xtrmsnpr Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ναι απο εκεί ηρθα μόλις να μεταφέρω τα νέα . Απο το neogaf τα λεγανε και σε διάφορα αλλά φόρουμ οτι αυτό προοριζόταν για e3 αρα θα βάλουν κάτι άλλο.. αα πουλάκι μου..να βάζεις και το link όμως μη τα κρατάς για σένα όλα!Άστους να λένε.
costa69 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Βιντεο εχουν αρχισει να εξαφανιζονται, αυτο το link ακομα δουλευει http://www.polygon.com/2014/5/28/5757356/battlefield-hardline-trailer Το 4 ακομα να το φτιαξουν, και δεν ηταν τιποτα καινουριο. Αυτο φαινεται καλυτερο σαν παιχνιδι, και πιστευω ειναι ενα σωστο βημα ωστε η σειρα να ανανεωθει,Το grappling hook απο το Special Forces expansion του BF2 επιστρεφει, γουσταρω! Λογικα αεροπλανα και ελικοπτερα θα εχουν μικροτερους ρολους, κατι που προσωπικα δε με χαλαει καθολου.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Heh, don't tase me bro. 1
aekoupoli Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 By now, many of you have probably heard about the next title in the Battlefield series, Battlefield Hardline. The Visceral Studio team has done an amazing job of bringing in a completely new concept while staying true to the Battlefield core gameplay pillars. I’ve been working with Visceral GM Steve Papoutsis and his team for several years on the cops vs. criminals concept and we think you guys are going to love it! We’ve always dared to try new settings and experiences with Battlefield and seeing this new one take shape is a long lasting dream come true. http://blogs.battlefield.com/2014/05/to-all-battlefield-fans/?utm_campaign=bf-social-us-socom-fb-bf4-openletter2-052814-fb2-prev-site-sust&utm_source=facebook&utm_medium=social&sourceid=bf-social-us-socom-fb-bf4-openletter2-052814-fb2-prev-site-sust&cid=21978&ts=1401361509119 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Just lol που μερικοί έχει ήδη ψηθεί από τώρα χωρίς καν gameplay vid...so let με remind you. 2
konstantinos77 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Just lol που μερικοί έχει ήδη ψηθεί από τώρα χωρίς καν gameplay vid...so let με remind you. ΕΑ sucks ή εσυ στο bf? 1
MavroManitari Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Just lol που μερικοί έχει ήδη ψηθεί από τώρα χωρίς καν gameplay vid...so let με remind you. Αυτό ακριβώς που κολλάει?? Τι σχέση έχει ο publisher στην συζήτηση περί Hardline? Εκτός αν δεν έχεις καταλάβει ακόμη πως η EA εκδίδει παιχνίδια και δεν τα φτιάχνει με τα δικά της χεράκια...
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Η DICE δεν είναι θυγατρική της EA ; Επίσης, την πολιτική με τα DLC ποιος την κάνει ; H ΕΑ.. 1
MavroManitari Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Η DICE δεν είναι θυγατρική της EA ; Επίσης, την πολιτική με τα DLC ποιος την κάνει ; H ΕΑ.. Και συνεχίζω...και η DICE που κολλάει?? Η Visceral δεν υποτίθεται πως αναπτύσσει το hardline? Και ο συλλογισμός μου είναι πως ναι είναι έχει κακά policies και δεν αμφιβάλλω πως ως πολιτική EA does suck αλλά απλά που κολλάει... Επειδή είναι κακός publisher σημαίνει πως βγάζει κακά παιχνίδια?Συμφωνώ πως ως εκδότης απογοητεύει αλλά τα παιχνίδια της είναι απογοήτευση? Hint: Titanfall,Command&Conquer,Crysis,Dead Space,Sims,Mass Effect,BF,MOH,Dragon Age και βαριέμαι για παραπάνω απλά αυτά που θυμάμαι...
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Έχουν χαλάσει όλα όσα έγραψες ενώ ξεκίνησαν καλά, τυχαίο ; Να που κολλάει η EA.. 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 ΕΑ sucks ή εσυ στο bf? Βασικά το αντίθετο αλλα δεν παίζει κανένα ρολο, μετά από το 3 τέλος. Όσο περί EA ο Phycho said it all.
MavroManitari Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Έχουν χαλάσει όλα όσα έγραψες ενώ ξεκίνησαν καλά, τυχαίο ; Να που κολλάει η EA.. Άλλο το χαλάω και άλλο το milking. Δύσκολα η συνέχεια ενός παιχνιδιού που συνεχίζει την ίδια ιστορία την λες καλύτερη και αυτό λόγω απώλειας του αρχικού ενθουσιασμού. Πρόσεχε δεν σου λέω πως είναι καλύτερα απλά σου λέω πως είναι αρκετά δυσκολότερο να τα κάνεις από τον έναν χρόνο στον άλλον. Αν και απ όσο γνωρίζω το Crysis 3 τα πήγε πολύ καλύτερα σε απόψεις από το 2. Το C&C μια χαρά υποστηρίζει το legacy του και το Sims κάνει άλματα σε κάθε iteration.Επίσης είναι υπεύθυνη για μοναδικά projects όπως Spore.Το ζήτημα είναι πως η EA έβγαλε τα παιχνίδια οπότε αν την πάρεις ως publisher θα σε έχει στο κρύο-ζεστό με μία νέα σειρά που θα εντυπωσιάσει (φέτος Titanfall) και ένα milking που θα σε ξενερώσει. Anyways το θέμα μου είναι πως ενώ συμφωνώ πλήρως με το πόσο απολυταρχικός milker είναι τα τελευταία χρόνια συνεχίζει και δημιουργεί αξιόλογα franchises. Και αυτό στην ουσία την αφήνει να κάνει τις υπόλοιπες ηλιθιότητες. Άσε που από τους μεγάλους ο μόνος που μπορείς να παραδεχτείς πλέων είναι καμιά Bethesda/SE γιατί και η Ubi με το uPlay και η Activion με το COD σκατά τα έχουν κάνει.
konstantinos77 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Βασικά το αντίθετο αλλα δεν παίζει κανένα ρολο, μετά από το 3 τέλος. Όσο περί EA ο Phycho said it all. Θελω να μου πεις ιn game οταν εισαι καλος ,εφοσον λες οτι εισαι ,με ποια κριτηρια θεωρεις εσυ πχ οτι δεν σου αρεσει κατι ..Μην αρχιζεις να μου λες για κρασαρισματα,fps drοps κτλ ..Σου μιλαω για gameplay ,oταν εσυ παιζεις και εχεις avg K/D 1,5 ας πουμε και εχεις παιξει 1-2 ωρες με ποιο κριτηριο θεωρεις οτι δεν σου αρεσει ? Γιατι να το πει καποιος που λογω netcode ή πολλων αλλων πραγματων (πχ lag,ping) δεν σταυρωνει kill να το καταλαβω ..Για σενα ομως που εισαι καλος απο που προκυπτει οτι το παιχνιδι δεν ειναι τεχνικα καλα φτιαγμενο στο gameplay του ?Eπαναλαμβανω μην μου αναφερεις ουτε εσυ ουτε αλλος για τεχνικα θεματα οχι ξερω γω εχει stuttering ή lag γιατι εκει παιζουν αλλοι παραγοντες ρολο και θα πεταχτει καποιος οπως εγω και θα πει οτι δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα ,που πραγματι εγω αυτη την στιγμη αλλα και απο την αρχη το μονο προβλημα που ειχα ηταν το netcode .Καποιος ομως που ανεβαζει καλο K/D δεν εχει εκ των πραγματων τετοιο θεμα αρα περιμενω καποιον αλλο λογο να αναφερεις .. Με αλλα λογια οταν λεμε κατι καλο ειναι να επιχειρηματολογουμε και οχι να λεμε μια κουβεντα για να πεσει μαζι με τις αλλες και να γινουν πολλες..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Well το k/d ratio στο 2, BC και 3 ήταν πάνω από 2....από εκεί και πέρα δεν μου αρέσει πια το game simple, had enough, πολύ arcade και με κούρασε, και υπόψιν ότι έπαιζα σχεδόν αποκλειστικά HC στο 3. Φύγαμε όμως offtopic and im sorry.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα