Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Hardline

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 557
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Well το k/d ratio στο 2, BC και 3 ήταν πάνω από 2....από εκεί και πέρα δεν μου αρέσει πια το game simple, had enough, πολύ arcade και με κούρασε, και υπόψιν ότι έπαιζα σχεδόν αποκλειστικά HC στο 3. Φύγαμε όμως offtopic and im sorry.

Οk το οτι δεν σου αρεσε πια ή το βαρεθηκες δεν συνιστα λογο οτι ειναι κακο το παιχνιδι ,τουλαχιστον ετσι οπως υπονοησες απο το αρχικο σου post ...Γιατι ποσταρες στο thread "ΕΑ sucks " ..Τελος παντων .

Δημοσ.

βάσει KD βγάζετε αν σας αρέσει ένα game ή όχι;

Να πιάσω το κράξιμο;Είχα ηρεμήσει για λίγο καιρό..

• Like 1
Δημοσ.

Τότε λάθος κατάλαβες buddy, απλά ήθελα να τονίσω ότι μην overhyped για κάτι που δεν έχουμε δει ειδικά από τον συγκεκριμένο pub ;)

Δεν καταλαβα λαθος τιποτα ,εγω σε ρωτησα κατι πολυ συγκεκριμενο σε αυτο που ποσταρες εσυ ο ιδιος ...Το overhyped που αναφερεις τωρα συνιστα "ΕΑ sucks " δηλαδη οτι το bf4 ή αυτο εδω το καινουργιο θα ειναι μαπα ? Δεν νομιζω ...

Δημοσ.

Επειδή είναι κακός publisher σημαίνει πως βγάζει κακά παιχνίδια?Συμφωνώ πως ως εκδότης απογοητεύει αλλά τα παιχνίδια της είναι απογοήτευση?

Σου απάντησε ευθύς αμέσως ο Psycho, άλλα είπα να γράψω κι εγώ γιατί επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως

Αυτό που λέμε και το έχει ψηφίσει και ο κόσμος (όχι μόνο εμείς οι 5-10 που μιλάμε) βγάζοντας την ΕΑ για 2η αν δεν κάνω λάθος χρονιά ως την χειρότερη εταιρεία στην Αμερική, είναι ότι κατά κανόνα, ναι, είναι κακός publisher και ως φυσική συνέπεια βγάζει κακά παιχνίδια. Γιατί όταν ο developer δουλεύει με το μαχαίρι στο λαιμό, τότε προφανώς θα βγάλει χάλια παιχνίδια. Χάλια όχι μόνο από bugs, άλλα και από κακογραμμένο σενάριο, interface κτλ κτλ.

Υπάρχουν περιπτώσεις που ο publisher βάζει σαν προτεραιότητα το quality και μετά το $$$. Η ΕΑ έχει αποδείξει πολλάκις ότι δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Σαφώς υπάρχουν και καλά παιχνίδια που κυκλοφόρησαν από την ΕΑ, οπότε στην τελική επαφίεται στον καταναλωτή να διαλέξει ποια στάση θα κρατήσει απέναντί της:

1) εντάξει, έκανε μερικές πατατούλες, άλλα αυτό φαίνεται παιχνιδάρα και θα σκάσω τα 50 ευρώ για τους επιβραβεύσω, όντας 100% σίγουρος για ένα ΑΑΑ τίτλο με μηδενικά bugs και γενικά έναν τίτλο που αξίζει μέχρι και το τελευταίο cent.

2) published by EA > origin sales / torrent

3) i've head enough of this EA, gghf*

(*unless countless unbiased gamers' and official reviews prove me wrong)

Το τί θα επιλέξει κάποιος εξαρτάται προφανώς με την έως τώρα εμπειρία που είχε με την ΕΑ και αν γενικά σκέφτεται σωστά ως καταναλωτής.

Αν τώρα κάποιος λόγω ηλικίας δεν έχει εμπειρία με το τί εστί ΕΑ, τότε απλώς ρωτάει και μαθαίνει (αλλιώς μαθαίνει the hard way). Και νομίζω ότι όλοι μας εδώ μέσα την κράζουμε για να γλυτώσει κανένας "νέος" τα λεφτά του, όχι από κακία. Στην τελική, όταν ένα παιχνίδι από την ΕΑ είναι όντως καλό, κανείς δεν θα πει "μακρία γιατί είναι η ΕΑ". Άλλο είμαι αντικειμενικός και προσεκτικός, ειδικά όταν υπάρχει βεβαρημένο ιστορικό, και άλλο φανατισμένος ή fanboy.

ΥΓ: προσωπικά είμαι στην 3η κατηγορία εδώ και λίγα χρόνια. Ακόμη και για το SW Battlefront κρατάω πολύ μικρό καλάθι...

Δημοσ.

Αυτό που λέμε και το έχει ψηφίσει και ο κόσμος (όχι μόνο εμείς οι 5-10 που μιλάμε) βγάζοντας την ΕΑ για 2η αν δεν κάνω λάθος χρονιά ως την χειρότερη εταιρεία στην Αμερική, είναι ότι κατά κανόνα, ναι, είναι κακός publisher και ως φυσική συνέπεια βγάζει κακά παιχνίδια. Γιατί όταν ο developer δουλεύει με το μαχαίρι στο λαιμό, τότε προφανώς θα βγάλει χάλια παιχνίδια. Χάλια όχι μόνο από bugs, άλλα και από κακογραμμένο σενάριο, interface κτλ κτλ.

νικά σκέφτεται σωστά ως καταναλωτής.

Αν τώρα κάποιος λόγω ηλικίας δεν έχει εμπειρία με το τί εστί ΕΑ, τότε απλώς ρωτάει και μαθαίνει (αλλιώς μαθαίνει the hard way). Και νομίζω ότι όλοι μας εδώ μέσα την κράζουμε για να γλυτώσει κανένας "νέος" τα λεφτά του, όχι από κακία. Στην τελική, όταν ένα παιχνίδι από την ΕΑ είναι όντως καλό, κανείς δεν θα πει "μακρία γιατί είναι η ΕΑ". Άλλο είμαι αντικειμενικός και προσεκτικός, ειδικά όταν υπάρχει βεβαρημένο ιστορικό, και άλλο φανατισμένος ή fanboy.

Συμφωνείς με τον Psycho ενώ μου λες τα ακριβώς αντίθετα...

Ενώ λοιπόν ο Psycho βάσισε τα επιχειρήματα του στο "Ναι μεν έχει βγάλει παιχνιδάρες, αλλά τελευταία τα έχει κάνει όλα σκατά" στο οποίο δεν διαφωνώ καθόλου μου πετάς το καμμένο χαρτί της ηλικίας....

Δηλαδή ποια εμπειρία έχεις με την EA που δεν πρόλαβε ο πιτσιρικάς? 

2002-2006 Σε χάλασε τι έκανε με τις σειρές Medal of Honor-Battlefield-Sims-NFS? Τι σε χάλασε το NFS Most Wanted του 2005 η το 2007 release του Crysis που τα είδαμε όλα? η μήπως το Diablo? τα FIFA ? Το 2008 που τους γ**σε όλους στην πρωτοτυπία με το Spore? Το 2009 με το release του Dragon Age??

Δεν στα λέω για να την στηρίξω και συμφωνώ με το EA sucks. Αλλά μιλάμε για μια περίοδο από 2010 και μετά που ξεκίνησε η  κατρακύλα και είδαμε ένα άλλο πρόσωπο με το ανέβασμα του Origin το '11.

Οι ενστάσεις μου είναι πως  

1. Αν Και πάλι ναι είναι σκατά publisher, τόσα χρόνια παρείχε παιχνιδάρες. Θα φάει την φάπα της από το κοινό και θα συνέλθει.

2. Το όνομα EA δεν χρειαζόταν καν να μπει σε συζήτηση περί ποιότητας του παιχνιδιού. Θα γίνει το release και θα γίνουν τα reviews θα το πάρουν και κάποιοι και θα δούμε απόψεις. Για την ώρα το ίδιο άκυρος είναι ο "οαχοαχοα δεν είδατε τι έγινε στο BF4 γεμάτο bug" με τον "ουααααο pre-order δαγκωτό".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...