xtrmsnpr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Yep, πριν ένα μήνα η είδηση και την είχαμε βάλει στο PC Gaming topic νομίζω.My bad,δε το είχα δει..Και είπα πως και δεν αναφέρθηκε τόσο καιρό.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Είχε χαθεί μέσα στον χαμό για τα lootboxes νομίζω. "Καλές" μέρες για την ΕΑ.
panoskatos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Λοιπόν αφού σταμάτησα να παίζω το battlefield 5 διότι παράγινε το κακό με τους cheaters , επέστρεψα στο battlefield 4 και πραγματικά το χαίρομαι. Είπα ας δοκιμάσω και το Hardline που πραγματικά δεν του είχα δώσει καθόλου σημασία οταν βγήκε . Αγορά πριν 2 μέρες στα 4,5 ευρώ (τσάμπα) Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές αφού το παιχνίδι βασίζεται στο infantry ( κάτι το οποίο μου αρέσει ) και στην τακτική . Δεν υπάρχουν τανκς και τέτοιου είδους οχήματα για να γίνεται μακελειό . Τα γραφικά του είναι αρκετά όμορφα ,οι λεπτομέρειες των όπλων επίσης πολύ ωραίες , όπως και ο ήχος είναι σε κορυφαίο επίπεδο. Δεν θα αναλύσω πιο πολύ περί του παιχνιδιού αφου φαντάζομαι στις πρώτες σελίδες θα γίνεται πλήρης περιγραφή αυτου. Οι σερβερς που έχουν κόσμο είναι λίγοι αλλά ευτυχώς για ένα παιχνίδι που η κοινότητα του battlefield απαξίωσε βρίσκεις να παίξεις. Προτρέπω λοιπόν και άλλους που γουστάρουν τα battlefield να του δώσουν μια ευκαιρία αφού και η τιμή του αυτη την στιγμή που μιλάμε είναι αστεία . Αυτα τα λίγα λοιπόν για το Hardline που αδίκως ομολογώ το απαξίωσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα