένα refresh το game library σας παιδιά..Μη κολλάει το μυαλό! Καλα δεν αγχωνομαι ,θα την αγορασω την beta σε retail ετσι και αλλιως οταν βγει ... :devil: F A I L τρολα!
konstantinos77 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 oink oink!! τι χολοσκάτε;Με τους σερβερς θα παίξουμε σε 2 μέρες..Πάντως κατεβάζει με 1.02mb/s σταθερά! ---- Πατήστε και ένα refresh το game library σας παιδιά..Μη κολλάει το μυαλό! Μοχοχοχο εμφανιστηκε και ξεκινησε να κατεβαζει ..
RoS23 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Εμενα μου δωσανε και κωδικο που εχει χρησιμοποιηθει λολ..τεσπα στην βιβλιοθηκη δεν εχει μπει ακομα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα